Dość ciekawie ale przydałoby się więcej popracować, pasek jest zbyt widoczny, przydałby się jakiś naszyjnik z torebką, ale nie mogę oderwać wzroku od ślicznej twarzyczki za to duży plus
7/10

Strony : 1 ... 54 55 56 57 58 ... 200
Dość ciekawie ale przydałoby się więcej popracować, pasek jest zbyt widoczny, przydałby się jakiś naszyjnik z torebką, ale nie mogę oderwać wzroku od ślicznej twarzyczki za to duży plus
7/10

Kirixa nic ciekawego. Takich stylizacji jest multum. Prosto i na temat, bez żadnego szaleństwa
4
Fajny ten rycerz noo... Tylko zastanawiają mnie trochę buty na obcasie. Jak tu w nich walczyć? 9,5/10
Świente kolory! Uwielbiam błękit i wszystko co związane z niebieskim. Góra nie do końca pasuje do spódnicy. Makijaż i włosy cunde - 8,5/10.
Ta bluzka świetnie pasuje do tej spódnicy, fajne połączenie, też myślę o czymś czarno-żółtym, ale mi to niezbyt wychodzi, ogólnie bardzo mi się podoba i fryzura i makijaż (też w odpowiednim kolorze), jedyne co to brakuje mi jeszcze trochę tego żółtego 9,5/10 

Mimo iż uważam że ta sukienka jest paskuda to ty ją prześlicznie zaprezentowałaś
Wszystko mi się tutaj podoba, a parasolka świetnie się tu skomponowała 10/10

Zamiast kopertówki dałabym jakąś parasolkę delikatną. Bluzka odcina się od spódnicy więc proponuję założyć tam pasek. 8/10
Pierwsza myśl: Królowa Śniegu. Ładny kolor, śliczne blond włosy, jedynie makijaż tutaj nie pasuje. Wszystko jest delikatne w łagodnych kolorach, więc tak podkreślone oczy tutaj nie pasują - 8/10
Podoba mi się ta góra, tak ogólnie. Fajnie ją połączyłaś ze spódnicą i tym paskiem. Trochę makijaż mi nie trybi, poza tym fajnie. 8/10

Bardzo ładna stylizacja. Wszystkie elementy bardzo ładnie się ze sobą komponują. Zmieniłabym tylko oczy bo wygląda trochę jakby miss miała zeza ;d 9,5/10
Bardzo fajna stylizacja przyjemna dla oka
Niestety nie podobają mi się usta i można by dodać jakiś pasek 8,5 /10

8/10 znowu kreacja jak na czerwony dywan. Choć wygląda o wiele lepiej, bo dodatki ją ratują
Z dnia na dzień przechodzisz samą siebie, cudne te koronki i kokardy, genialne połączenie czerni i czerwieni. Bosko, seksownie i na bogato 10/10 ! 

Swietna stylizacja, podobają mi się te odcienie brązu. Bardzo fajny makijaż, delikatna i słodka miss. Nie mam się do czego przyczepić, 10/10 :>
Strój nie składa się z wielu elementów, ale jest bardzo ładny i delikatny, fajnie dobrane dodatki oraz fryzura, jedyne zastrzeżenie mam do brwi (są zbyt duże i zbyt ciemne) tak samo jest z obwódką oczu 9/10 

Nataliexd: Podoba mi się! Są trochę różne odcienie stanika i sukienki jak na moje oko, ale to szczegół. Świetny makijaż, blond w tej fryzurce dodaje twojej miss uroku.. Nie no, 10!
Jessica23: Świetne wykorzystanie body od Seleny! Dobór dodatków też nie przypadkowy, a całość prezentuje się mega dobrze
10/10 !
Ostatnio zmieniony przez Setarah (15-05-2014 o 21h41)
Co się wszyscy tak uparli na ten niebieski? Bluzka mi sie nie podoba, buty nie pasują, to latające stworzonko raczej zbedne. Tylko twarz ładna 6/10
Stylizacja ładna, wszystko dobrze dopasowane. Ale ja bym dodała jakiś mały kolorowy akcent, aby ożywić całość. Np. czerwona bransoletka lub pierścionek, by współgrało z ustami. 9/10
Dość ciekawie ale przydałoby się zmienić pasek, reszta stroju mi się podoba dobry pomysł pomysł z doborem kolorystycznym, jeszcze można by zmienić fryzurę aby tak skrzydła nie zasłaniała. Stylizacja ma potencjał
8/10

Dziwne te buty, wiszące elementy przy spódnicy też mnie nie przekonują. Za dużo sie dzieje w okolicy tyłka 7/10
Bardzo ładny elf:) Fryzurka jest od gwiazdy, jeśli się na mylę. Buty mi się nie podobają więc 8/10
Torebka i błyszcząca narzutka nie wyglądają dobrze. Nie pasują w ogóle do zestawienia bluzki ze spódnicą, która pogrubia tak poza tym 6/10
Lena331 Ładna, elegancka stylizacja. Prostota w tym wypadku wyszła na dobre. Jedyne, do czego mogę się przyczepić to naszyjnik, nie do końca mi się on tu podoba. 9/10
Sentis Stylizacja ma fajny klimat, ale zupełnie nie pasują tutaj te buty. Ten rękaw przypominający tatuaż też nie do końca mnie przekonuje. 7/10
Ostatnio zmieniony przez Christabel (16-05-2014 o 17h30)
Pasek jest jakiś nie tego, fryzura okropna, szczególnie kształt, ozdoba we włosach jakoś nie współgra z resztą. 7/10