Na pierwszy rzut oka jest tak prosto ale mimo tego mi się bardzo podoba
Nie ma tu przeładowania jest wszystko ładnie ,jedynie do czego mogłabym się doczepić to włosy no ale nie zmniejszę za to oceny 10/10

Strony : 1 ... 53 54 55 56 57 ... 200
Na pierwszy rzut oka jest tak prosto ale mimo tego mi się bardzo podoba
Nie ma tu przeładowania jest wszystko ładnie ,jedynie do czego mogłabym się doczepić to włosy no ale nie zmniejszę za to oceny 10/10

Strój niezły, nie pasuje mi fryzura i makijaż. Buty też można by dać lepsze. 8/10

5/10 pozostanę neutralna. Nic specjalnego, wieje nudą. Sukienka i tyle. Bez pomysłu.
Zanim ocenisz zalukaj opis
Ciekawa kreacja różne odcienie szarości z nutą białego. Odrobinę za mocny kolor różu. 8,5/10
5/10 zostanę neutralna. Chyba z racji tego, że jest ten czerwony dywan to nagle wszyscy ubierają w wieczorowe sukienki miss i nic poza tym. Nuda.
Ostatnio zmieniony przez Solomona (14-05-2014 o 15h24)
No jak weszłam dziś na podium to od razu zwróciła moją uwagę Twoja nowa, genialna stylizacja! Maria Antonina w Twoim wydaniu jest boska i oryginalna. Chyba jej się trochę spódnica podwinęła, ale to normalne bo ponoć pod tymi kiecami mogło się kilka osób schować
krew taka sobie, ale w końcu to Solomona, także zasłużone 10/10 

Słodko i czekoladowo ^^ Gratulacje za wykorzystanie tej kiecki, ze nie wygląda dziwacznie. Świetny detal z parasolka, pasującą falbankami do dołu spódnicy ^^ 10/10
10/10 w końcu sukienka z charakterem. Pełna dodatków i przepychu, które lubię. Lubię kreacje, gdzie ktoś ma pomysły i wyobraźnię.
Świetne bardzo mi się tutaj wszystko podoba, dobre przemyślenie kreacji i jej wykonanie elegancja i klasa
10/10
Ostatnio zmieniony przez Kirixa (14-05-2014 o 16h00)

Nie podobają mi się buty, oczy i dodatek we włosach. Miss wyglada na przygarbioną, takie mam wrażenie 7/10
10/10 bardzo efektywna kreacja. brąz ze złotem. Fajny ten twój rozbójnik. Dałabym brązowe włosy.
Taka ładna miss, a buzia taka smutna
nie podobają mi się rękawki, są takie ciężkie, reszta bardzo ładna także 8/10 

Bardzo ładne kolory i kompozycja, podoba mi się ta spódnica, jednak uważam, ze kokarda w pasie jest niepotrzebna, a nawet psuje spójność... 8.5/10
Spoiler (kliknij, aby zobaczyć)
10/10 bardzo zgrabna stylizacja. Bardzo szykowna i urzekająca. Moje ulubione rude Meridowe włosy z tym kolorem idealnie współgrają,.
Swietna stylizacja, mroczna i przerażająca. Podoba mi się połączenie bieli , czerni i czerwieni. Do tego zestawu nie mogę się przyczepić, 10/10
Ojej śliczna naprawdę 
Przecudne włosy, piękne oczy, biała jak śnieg skóra 
Strój świetny! czyżby żona Posejdona ?
10/10 zdecydowanie !
Twoja stylizacja od początku gry mi się spodobała :> Jest dużo, jest z pomysłem i fajnie to wszystko razem wygląda. Ogólnie nie mam się do czego doczepić. 10/10
Ciekawa stylizacja,trochę na emo.Ciekawy dobór ubrań,ale reszte zawaliła fryzura i dodatki, które na twoim miejscu bym zmieniła. Jednak biorąc pod uwagę 'krótki staż gry' daję 7/10 , bo jest całkiem całkiem :>
Stylizacja przypomina mi jakąś wodną pannę. Więc zrezygnowałabym ze szpilek, gołe stopy bym zostawiła. Wtedy wszystko by mi się zgadzało ^^ 9/10
Twoja miss jest prześliczna! W tym stroju idealnie komponują się kolory, są stonowane, jednoczesnie widać mocne akcenty. Szczególnie podoba mi się makijaż :> 10/10
Dziwne te oczy. Spódnice i buty dałabym bardziej strojne, bo te nie pasują. Całość kojarzy mi się z wodą 7/10
Sentis Myślę,że dobrze dopracowany strój,
No może ja bym zmieniła bluzkę ale to szczegół.
Bardzo podoba mi się ta piratka super 
Dam ci 8/10
O ciekawa stylizacja :3 bardzo mi się podoba, lubię czarne charaktery
9.5/10