Dodałabym jakiś pasek, zmieniła okulary i kapelusz. Dół stroju jest bardzo ładny. Może jeszcze bransoletka ? Moja ocena to 6,5/10 

Strony : 1 ... 44 45 46 47 48 ... 200
Dodałabym jakiś pasek, zmieniła okulary i kapelusz. Dół stroju jest bardzo ładny. Może jeszcze bransoletka ? Moja ocena to 6,5/10 

Jessica23 Uwielbiam twoje stylizacje, twoja obecna również mi się podoba. Ładna i urocza twarzyczka. Strój jednak wydaje mi się zbyt pusty. Zmieniłabym buty. Nie lubię ich fasonu. Po za tym jest jest dobrze
8/10

10/10 piękna flaga Polski. Nawet ten detal z krwią jest dobry. Taka stylizacja na 3 maja akurat.
Zanim ocenisz zalukaj opis. (Tatuaże jak i twarz - niezmienne).
Moim zdaniem lepsze byłyby nieco bardziej trampkowe buty, bo te jakieś za ciężkie, a ćwieki nie pasują. Całkiem udana inspiracja ^^ 9,5/10
9,5/10 - Stylizacja bardzo mi się podoba, jedynie bym może dodała jakieś czerwone pasemka, gdyż całe czarne włosy wyróżniają się z kreacji.
Widzę tu ślicznego czerwonego kapturka ^^
Cała stylizacja mi się podoba, może zmieniłabym kolor włosów na ciemniejszy, ale to tylko moja drobna sugestia, raczej nie warta większej uwagi.
Moja ocena to 10/10
Ślicznie włosy super dobrane, również kolorystycznie:) Te ptaki chyba nie są od tego kompletu, ale wyglądają ciekawie 10/10
Bardzo ciekawa stylizacja. Połączenie czerni z poszarpanymi dżinsami genialne. Całość idealnie podkreślona mocnym makijażem. Zmieniłabym jedynie fryzurę i zdjęła opaskę. 8/10

To chyba miała być manga. Ale te włosy są... złe. Nie podoba mi się. Nie lubię tego stylu, więc pozostanę neutralna 5/10
Ciekawe, nie wiem dlaczego kojarzy mi się to z Flamenco ? Może przez ten wachlarz i kwiaty we włosach, które również są fajnie dopasowane. Sukienki ogólnie nie lubię, lecz chyba zacznę. Jedynie tatuaże są trochę zbędnie lecz to już Twoja sprawa czy je zdejmiesz czy nie 10/10
Sentis Fryzura makijaż i sukienka pasują i są bardzo ładne,Dodatki takie jak tatuaż,wachlarz,kwiaty we włosach i naszyjnik nie pasują. Dam ci 4/10
Zorma:
Niby fajnie lecz zupełnie nie mój styl:( Nie lubię takich bajkowych sweet stylizacji
2/10
Brakuje jakiegoś szalonego paska, czy coś. Fryzura okropna. Reszta całkiem ok. Trudno jest zrobić dobrą, rockową stylówkę, więc 7/10
Naszyjnik nie pasuje z żadnej strony, lepszy byłby czerwony lub mniej wiszący. Tatuaż ostatecznie może być, ale wprowadza pewien nieporządek w stylizacji, miejscami zlewa się z sukienką. 8/10
9/10 śliczna, mroczna. Te rozwiane włosy i rozwiane bandaże nadają dynamiki. Usunęłabym koronę, bo psuje efekt.
Zanim ocenisz zalukaj opis. (Tatuaże jak i twarz - niezmienne).
Nieźle odwzorowana postać, dobrane elementy i kolory, zrobiłaś to co chciałaś, możesz być z siebie dumna
ale utrącę ci punkt, gdyż nienawidzę wręcz mangi i anime (chyba, że w avkach lub sygnach, ale to inna sprawa) 9/10
Ostatnio zmieniony przez sandra88 (02-05-2014 o 19h59)
Muszę przyznać, że nie za wiele od siebie dodałaś do tego stroju, zamieniłaś tylko konwalie na inne, dobrałaś pasujące kolorystycznie buty i kwiatka we włosach - to trochę mało. 4/10 - za ładną buzię i fryzurkę 

Bardzo ładnie odwzorowane, jeśli jest to postać, o której myślę. A nawet jeśli nie wygląda estetycznie, przyjemnie i ma świetny klimat. Pasuje do siebie, ale podejrzewam, że nie jest to komplet, więc 10/10
Podoba mi się bardzo! Świetna kolorystyka, dobór ciuszków też super
Tatuaże dodają autentyczności stylizacji
10/10
Lubię tą fryzurkę
Ogólnie całość nie wygląda źle, ale po chwili widać, że spódnica niestety nie pasuję do bluzki i do butów. Dodatki też mogłabyś znaleźć lepsze tj. kluczyk, naszyjnik, opaska. Za fryzurkę i za to, że stój jest w kontrastowych kolorach czerni i bieli daję 7/10 

Bardzo fajna stylizacja, wszystko do siebie pasuje. Domyślam się, że wzorowałaś się na postaci z serialu, ponieważ Twoja miss bardzo ją przypomina, za co masz dodatkowy plus, a nawet jeśli się mylę to stylizacja i tak jest świetna. :} 10/10
SCARLET0 : Widzę polną wróżkę
Stylizacja dosyć ładna, zgrana kolorystycznie, gryzą się tutaj tylko troszkę skrzydła,ale wiem, że lepszych się nie znajdzie
Świetny dobór koloru włosów, rude zawsze mi się kojarzyły z takim klimatem.
Za całokształt daje 7\10 bo pierścionki i metalowe bransolety (nawet zielone) nie pasują do klimatu naturalności który zbudowałaś.

Całkiem nieźle, chodź bluzka jest troszeczkę za krótka jak się tak dokładnie przyjrzeć. Bardzo podoba mi się dobranie pończoch i butów, bo tworzą taką fajną spójną całośc. Makijaż i okularki pasują ogólnie do stylu, który chciałaś przedstawić. Jednym słowem, może i proste ale estetycznie i dobre wykonanie 10/10
Ojsa O widzę, że coś pozmieniałaś
Dokładnie te okulary miałam na myśli, siedzisz w mojej głowie
Pozostałe dodatki też do mnie przemawiają. Nie wiem czy zmieniałaś buzię, ale tym razem mnie urzekła. 9/10 
ScarletWitch Od razu wiedziałam o kogo chodzi, idealne odwzorowanie ! Zawsze mnie ten klaun przerażał, Twój przeraża mnie jeszcze bardziej, więc wykonałaś kawał dobrej roboty
Ta twarz będzie śniła mi się po nocach 10/10 

Jessi bardzo ciekawy strój. Tak bardzo nie podoba mi się ta bluzka którą masz na swojej miss ale wygląda w porządku. Troszkę w oczy razi ten kołnierz który do tej bluzku nie pasuje ale da się go przeżyć. Reszta spoko. Kolory miodzio - połączenie chabry z czernią jak najbardziej na tak
8
Ostatnio zmieniony przez Sartani (03-05-2014 o 00h51)