Ogólnie ładnie, ale za dużo, za dużo wszystkie odjęłabym - kwiaty na dole, kwiaty w pasie, apaszkę, zamiast tego poszukaj może jakieś delikatnej biżuterii, czegoś do ręki. Póki co daję 7/10.

Strony : 1 ... 46 47 48 49 50 ... 200
Ogólnie ładnie, ale za dużo, za dużo wszystkie odjęłabym - kwiaty na dole, kwiaty w pasie, apaszkę, zamiast tego poszukaj może jakieś delikatnej biżuterii, czegoś do ręki. Póki co daję 7/10.

Bardzo piękna miss widze że jest to macocha Śnieżki.
No i co ja tu mam ocenic jak to jest bardzo fajna, dopracowana stylizacja nic innego jak 10/10
Idealna kreacja na pogodę za oknem. Jak patrzę na ten leżący na dachu śnieg to mam ochotę opatulić się takim szaliczkiem. Widać, że to kobieta pracująca, ale ta biała kamizelka okropnie się odcina na tle czarnych spodni. Teczka też się odcina, ale mówi się trudno. 9/10
Asuu Bardzo ładna stylizacja dopracowana i szykowna.
Jedynie kolor skóry nie przemawia do mnie ja bym dała jaśniejszy trochę.
Po za tym wszystko pasuje jak dla mnie dobra robota.
8/10
Dawno nie widziałam żadnej Twojej stylizacji, a tu trafiam na coś tak pięknego
! Cudowna księżniczka, piękny ten niebieski kolor, śliczna buzia i włoski, szkoda że korona też nie jest złota jak reszta dodatków 9,5/10 

Genialna stylizacja nawet bez patrzenia w opis widać kim jest twoja miss. Genialne wykorzystanie bluzki, która kurzy się w mojej szafie i nie wiem co z nią zrobić. Cóż brak pomysłów co jeszcze napisać ale bez wątpienia daję 10/10
Trochę za szaro. Usta nie pasują, szara skóra zlewa się z resztą stroju. Dziwne są te rękawy, jakieś za duże i w ogóle 6/10
ładne pastelowe kolory, ale coś mi się kłóci w połączeniu elementów..myślę, że można to troszkę dopracować..
makijaż trochę za mocny w stosunku do całej stylizacji.. 8/10
Lola886
Czyżby Twoja miss była samurajem? Strój jest oryginalny i bardzo się wyróżnia. A najlepszy jest ten wąs.
10/10
Vampire17 Pierwsza myśl to Wampir 
Burza włosów,straszne spojrzenie i ten mroczny makijaż.
Super stylizacja dopasowane kolory i wszystko jest cool:)
10/10 
Zorma
Zakochałam się w Twoim makijażu. Jest dokonały! Fryzura idealnie dopasowana do reszty stroju baśniowej księżniczki w ładnym odcieniu niebieskiego. 10/10
Bardzo ciekawa i mroczna stylizacja. Uwielbiam połączenie czerni i czerwieni.Dobrze dobrany makijaż i fryzura. 10/10
9/10 ładnie i mrocznie z nutką powiewu azjatyckiego. Natomiast usunęłabym ten pasek z kameą.
Piękny mroczny i niebezpieczny elf. Jaram sie. Fryzura pasuje idealnie. Nie mam żadnych zastrzeżeń. 10/10
Ładna stylizacja w miarę ciekawa ale zamiast sukienki użyła bym krótką bluzkę kolory fajnie dobrane daje 9/10
Bardzo oryginalna i pomysłowa stylizacja!
99% wyobraźnia 1 % MF 
super serio
10/10
Buty mi się nie podobają, kurtka trochę za duża. Wyraz twarzy miss wskazuje, że dopiero co stoczyła walkę. Podoba mi się 8/10
Bardzo ładna stylizacja. Dobry zestaw kolorów. Podoba mi się współgranie całości. Bardzo fajnie, 10/10
O jesteśmy ubrane w te same kolorki
Ładnie, zdjęłabym tylko tą czarną bluzkę spod spodu i pasek, bez nich będzie lepiej, poza tym super 8/10 

Już w stylizacjach inspirowanych twoja Zła Królowa mi się spodobała, bo tej mimice twarzy nie wiadomo czy jej ufać czy nie xD
Czarny i granatowy fajnie te dwa kolory współgrają ze sobą i te szare dodatki. Nie ma czego się czepić... 10/10
Jak ktoś chce mnie ocenić - proszę zobaczyć MÓJ OPIS xD To jest Wanda Maximoff inaczej Scarlet Witch z komiksów House of M, scena po tym gdy jej ojciec zabił jej brata bliźniaka i mówi No More Mutans xD
Wow
Chyba sama namalowałaś ten stój i dodałaś go do Nine jest identyczny!
Wszystko odwzorowane idealnie (no może piorun powinien być jasny, ale teraz nie Halloween to nie masz jak kupić innego koloru
) 10/10 

Od razu widać, że zła królowa. Tylko makijaż trochę nie pasuje, bo mało mroczny i groźny. Reszta super, nie mam zastrzeżeń 9,5/10
Poważna, dostojna królowa;)
kolorystycznie dopasowane wszystko- od włosów po partnera:)
Bardzo mi się podoba;)
10/10
Prettyzuza
Jak dla mnie, stylizacja jest przesadzona. Pierwsze co, ściągnęłam kapelusz i zmieniłabym spódnicę, a tatuaże są zbędne. Zauważyłam z trudem, że na rękawice znajduje się pierścionek, jest praktycznie niewidoczny. Makijaż ogólnie pasuje do gorsetu i butów, podobają mi się Twoje skrzydła. 3/10
Twój makijaż jest po prostu boski! Te OCZY te USTA 
Cała stylizacja jest świetnie dobrana, podoba mi się dobranie butów i torebki z podobnymi ćwiekami, wielki plus za delikatny zegarek na ręku. Jedyne co nieco zaburza spokój kompozycji, to rajstopy z chaotycznym wzorem. Osobiście wybrałabym inne, ale pomimo to stylizacja jest po prostu świetna więc 9/10