Strona główna

Forum - Missfashion.pl, gra o modzie dla dziewczyn!

Dyskusja zamknięta

Strony : 1

#1 06-01-2014 o 15h55

Administrator
nineland
...
Podziel się

Witajcie!!!

Przede wszystkim, życzę Wam SZCZĘŚLIWEGO NOWEGO ROKU !!!! <3 <3 <3

Dzisiaj zmieniliśmy wystrój salonu fryzjerskiego /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/smile.png

Pojawiło się kilka zmian:

- miss zachowuje na głowie swoją czapkę lub opaskę, dzięki temu będziecie mogły wybrać fryzurę także w zależności od tego kryterium
- cała miss jest widoczna
- ikonki są mniejsze, dzięki czemu widać więcej fryzur jednocześnie
- wyszukiwarka na dole strony jak w "Nineland" poprzez numer lub długość

A już wkrótce pojawią się także nowe kolory włosów! Zapewniam was, że przerobienie ponad 600 fryzur to dla mnie nie lada wyzwanie!!! /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/big_smile.png

Pozdrawiam!

Nine

#2 06-01-2014 o 16h04

Miss'Żółtodziób
...

Najbardziej cieszę się na te nowe kolory włosów, bo po prostu obecnie niektóre kolorowe odcienie są jakby starszej generacji i nie wyglądają tak ładnie jak inne, stąd w praktyce mniejszy wybór. Poza tym sama zmiana wyglądu bardzo na plus, miło że MF się tak prężnie rozwija, od razu przyjemniej grać.

#3 06-01-2014 o 16h09

Miss'całkiem całkiem
fifi2
...
Miejsce: Fr

Dziekujemy Nine /modules/forum/img/smilies/bimbo/amoureuse.gif
Mi sie strasznie podoba:-)

"Moda to zasada, ze stroj uzupełnia kobietę. Nigdy odwrotnie" Hubert de Givenchy

#4 06-01-2014 o 16h33

Miss'OK
Evelyn
陶磁器人形
Miejsce: Kraków

Świetnie, że wreszcie będzie można dopasować fryzurę do nakrycia głowy.

#5 06-01-2014 o 16h54

Miss'Żółtodziób
...

Od razu lepiej, nie trzeba zmieniać w kółko fryzury bo nie pasuje do nakrycia głowy /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/smile.png

#6 06-01-2014 o 18h38

Miss'Sensei
dortnana
T.T
Miejsce: Czarna dziura...

Jak miło teraz /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/big_smile.png Czekam jeszcze na te kolorki... I dziękuje Nina za pracę, którą włożyłaś

#7 06-01-2014 o 18h44

Miss'na całego
Kosia1
...

Mimo bugu, który już zgłosiłam jak najbardziej jestem na TAK. W końcu nie muszę przewijać milion fryzur by dopasować tę najlepszą, widok jest bardziej przejrzysty, faktycznie przydałoby się odświeżyć trochę kolory włosów, może nawet dodać kilka grzywek i pasemek.
Bardzo mi się podoba ten nowy wygląd, mam nadzieję, że niedługo salon kosmetyczny będzie wyglądał podobnie! /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/smile.png

Cohelia napisała, że fajnie, że gra się rozwija i od razu przyjemniej grać. Jak najbardziej się z tym zgadzam, ciesze się, że gra nie jest 'pozostawiona' samej sobie, dzieją się nowe rzeczy, wszystko zostaje ulepszone i widać, że ktoś ma pomysł na grę. Rownież czuje, że wszystkie zmiany idą na + i szczerze powiedziawszy nawet jak doładowuje się pieniądze w grze, która się rozwija, ma się to poczucie, że to nie stracone pieniądze tylko za doładowanie, bo zapewne dzięki temu też się rozwijacie. /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/smile.png Popracowałabym tylko nad newsami, bo czasami sprawiają wrażenie niedopracowanych, tak jak pisanie 'kto zostanie miss halloween', gdy akurat była wycieczka świąteczna... /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/smile.png

Ostatnio zmieniony przez Kosia1 (06-01-2014 o 18h47)

#8 06-01-2014 o 18h51

Miss'Sensei
Rosemary5
Jeżeli ktoś potrzebuję pomocy w RPG mogę wziąć jakąś postac :3

ach cudowny szkoda że na razie nie mam zamiaru chodzić do fryzjera ( dzisiaj byłam dwa razy ) gdyż jak na razie pasuje mi wygląd mojej miss aż szkoda

#9 06-01-2014 o 20h35

Miss'wow
Aiamate
...
Miejsce: gdzieś tam na tęczy końcu

Zawsze można wejść i się porozglądać /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/smile.png

Wygląda super!
Miejmy nadzieję, że niedługo wszystko ulegnie redrawowi (nawet stare ciuchy i dodatki) /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/smile.png

#10 06-01-2014 o 21h13

Miss'ujdzie
SnowQueen
...
Miejsce: Po drugiej stronie lustra...

Bardzo dobry pomysł z dodaniem możliwości doboru fryzury do nakrycia glowy. Niecierpliwie też czekam na nowe kolory, obecna paleta jest zdecydowanie zbyt skromna  /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/smile.png

W życiu nie chodzi o to, aby przetrwać burzę, ale o to, by nauczyć się tańczyć w deszczu...

#11 06-01-2014 o 23h37

Miss'nieobczajona
...

Wystrój salonu jest niesamowity i czekam z niecierpliwością na nowe kolory włosów /modules/forum/img/smilies/bimbo/smile.gif

Ellie

#12 07-01-2014 o 00h16

Miss'wtajemniczona
nivata
Seamstress wannabe.
Miejsce: Orc Fortress

Pozostawienie nakrycia głowy w salonie fryzjerskim to ogromny plus!

http://i64.tinypic.com/2eg9mdg.gif

#13 07-01-2014 o 06h54

Miss'towarzyska
Ryuu
I don't wanna die But I ain't keen on living either
Miejsce: I will follow him, he is my destiny.

Nowy wystrój salonu fryzjerskiego jest dla jak najbardziej na plus. Dlatego, że można dobrać fryzurę do całego stroju jak też i nakrycia głowy co dotychczas mocno ograniczało bo trza było "nie jako w ciemno" dobierać fryzury. Poza tym podoba mi się nowy wygląd jest bardziej przejrzysty i czytelny. Cieszę się, że gra ciągle się rozwija i z niecierpliwością czekam na nowe kolory włosów.

https://66.media.tumblr.com/150a383a6763c516fd9da09ca43b8835/tumblr_n7gnbfpTGU1su04fao1_r1_500.gif

#14 07-01-2014 o 14h27

Miss'Żółtodziób
...

Bardzo mi się podoba. Lepiej też widać dłuższe fryzury.

#15 07-01-2014 o 14h49

Miss'ujdzie
Lena331
...

Super Nine jesteś boska !!! <3

#16 07-01-2014 o 15h03

Miss'Żółtodziób
...

W końcu ^^ Super jest - uwielbiam nowości, a szczególnie takie na plus. /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/smile.png

#17 07-01-2014 o 15h51

Miss'całkiem całkiem
Ananaseq20
...

Cudownie  /modules/forum/img/smilies/bimbo/amoureuse.gif

Thirteen ♥
I believe in Sherlock Holmes !

#18 07-01-2014 o 19h09

Miss'Żółtodziób
...

dziękujemy ci Nine   /modules/forum/img/smilies/bimbo/amoureuse.gif

#19 07-01-2014 o 21h11

Miss'całkiem całkiem
Yumeka
...

Modernizacja wyglądu trwa, super! Jak dziewczyny już pisały, w taką grę naprawdę nie żal wlać trochę pieniędzy.
Szczytem byłoby, gdyby ten kapelusz można była wkładać i zakładać u fryzjera, ale to pewnie wymaga dostępu do szafy, co chyba na razie nie byłoby nawet możliwe. A za nowymi kolorami włosów jestem jak najbardziej za. Wytrwałości życzę!

Tylko jeden szkopuł: każda zmiana fryzury jest wliczana do koszyka. Muszę płacić za usuniecie (niemanie) pasemka (z grzywką pewnie też tak jest, jak sądzę). Chyba coś tak nie bardzo...

Dyskusja zamknięta

Strony : 1