Witajcie!!!
Przede wszystkim, życzę Wam SZCZĘŚLIWEGO NOWEGO ROKU !!!! <3 <3 <3
Dzisiaj zmieniliśmy wystrój salonu fryzjerskiego 
Pojawiło się kilka zmian:
- miss zachowuje na głowie swoją czapkę lub opaskę, dzięki temu będziecie mogły wybrać fryzurę także w zależności od tego kryterium
- cała miss jest widoczna
- ikonki są mniejsze, dzięki czemu widać więcej fryzur jednocześnie
- wyszukiwarka na dole strony jak w "Nineland" poprzez numer lub długość
A już wkrótce pojawią się także nowe kolory włosów! Zapewniam was, że przerobienie ponad 600 fryzur to dla mnie nie lada wyzwanie!!! 
Pozdrawiam!
Nine
Forum - Missfashion.pl, gra o modzie dla dziewczyn!
Strony : 1
#1 06-01-2014 o 15h55
#2 06-01-2014 o 16h04
Najbardziej cieszę się na te nowe kolory włosów, bo po prostu obecnie niektóre kolorowe odcienie są jakby starszej generacji i nie wyglądają tak ładnie jak inne, stąd w praktyce mniejszy wybór. Poza tym sama zmiana wyglądu bardzo na plus, miło że MF się tak prężnie rozwija, od razu przyjemniej grać.
#3 06-01-2014 o 16h09
Dziekujemy Nine
Mi sie strasznie podoba:-)
"Moda to zasada, ze stroj uzupełnia kobietę. Nigdy odwrotnie" Hubert de Givenchy
#4 06-01-2014 o 16h33
Świetnie, że wreszcie będzie można dopasować fryzurę do nakrycia głowy.
#5 06-01-2014 o 16h54
Od razu lepiej, nie trzeba zmieniać w kółko fryzury bo nie pasuje do nakrycia głowy 
#6 06-01-2014 o 18h38
Jak miło teraz
Czekam jeszcze na te kolorki... I dziękuje Nina za pracę, którą włożyłaś
#7 06-01-2014 o 18h44
Mimo bugu, który już zgłosiłam jak najbardziej jestem na TAK. W końcu nie muszę przewijać milion fryzur by dopasować tę najlepszą, widok jest bardziej przejrzysty, faktycznie przydałoby się odświeżyć trochę kolory włosów, może nawet dodać kilka grzywek i pasemek.
Bardzo mi się podoba ten nowy wygląd, mam nadzieję, że niedługo salon kosmetyczny będzie wyglądał podobnie! 
Cohelia napisała, że fajnie, że gra się rozwija i od razu przyjemniej grać. Jak najbardziej się z tym zgadzam, ciesze się, że gra nie jest 'pozostawiona' samej sobie, dzieją się nowe rzeczy, wszystko zostaje ulepszone i widać, że ktoś ma pomysł na grę. Rownież czuje, że wszystkie zmiany idą na + i szczerze powiedziawszy nawet jak doładowuje się pieniądze w grze, która się rozwija, ma się to poczucie, że to nie stracone pieniądze tylko za doładowanie, bo zapewne dzięki temu też się rozwijacie.
Popracowałabym tylko nad newsami, bo czasami sprawiają wrażenie niedopracowanych, tak jak pisanie 'kto zostanie miss halloween', gdy akurat była wycieczka świąteczna... 
Ostatnio zmieniony przez Kosia1 (06-01-2014 o 18h47)
#8 06-01-2014 o 18h51
ach cudowny szkoda że na razie nie mam zamiaru chodzić do fryzjera ( dzisiaj byłam dwa razy ) gdyż jak na razie pasuje mi wygląd mojej miss aż szkoda
#9 06-01-2014 o 20h35
Zawsze można wejść i się porozglądać 
Wygląda super!
Miejmy nadzieję, że niedługo wszystko ulegnie redrawowi (nawet stare ciuchy i dodatki) 
#10 06-01-2014 o 21h13
Bardzo dobry pomysł z dodaniem możliwości doboru fryzury do nakrycia glowy. Niecierpliwie też czekam na nowe kolory, obecna paleta jest zdecydowanie zbyt skromna 
W życiu nie chodzi o to, aby przetrwać burzę, ale o to, by nauczyć się tańczyć w deszczu...
#11 06-01-2014 o 23h37
Wystrój salonu jest niesamowity i czekam z niecierpliwością na nowe kolory włosów 
Ellie
#12 07-01-2014 o 00h16
Pozostawienie nakrycia głowy w salonie fryzjerskim to ogromny plus!

#13 07-01-2014 o 06h54
Nowy wystrój salonu fryzjerskiego jest dla jak najbardziej na plus. Dlatego, że można dobrać fryzurę do całego stroju jak też i nakrycia głowy co dotychczas mocno ograniczało bo trza było "nie jako w ciemno" dobierać fryzury. Poza tym podoba mi się nowy wygląd jest bardziej przejrzysty i czytelny. Cieszę się, że gra ciągle się rozwija i z niecierpliwością czekam na nowe kolory włosów.
#14 07-01-2014 o 14h27
Bardzo mi się podoba. Lepiej też widać dłuższe fryzury.
#15 07-01-2014 o 14h49
Super Nine jesteś boska !!! <3
#16 07-01-2014 o 15h03
W końcu ^^ Super jest - uwielbiam nowości, a szczególnie takie na plus. 
#17 07-01-2014 o 15h51
Cudownie 
Thirteen ♥
I believe in Sherlock Holmes !
#18 07-01-2014 o 19h09
dziękujemy ci Nine 
#19 07-01-2014 o 21h11
Modernizacja wyglądu trwa, super! Jak dziewczyny już pisały, w taką grę naprawdę nie żal wlać trochę pieniędzy.
Szczytem byłoby, gdyby ten kapelusz można była wkładać i zakładać u fryzjera, ale to pewnie wymaga dostępu do szafy, co chyba na razie nie byłoby nawet możliwe. A za nowymi kolorami włosów jestem jak najbardziej za. Wytrwałości życzę!
Tylko jeden szkopuł: każda zmiana fryzury jest wliczana do koszyka. Muszę płacić za usuniecie (niemanie) pasemka (z grzywką pewnie też tak jest, jak sądzę). Chyba coś tak nie bardzo...
Strony : 1