Strona główna

Forum - Missfashion.pl, gra o modzie dla dziewczyn!

Strony : 1 ... 42 43 44 45 46 ... 74

#1076 24-09-2015 o 14h59

Miss'OK
Foxglove
Big, bad Fox
Miejsce: Yharnam

Jezdzilismy jak ciolki /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/tongue.png Nasi trenerzy nie mieli wielkich nadziei, ze czegokolwiek sie nauczymy, wiec pokazywali nam podstawy, zebysmy sie wszyscy nie pozabijali. Raz nawet probowali nas nauczyc jezdzic na jednej nodze lub tylem. Skonczylo sie tragicznie, jak i lekcja przekladancow XD Wiec koniec koncow wszyscy dostalismy 5 za sam fakt, ze chodzilismy i skonczylismy przedmiot bez ofiar w ludziach.

A kolega utrate zeba potraktowal bardzo spokojnie. Powiedzial, ze bedzie mial gdzie papierosa zatknac XD

Ostatnio zmieniony przez Foxglove (24-09-2015 o 15h00)

#1077 24-09-2015 o 15h00

Miss'wtajemniczona
nivata
Seamstress wannabe.
Miejsce: Orc Fortress

Steno napisał

Nie to, że mam coś do gimnastyki. Szczerze to był mój pierwszy wybór, zanim przejrzałam listę proponowanych zajęć. Całe liceum wałkowaliśmy ćwiczenia rozciągające, etc. i już trochę mi się znudziło (chociaż po prawdzie jestem człowiekiem, któremu wszystko szybko się nudzi). A w badmintona mogę grać bez przerwy i (ohoho) nawet mi wychodzi XDDD

A jak sobie z gimnastyką radzisz tak ogólnie? W sensie jesteś jakoś rozciągnięta, czy po pierwszych dwóch ćwiczeniach umierasz na ból jestestwa (jako i ja umieram XD)?
W badmintona ostatni raz grałam chyba 15 lat temu na wsi, kiedy odwiedzaliśmy rodzinę. :"D Wszyscy grali, nawet moja mama i babcia i kurde radziły sobie skubane lepiej ode mnie. xD

Steno napisał

Na razie nie. Wczoraj obejrzałam sobie jeden odcinek Hataraku Maou-sama dla przypomnienia. Nie wiem za co by się tu teraz wziąć.
A mam okropną ochotę na coś lekkiego.

Ej, coś lekkiego - a lubisz haremówkowe komedie? Ouran High School Host Club - to anime jest przecudne, lekkie, przezabawne, chyba na żadnym seansie się tak dobrze nie bawiłam jak na tym. /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/big_smile.png Tylko to odwrotna haremówka, w sensie jedna lala i same chłopy, ale nie wiem, czy ma to swoją nazwę. xd

http://i64.tinypic.com/2eg9mdg.gif

#1078 24-09-2015 o 15h01

Miss'Żółtodziób
...

Hej, hej.
Przed chwilą wróciłam z szkoły no i pomyślałam,
że się trochę pożalę na mój "cudowny" dzień.
Tylko, że nie wolę nie, bo zgaduję, że moje
życie i problemy są pikusiem w porównaniu
do życia starszych ode mnie osób. xd

#1079 24-09-2015 o 15h02

Miss'Fuzja
Steno
Odliczanie do samodestrukcji: 10...9...8...
Miejsce: HotHarem- if u know.

Łyżwy. Byłam raz w życiu i mało się nie zabiłam xD brawa dla chłopaka, że przeżył!
Rety, ale mnie teraz ochota na snowboard wzięła *^* a do zimy jeszcze cała jesień.

dyscypliny

Niv, hahaha. Kiedyś rozciągałam się do szpagatu więc jako tako gimnastyka nie sprawiała mi większych trudności.
To ma więcej sezonów niż 1? ;A; omygy. A coś krótszego?

Oj, dawaj, Jull. Ulżyj sobie XD

Ostatnio zmieniony przez Steno (24-09-2015 o 15h03)

https://68.media.tumblr.com/cac66d438ae0420a5c451b84d53428d1/tumblr_oj4p3vhdFM1rkcev7o1_500.gif

#1080 24-09-2015 o 15h04

Miss'wtajemniczona
nivata
Seamstress wannabe.

Ej, to ma 26 prześwietnych odcinków, warto się zabrać! XD

W sumie najkrótsze anime jakie oglądałam to Elfen Lied (13 odcinków), ale TO NIE JEST LEKKIE. XD

#1081 24-09-2015 o 15h05

Miss'OK
Foxglove
Big, bad Fox

Bier brydza, Steno! Tam na pewno nie zrobisz sobie zadnej krzywdy i nie zmeczysz sie szczegolnie XD

Julkanna7 - kazdego problemy sa wazne, wiec mow no co sie dzieje /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/smile.png

#1082 24-09-2015 o 15h05

Miss'Żółtodziób
...

Aahahah. xd
Szkoda gadać. x3
Ja na łyżwach byłam pierwszy raz w ostatnią zimę
i od razu zaczęłam jeździć jakbym robiła to przez dziesięć lat. x)
Dlatego, bo już od dawna jeżdżę na rolkach. :3

Ostatnio zmieniony przez julkanna7 (24-09-2015 o 15h05)

#1083 24-09-2015 o 15h05

Miss'Fuzja
Steno

Aaa dobra, mój błąd. Zamiast "seansów" przeczytałam "sezonów" i mnie to z lekka przeraziło, ale skoro to tylko 26 odcinków to dam radę xD

Ja nawet nie wiem co to jest brydż! XDD

Ostatnio zmieniony przez Steno (24-09-2015 o 15h06)

https://68.media.tumblr.com/cac66d438ae0420a5c451b84d53428d1/tumblr_oj4p3vhdFM1rkcev7o1_500.gif

#1084 24-09-2015 o 15h07

Miss'OK
Foxglove
Big, bad Fox

To gra w karty, wiec na pewno nie ma tam mozliwosci kontuzji! /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/big_smile.png

#1085 24-09-2015 o 15h08

Miss'Superstar
Majerankowa
Beemoov ogarnij się

Rolki! Badminton! <3
Jak na studiach bym mogła tylko w badmintona nawalać to ja chętnie. x"D Albo jeździć na rolkach... Btw, w podstawówce w Rzeczycy (miasteczko niedaleko) dzieciaki mają raz w tygodniu rolki, a my wiecznie ta rąbana siatkówka... Albo biegi, jak musimy zaliczyć. Brrr... Dziś sobie tańczyłyśmy belgijkę, bo na dzień chłopaka będziemy tańczyć, ale tak to kicha. /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/hmm.png

https://66.media.tumblr.com/a79585b15b7fc52ce6d27f2f9814a19b/tumblr_inline_op9jh0YOA71t67szg_540.gif

#1086 24-09-2015 o 15h09

Miss'wtajemniczona
nivata
Seamstress wannabe.

KOBIETO! Ty mnie nie posądzaj o oglądanie 26cio sezonowego anime, na rany boskie, kto by temu sprostał. xD I tak sama się sobie dziwię, że udało mi się przebrnąć przez Sailor Moon, nawet, jeśli nie obejrzałam w całości. A ludzi, którzy są w stanie obejrzeć Dragon Ball czy Naruto od a do z... sama nie wiem, czy wzbudzają mój szacunek czy przerażenie. xD

#1087 24-09-2015 o 15h09

Miss'wow
Lillien
They call me The Vigilante

Uuu, kryminalistyka! Co do prawa, równie ambitnie, ale kurczę, jak akurat rodzinnie mam z tym złe doświadczenia. Niech mnie ktoś wyprowadzi z błędu, czy to nadal jest jeden z tych kierunków "rodzinnych", podobnie jak medycyna? /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/hmm.png

Podziwiam ambicję i zapał do nauki! Ja nigdy cierpliwa nie byłam, uczelnia mnie wkurzała D:

Co do studiowania zagramanicà, wszystko super, tylko jeszcze do tego trzeba mieć trochę pinionżków, bo to tani interes niestety nie jest -__- akurat językiem na Twoim miejscu bym się nie przejmowała - w końcu nigdy nie jest zapóźno, żeby się nauczyć! C: Z własnych doświadczeń powiem Ci tylko, że nie jest ważne tysiąc perfekcyjnie gramatycznie skonstruowanych zdań, tylko zwykła konwersacja - znać język na poziomie komunikatywnym, a resztę nauczysz się "w locie", po prostu używając języka /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/big_smile.png ja portkami trzęsłam przed otwarciem dzioba jakiś czas, a teraz normalnie pracuję i nie przejmuję się małymi błędami. Poza tym fun fact jest też taki, że jak zajechałam mojej szefowej koedyś szekspirowskim angielskim w smsie to nie wiedziała o co kaman xD bo oni tego czasu, którego użyłam (nie pamiętam teraz dokładnie jakiego użyłam) w ogóle sami nie kumają xD To normalne!

Och tak, komiks! Wzruszasz mnie nadal, pamiętając o nim :'oD Marzy mi się ta kariera rysownicza, bo mam parę projektów w zanadrzu, ale mi życie sprawy zamiast uprościć to pokomplikowało /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/big_smile.png Uroczo! Chodzi o to, że nie czuję się najlepiej i trochę nie przewodziałam chorowania w mojej karierze. No ale nie łamię się, dzielnie pracuję i w przyszłym miesiącu kupuję tablet, który mam nadzieję pomoże mi w mojej niesprawności /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/big_smile.png Mój temat z rysunkami już zaklepałam u Ryuu do niekasowania, będą nowe rysunki, tylko muszę je skończyć /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/big_smile.png no chyba, że chce ktoś prace w trakcie jakiegoś zobaczyć, to zobaczę jak to wygląda xD

P.s.
Ile nowych postów! W pracy siedzę na telefonie tylko czasem i trudno się pisze, więc chyba nadrobię później xD

Ostatnio zmieniony przez Lillien (24-09-2015 o 15h11)

//photo.missfashion.pl/pl/1/71/moy/56702.jpg

#1088 24-09-2015 o 15h10

Miss'OK
Foxglove
Big, bad Fox

Dramat szkol i w-fu. U nas tez ciagle byla siatkowka i pod koniec liceum mi juz to bokiem wychodzilo. Jest tyle ciekawych sportow, ze nie rozumiem czemu w szkolach sie tak zazyna ta siatkowke. Czlowiek sie traumy moze nabawic /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/tongue.png
Ale taniec towarzyski jako lekcje wychowania fizycznego uwazam za genialny pomysl. To przydatne i naprawde wciaga /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/smile.png

A z jezykiem Lillien ma racje. To kwestia przyzwyczajenia sie i po prostu mowienia komunikatywnie /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/smile.png Po miesiacu juz czlowiek w ogole nie ma problemu z rozmawianiem i ogolem radzeniem sobie w zyciu.

Czy mozna przez moment NIE rozmawiac o anime? Serio, pol forum jest tym zawalone i szczerze mowiac, milo by bylo poznac uzytkowniczki z innej strony  /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/roll.png

Ostatnio zmieniony przez Foxglove (24-09-2015 o 15h12)

#1089 24-09-2015 o 15h11

Miss'Żółtodziób
...

Badminton? ♥
Uwielbiam! Zwłaszcza, że jestem najlepsza w klasie z badmintona. :"D
Jak ja kocham się chwalić. 8) XD

#1090 24-09-2015 o 15h16

Miss'Fuzja
Steno

Karty. Podziękuję. Mnie wszyscy w zwykłą wojnę jadą, a co dopiero w coś co nazywa się tak cudacznie jak "brydż". Panie i Niebiosa!
Muszę dopchać się do tego badmintona!
Ej ej, ale siatka jest akurat fajna!

No ja nie wiem co ty robisz w domu, niv, jak ci się nudzi XDDD a temat anime zawsze jakoś tak wychodzi z niczego : P wybaczcie!

A nawet nie wiem, Lil. Pewnie niewiele się w tej kwestii zmieniło. Eh, czyli prawo skreślam. Jeszcze zastanawiałam się nad antropologią sądową, ale nie wiem czy po humanie mogę sobie na nią pozwolić. Jest tyle zawodów, które chciałabym wykonywać (nawet w kostnicy mogłabym pracować).

Dobra. Jestem ciepłą kluchą. Serce by mi pękło jakbym miała wyjechać na uczelnie za granicę i zostawić moje zwierzątka z szaloną familią. Poza tym biedna jestem XD nie stać mnie XDD

Pamiętam i nie zapomnę XD za bardzo się na niego nakręciłam! Służę swoim tabletem-staruszkiem, aczkolwiek nie wiem czy on zdolny jeszcze do współpracy.

Ostatnio zmieniony przez Steno (24-09-2015 o 15h18)

#1091 24-09-2015 o 15h19

Miss'wtajemniczona
nivata
Seamstress wannabe.

Steno napisał

No ja nie wiem co ty robisz w domu, niv, jak ci się nudzi XDDD

Nie mam czasu się nudzić, mam dwa koty xDD

Btw zostawiam was z badmintonem i studiami, lecę rysować, papapapa <3

Ostatnio zmieniony przez nivata (24-09-2015 o 15h19)

#1092 24-09-2015 o 15h20

Miss'OK
Foxglove
Big, bad Fox

Hmm, co do kostnicy to chyba trzeba do tej pracy byc po medycynie. (wiem, bo sama kawal czasu rozwazalam bycie patologiem XD) Chociaz moglo sie pozmieniac, wiec reki sobie za to uciac nie dam.

Wiesz, ale jesli kiedys bedziesz chciala zmienic totalnie swoja kariere, to nigdy nie jest za pozno zeby pojsc na inne studia i sie wyszkolic /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/smile.png

#1093 24-09-2015 o 15h20

Miss'Fuzja
Steno

nivata napisał

Steno napisał

No ja nie wiem co ty robisz w domu, niv, jak ci się nudzi XDDD

Nie mam czasu się nudzić, mam dwa koty xDD

Co to są za koty? : O
Moja babcia co ma dwa to całe dnie na fotelu przeleżą lenie.
3maj się xD

Po medycynie...po medycynie...omg. Jestem ambitna.
Ale nie aż tak ;A;
Mam zamiar szukać aż znajdę zawód idealny dla siebie : P

Ostatnio zmieniony przez Steno (24-09-2015 o 15h22)

#1094 24-09-2015 o 15h29

Miss'OK
Foxglove
Big, bad Fox

No to juz zalezy od ilosci samozaparcia jak sie chce isc na takie kierunki jak medycyna czy prawo /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/big_smile.png Ale jestem pewna, ze przy wystarczajacej ilosci pracy wszystko sie da zdac i dostac dobre zatrudnienie ;]

#1095 24-09-2015 o 15h31

Miss'na całego
xNisiax
I know U love me :D
Miejsce: Toruń

Medycyna jest straszna, zwłaszcza kiedy trzeba robic te całe sekcje zwłok -_-
Nie podołałabym, brrr ;/

https://thumbs.gfycat.com/ImpossibleCrazyDugong-max-1mb.gif

#1096 24-09-2015 o 15h38

Miss'wow
Lillien
They call me The Vigilante

Ej właśnie dziewczyny, jest osobny temat o anime w kafejce, zostawcie chociaż ten temat na rozmowy z anime niezwiązane xD

Moje koty też większość dnia przesypiają xD choć Leeloo to diobeł, a i tak aż tyle czasu posiadanie kota, jak ona, nie zabiera!

Anyway, Steno, no i prawidłowo - masz czas, to powoli odkrywaj czego chcesz od życia! /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/big_smile.png Jedyne co sprawy komplikuje, to oczywiście kasa - ja też piniondzów nie miałam na takie ekstrawagancje jak studia zagramaniczne xD
W tym wszystkim najważniejsze te zwierzaczki! Też ze mnie miętki chrupek pod tym względem i szczerze mówiąc, nawet dobrze, że jak już wyjeżdżałam, to na swoje, a nie do akademika i że kotki wzięłam ze sobą pod pachę ❤️ (no dobra, nie do końca - do transportera xD)

Aww, to kochane! Dziękuję za ofertę odnośnie tabletu ❤️ Gdyby to było dwa lata temu to bym odkupiła, ale teraz jedyny problem jest taki, że potrzebuję takiego tabletu graficznego z ekranem - no i właśnie do cintiqa się ślinię /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/big_smile.png

Ostatnio zmieniony przez Lillien (24-09-2015 o 15h40)

//photo.missfashion.pl/pl/1/71/moy/56702.jpg

#1097 24-09-2015 o 16h32

Miss'Fuzja
Steno

Żeby tylko jeszcze mieć czas na zajęcie się wszystkim jak trzeba : //
kto jak kto, ale ja kompletnie nie jestem w stanie zorganizować sobie czasu, a co dopiero wykorzystać go w pełni jak należy. A próbowałam nie raz jakoś nad tym zapanować.

Dla mnie to i tak wygryw życia, że współlokatorka zgodziła się żebym wzięła do pokoju królika. Teraz muszę przekabacić jeszcze drugą i chociaż tą swoją Sashę wezmę do Łodzi.

Ohoho, a Cintiqi drogie ;A; sama siliłam się na kupno, ale jak zobaczyłam ceny...może kiedyś ;A; jak już okradnę bank.

#1098 24-09-2015 o 16h49

Miss'na całego
xNisiax
I know U love me :D
Miejsce: Toruń

Co to są te cintiqi? xD Czym się rózni od zwykłego tableta?;>

Też miałam kiedyś królika  //photo.missfashion.pl/pl/1/63/moy/49821.jpg

Mojaaa Śnieżynka ;3

https://thumbs.gfycat.com/ImpossibleCrazyDugong-max-1mb.gif

#1099 24-09-2015 o 17h00

Miss'Fuzja
Steno

Zwykłe tablety musisz podłączyć pod komputer żebyś mogła coś narysować. Cintiqi mają własny ekran.

Oooo tez planowałam kupić jakąś obróżkę/smycz dla Sashy, ale jest zbyt rozbrykana żeby dało jej się to założyć. Króliki są takie słodkie <3

#1100 24-09-2015 o 17h04

Moderator
Motionell
Poznańsko-śląska Pyra!
Miejsce: „Potęga wiatru jest do Twej dyspozycji!

Nisia,jaki cudny króliś <3
Ja nie lubię tych zwierząt od czasu gdy ktoś mi robił z nim zdjęcie i zapomniał lampy wyłączyć... Królik się "trochę" wystraszył no i podrapał dość porządnie /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/big_smile.png

Geralt, nie będąc pewien, czy czarodziejka magicznie czyta w myślach, czy wyłącznie trafnie zgaduje, milczał, uśmiechając się krzywo. Magia wymaga czasu.

Strony : 1 ... 42 43 44 45 46 ... 74