Naaah trzeba wrzucić rozdział dla czytelników, a żeby wrzucić rozdział to trzeba go napisać [*]
Brak weny + niechęć = dupny rozdział ;-;
Muszę się jakoś zmotywować....
自由は心の状態です。
Strony : 1 ... 23 24 25 26 27 ... 74
Naaah trzeba wrzucić rozdział dla czytelników, a żeby wrzucić rozdział to trzeba go napisać [*]
Brak weny + niechęć = dupny rozdział ;-;
Muszę się jakoś zmotywować....
Momencik pomotywujmy się razem. :c Znowu się zabrać do pisania nie mogę... W ogóle najlepiej by było, gdybym pisała ręcznie, bo bazgrzę jak kura pazurem, a po wakacjach jest jeszcze gorzej, bo dosłownie nic ręcznie nie pisałam. Jak pisałam ostatnio na kartce fragmencik rozdziału, to potem olałam przy przepisywaniu patrzenie na te gryzmoły i pisałam z głowy. Polonistka mnie zabije... I nie tylko ona.

JOŁ Froza podam Ci adres i poprosze pocztowke ale rozowa jak beda mieli XD
a jak nie beda mieli to dorysuj rozowym markerem sloneczko
Ostatnio zmieniony przez Pacia69 (27-08-2015 o 12h42)

Iremi napisał
Zastanawiam się, czy znowu będę mieć zawał przez Frozię XDD
*zbiera się do napisania listu, ale poczeka do roku szkolnego, bo tak XD*
JA TU WBIJAM, A TY OFFLINE?!
NIEWYBACZALNE XDD
To teraz pozostaje wam tylko nadzieja, że Froza nie jest psychopatycznym mordercom i nie wyśle wam śmiertelnie groźnych bakterii razem z pocztówką. *Za dużo NCIS*

No ja nie wiem, nie weim, ale co ciekawe mój list od Frozi pachniał alkoholem XD SERIO XDDD
(może przez jego dodatkowy element ;D)
Iremi, jak się patrzy na te wszystkie snapy to ten zapach nie dziwi. >.<

CO JAK TO PACHNIAŁ ALKOHOLEM : O Nie kojarzę, żebym go alkoholem zalała XDDDDD
Serio pachniał alkoholem XDD
A to, że nie pamiętasz, daje dużo do myślenia XDDD
Wypraszam sobie, ja alkoholu nie marnuję na rozlewanie po jakichś listach xDDD Coś Ci się ubzdurało, za dużo melanżu gimnazjalnego xD
A snapy są bardzo grzeczne i kulturalne, wszyscy ubrani, to moja koleżanka wysyła dziwne XD
Ostatnio zmieniony przez eufrozyma (27-08-2015 o 20h23)
Dla niepoinformowanych osób zataję informację, ale w liście był też patyczek (ciekawi? XD) i to on mógł tak pachnieć XD
Wiesz, jaki szok miałam, jak przed otwarciem koperty zobaczyłam, że sypie się z niej jakiś czarny proszek? XDDDDD
Ten patyczek to było kadzidełko (nie pamiętam, który zapach, czy las deszczowy czy ten drugi XD) i to z niego ten czarny proszek xD Wiem, rozczarowałaś się, myślałaś, że to ciekawsze prezenty xD
Domyśliłam się że to albo kadzidełko, albo taki fajny płomyczek, który też jest na takim patyczku, tylko trzeba uważać, żeby zgasić, zanim płomień dojdzie do końca patyczka=ręki XDD
Ale serio to chyba ten patyczek śmierdział alkoholem XD
btw. ostatnio 3 godziny szlajałam się z kuzynem po Sierpcu XDD To jedyne miasto, które w JAKIŚ TAM sposób nas łączy XD
zwiedziłam kilka melanżowo - meliniarskich miejscówek, które odwiedza głównie młodzież, bo kuzynek był umówiony z koleżanką na fajki XD Ale z godzinę spędziliśmy na Placu Europejskim, więc poziom wizyty jakoś się wyrównał XDSpoiler (kliknij, aby zobaczyć)
Ostatnio zmieniony przez Iremi (27-08-2015 o 20h45)
Rozdział napisałam, ale teraz wypadałoby napisać 2 żeby mieć spokój (¬_¬). Jakieś słowa motywacji mile widziane (´ε`*)
Wiecie co...nie wbiłam się w termin ubiegania się o socjalne i nie wiem czy jest jakiś drugi termin (u nich skąpo z jakimikolwiek informacjami) czy mogę sobie tyko pomarzyć i iść za rok na studia, bo ja za biedna na opłacanie akademika z własnej kieszeni : d kicha.
Momencik, pomyśl o tych chwilach lenistwa, które Cię czekają jak napiszesz ten rozdział dzisiaj.
Okej nie umiem motywować : d
Steno masz rację xd pozatym nie mam pomysłu na ten rozdział ;_; przez 3 dni napisałam 3 zdania brawo ja xd
Jestem tak zmęczona, że chyba zaraz zasnę ( ̄~ ̄;)
Momencik, może twoje pomysły zmieniły formę i przyszły do mnie? Coś mi się ostatnio za łatwo rpg pisze, a i ćwierć rozdziału do fanfika naskrobałam... :'D

Idź stąd, Zioło xD Miałam plany skończyć pisać w wakacje pierwszą część scenario do komiksa, a tymczasem sierpień się kończy, a ja mam ledwo pięć wersji wstępu i nic poza tym :`D
Momencik, a o czym piszesz?
Zioło, poczytałabym tego Twojego, ale o EXO wiem tyle, że jest :`D
i jutro wstać o 6 i jechać do Łodzi błagać o socjalne :`D
chyba, że umrę ze starości, bo nawet nie wiem, gdzie szukać tego bipnego budynku.
*Studia ju-hu = =
Pff, wyganiasz mnie? A to dlaczego? DDD:
Luz, nie trzeba wiedzieć kim są ani o co chodzi. XD Tylko, że przydałoby się w miarę imiona ogarniać, bo piszę raczej dla fanek, które wiedzą, kto jest kim... :'D Ale do spisu jest link w pierwszym poście na forum. xD
Powodzenia w szukaniu!

A ja tam nie chcę żeby Majeran poszła ;_;
Aa tam pisze sobię fantasy x romans hehe c:
Chyba poszukam jakichś rpg-ów jutro na dwie osoby 
Momencik to dobrze, bo ja nie mam zamiaru iść!
No dobra, mam, bo nie robię nic produktywnego, a może na fonie bym napisała fanfik... Wprawdzie są na to marne szanse, ale zawsze jakieś.
No i muszę umyć głowę, ale to chyba jutro rano... 
Btw, nie kojarzę u nas rpgów na dwie osoby, do których nabór jest otwarty. Zwykle dziewczyny się na priv umawiają. Zawsze możesz na otwartej napisać. ^^

Idź stąd, Zioło, bo Ci za dobrze pisanie idzie :`D
Siedzenie na forum to już jakaś produktywność xd ale ja pod produktywność zaliczam siedzenie i oglądanie TV, to nie wiem.
Daryl jak zawsze sexi jak się wygraża innym :3
Kurde, Zioło, no poczytałabym dla zabicia czasu, ale to nieogarnianie mnie zabije, a ja i bez tego nieogarniania imion zazwyczaj nie ogarniam xd
ale to jakiś poważniejszy fanfik czy coś bardziej jajcarskiego? XD
Stenciu, czy ty choć raz w życiu widziałaś moją pisaninę? :'D Bo coś mi się zdaje, że nie.
Strzelam, że oglądasz TWD? W życiu nawet jednego odcinka nie oglądałam... :')
E tam, tam nie ma za dużo do ogarniania. xD To raczej jajcarskie. ^^

Majerankowa ja chce to czytać xD
Masz rację wyszukam coś na otwartych a jak nie to trudno xd
To jak jajcarskie to sobie luknę przy wolnej okazji, bo teraz na tapecie tylko TWD XD
Parę razy zamierzałam wbić się w Twojego RPGa żeby poczytać cichcem, ale zawsze w międzyczasie wchodziłam na tumblerowe śmieci i jakoś tak nie dotarłam do Ciebie do tej pory.
Ale i tak wpadnę.