Bardzo ładna słodka stylizacja
Za to muszę Ci powiedzieć, że fryzura jest okropna
Jeśli ją zmienisz będzie idealnie, a i widzę jeszcze pierścionek jakiś - chyba jest zbędny póki co 8/10.

Strony : 1 ... 59 60 61 62 63 ... 207
Bardzo ładna słodka stylizacja
Za to muszę Ci powiedzieć, że fryzura jest okropna
Jeśli ją zmienisz będzie idealnie, a i widzę jeszcze pierścionek jakiś - chyba jest zbędny póki co 8/10.

Cudnie , cudnie i jeszcze raz cudnie wszystko zgrane i pasujące ! 10/10
Lena fajnie, że zmieniłaś te drewniane buty, choć te też nie zwalają z nóg
natomiast niepotrzebnie zmieniłaś kapelusz, ten czarny był o niebo lepszy od tego:) nadal jestem za tym by zastąpić parasolkę ładną torebeczką
7/10
Również śliczna stylizacja, jedynie ten szkocki pasek mi kompletnie nie pasuję, reszta bardzo mi się podoba, zwłaszcza kolor i te koronki 9/10 

Ślicznie choć pasek nie pasuję a tak poza tym to super 9/10
Hym Jesica23 mnie ubiegła !
Bardzo ładna sukienka i toczek, fajnie dobrana fryzura i dodatki, nie licząc butów i tej parasolki (choć parasolka ujdzie), coś masz problem z tymi butami chyba, daje 9/10 

Jessica23
Miss w bardzo dobrym guście. Podoba mi się, gdy ktoś próbuję się bawić wzorując nieco na dawnej modzie. Dobre dobranie kolorów. Tylko jak dla mnie te rękawiczki zbędne. Ogromny plus za fryzurę, delikatny loczek stworzony z grzywki tylko dopełnia całą kombinację.
Bardzo ładnie.
9/10
Bardzo -bardzo ładnie choć dałabym inny naszyjnik (bardziej widoczny) i opaskę 7/10
Yume, prześliczna kreacja. Kocham skrzypce! Pozbyłabym się naszyjnika, bo wydaje się zbyt ciężki. Poza tym jakoś nie przepadam za pyłkami. 9/10
Lena331, naprawdę ładna stylówka podoba mi się, mimo że nie lubię różowego koloru. 9/10
Ostatnio zmieniony przez Lucrecia (20-01-2014 o 21h56)

Lucrecja:
Nic dodać nic ująć ! Pięknie kocham te połączenia kolorystyczne ! 10/10
Pięknie! Śniada skóra fantastycznie współgra z różem. Całość jest piękna.. no przynajmniej byłaby idealna, ale te buty... Zdecydowanie musi być inny fason! Przez ten mały szczegół muszę obniżyć ocenę do 8/10 :<
Zdecydowanie jestem na TAK ! Wszystko pasuje i jest ok i ja daję 10/10
Ładna stylizacja, ale myślę, że kapelusz mógłby być w innym kolorze. Poza tym elegancko, gustownie - 9/10.
Nie no, nie podoba mi się... Makijaż i włosy nie pasują, spodenki mają za mocne kontury i wgl... Nie, jakoś to nie wyszło. 2/10
Spoiler (kliknij, aby zobaczyć)
Nie mam się czego doczepić
A tak serio - bardzo ładnie zgrane stylistycznie elementy. 10/10
Dobrze zgrany strój, jedyne do czego się doczepię do bluzka pod spodem. Tak to wszystko jest ekstra
9/10
Masz piękny makijaż, ale nic ponadto mnie nie zachwyciło w tej stylizacji. 4/10
Spoiler (kliknij, aby zobaczyć)
Aria
Różowy, nom nom lubię różowy, kto nie lubi różowy? Za różowy plus, plus za zgrabne dopasowanie i fryza no i tą twarzyczkę, nawet się wpasowuje, jednak minus za buty, które zbyt błyszczą jak na taką kreację i za czapkę, którą założyłaby na różowy kwiatek(?). Rozumiem rude, ale bez przesady
8/10
Softy, piękna, orientalna, pikantna, ciekawa stylizacja..super!
jedyne co bym zmieniła to kolor włosów - na ciemny bo blond nie pasuje do takich klimatów..
makijaż też bym troszkę poprawiła..zamiast smuteczka na bardziej zmysłowy, kobiecy..
9/10
Ta spódnica strasznie poszerza biodra twojej miss,co jest nie proporcjonalne do góry,bransoletka dziwnie nachodzi na rękaw bolerka. Po za tym wszystko ładnie 9/10

świetna stylizacja, piękna twarz i oryginalna fryzura..
wszystko super poza tą parasolką..jakoś mi nie współgra z resztą..
10/10
Bardzo ładna stylizacja, pod względem kolorów bardzo pasująca do mojej
) Zauroczyłam się tą chustką na włosy i wyrazem twarzy twojej miss.
10/10
już oceniałam i nadal podtrzymuję swoją 10, którą Ci przyznałam ale niepotrzebnie zmieniłaś fryzurę..
ta jest taka oklapnięta, przylizana..tamta była lepsza;) 10
Lola886 bardzo ładna stylizacja czerwony świetnie pasuje z czarnym zmieniłabym tylko fryzurę bo trochę nie pasuje 9,5/10
Ciekawe spodnie- ja nigdy nie zalozylabym takich w realu xD Kutka i torebka jak najbardziej na tak, jednak rockowy styl niebardzo pasuje do dziewczecych spodni. Zastanwialabym sie nad zmiana bluzki ale oglnie jest poprawnie. 6/10