Aria, nie stworzyłaś jeszcze stylizacji, która nie spodobałaby mi się. Oczywiście, że 10/10 

Strony : 1 ... 56 57 58 59 60 ... 207
Aria, nie stworzyłaś jeszcze stylizacji, która nie spodobałaby mi się. Oczywiście, że 10/10 

Wow Lucrecia w czerni O-o ... muszę sobie to gdzieś zapisać O_o ... sama czerń z szarym ... Kocham te kolory i często używam ... Świetnie Ci to wyszło i ciekawe rozwiązanie z tą spódnicą ^^ 10/10
A ja mam cosplay ... To jest pan który mówi - Kurokocchi xD ...
Cosplay jak najbardziej udany, wiernie odwzorowany. Zresztą co się dziwić, w końcu Twojego wykonania. Zawsze są idealne D: Jedyne co w nim samym bym zmieniła to naszyjnik, bo na obrazku w cosplayach był krzyż, a gdzieś jakiś zdaje mi się, że widziałam XD (a jak nie krzyż to coś kształtem przypominające to D: ) 10/10 ofc xD
Btw będziesz płacić za leczenie mojego kręgosłupa. Cały mi się pokrzywi od wykręcania głowy na Twoje zdjęcie w opisie >->
Ostatnio zmieniony przez nelumi (20-01-2014 o 01h52)
Jaka sliczna kreacja! *.* Twoja miss jest tak urocza, ze nie moge sie napatrzec. Nic nie znalazlo sie tam przez przypadek. Odwalilas kawal dobrej roboty. Nawet ggdybym chciala to nie mam sie czego przyczepic. Twarzyczke zapmietam na dlugo. 10/10

świetna stylizacja, brązy i czerwienie fajnie przełamane zielenią.. szykownie i ciekawie;) nie mam się czego czepiać!
10/10
Średnio ładnie
Buty nie pasują lae masz 6/10
ładna stylizacja, różowa sukienka z czarnymi dodatkami - duży plus:)
zmieniłabym buty bo drewniany obcas tu nie pasuje..
a tą parasolkę zastąpiłabym ładną torebeczką i będzie idealnie..
7/10
Ładna stylizacja
dałabym jedynie delikatniejszy pasek i jakieś małe kolczyki, ale i tak ładnie 9/10
Bardzo ładnie jestem pod wrażeniem Twoich stylizacji ! 10/10
Niepotrzebnie zmieniałaś kapelusz, ten bardzo psuje stylizacje. Buty ciągle nie pasują (ten ciemniejszy róż szczególnie). 6/10
Twarzyczkę to ty masz śliczną. Strój też piękny. Jedyne co mi w nim przeszkadza to ta laska. Jakoś mi nie pasuje.
Te piegi są urocze 9/10

Ładnie ale zmień opaskę na wykwintny kapelusz
7/10
Sama stylizacja nie jest zła. Zmieniłabym kapelusz na jakiś w jaśniejszym kolorze i buty też bym zmieniła. Całkowicie odstają kreską od reszty. 6/10

Dół za ciemny, buty nie pasują, miss wygląda jakby była niewyspana. Dziwnie. ale w miarę ok. 7/10
Rozumiem koncepcję - Tomb Raider i te sprawy - ale niezupełnie mnie ona przekonuje. Jakby czegoś brakowało, ale nie do końca jestem pewna czego. 7/10
Kojarzy mi się z taką uroczą dziewczyneczką 
Fajny szkolny strój,warkocz dodaje troszkę powagi.
No i świetne buty 
10/10
Elegancka zielono czarna suknia w stylu późno średniowiecznym, zasługuje na najwyższe noty, natomiast dodatki i makijaż są bardzo nowoczesne i dodają uroku sukni, fryzura jest idealnie upięta i pasuje kolorem do sukni, moja ocena 10
CryHeart: prosto i z klasą! Pięknie dobrane
10/10
Bardzo podoba mi się ta spódniczka w połączeniu z ciemnymi rajstopami, butami i bluzką. Wygląda fantastycznie! Nic dodać nic ująć! 10/10
Nie podoba mi się sukienka (kolorystycznie) i fryzura wydaje mi się być źle dobrana... 6/10
Agnieszka-Widzę, że dodałaś rajstopy...tylko, że te kompletnie nie pasują do spódniczki. Zmieniłabym je na czarne. Dodaj jeszcze jakąś opaskę na głowę i będzie lepiej. Na razie 7/10
Niezbyt podobają mi się te buty. Lepiej wyglądałyby bez tego białego. Po za tym jest nawet spoko... 9/10
Ostatnio zmieniony przez NiikaChan (20-01-2014 o 14h35)
NiikaChan - Stylizacja zostawia dobre wrażenie
To ''coś'' co masz w ręce bym wywaliła xD Płaszcz jest czarny a buty brązowe...to mi się trochę gryzie. Reszta jest naprawdę fajna.
Moja ocena to 8/10
Strój jak strój, strasznie prosty i skromny, nie mam nawet do końca pewności czy to wszystko do siebie pasuję 5/10.

Jessica23 stylizacja jest boska *-* Usta tak cudownie dobrane do tej spódnicy (swoją drogą, mogłabym prosić o ich numer na pw?^^" ). Harfa idealnie pasuje do całokształtu, no i te dodatki *~* Zdecydowanie 10/10, aż się napatrzeć nie mogę D,: