10/10 diabły i inne mary zawszę będą mi bliskie. Szczególnie obecnie, gdy moja miss jest diabłem.
Strony : 1 ... 193 194 195 196 197 ... 207
10/10 diabły i inne mary zawszę będą mi bliskie. Szczególnie obecnie, gdy moja miss jest diabłem.
Z tymi diabłami, to szczerze mówiłaś O.O Jednakże ja nie przepadam za piekielnymi strojami, są zbyt monotonne. Spódnica w Twojej stylizacji wygląda... zdecydowanie inaczej niż reszta. Ogółem strój mi się kompletnie nie podoba, wygląda na mieszankę "na szybko". Przykro mi, ale muszę Ci dać 3/10 za buty ^^
Fajne połączenie koloru zielonego... każdy jest inny i to daje fajny efekt, a więc rękawiczki też by mogły mieć delikatny odcień zielonego, a nie morelowego - wtedy podobałoby mi się to jeszcze bardziej. 9,5/10
A! Czyli nie tylko ja przeżywam uwielbienie dla Pastel Goth. Jak teraz patrzę, to przypomina mi się ta dziewczyna z Amnesi, tylko w lepszej formie. Świetna stylizacja, nic dodać, nic ująć. Pełne 10/10
Ale świetny strój, taki elegancki. Zieleń i rudy odcień włosów bardzo do siebie pasuje, a jak byś miała zielone oczy, bo piegi to już masz, to dopiero by było uroczo, ale z klasą. Hymm zachwyciłaś mnie tym połączeniem, jak dla mnie wszystko jest na swoim miejscu. 10/10
O kurczaki! Jak słodko! Niech zgadnę - pastel goth? No cóż, Twoja miss wygląda jak urocza landrynka, co prawda z naburmuszoną miną, ale w dalszym ciągu jest urocza. Z początku chciałam przyczepić się do tej narzutki, ale im dłużej się jej przyglądam tym bardziej odnoszę wrażenie, że nie wygląda źle w odniesieniu do całości stylizacji. 10/10, bo to co prawda nie mój styl, ale nie znalazłam żadnych minusów. 

Bardzo fajnie dobrane kolorystycznie, lecz zmieniła bym jedynie tą tace :0 9,5/10 
Czarno, ubogo, a królik nie wiem po co. Przydałaby się biżuteria, a ta chustka nie pasuje tutaj 5/10
Świętna stylizacja !
Szczerze zmieniłabym jedynie nakrycie głowy, ale reszta jest super ! 9/10 
Polka123, Twoja miss ma dość mocny makijaż. Dzięki temu wygląda jak, hm, dość niegrzeczny aniołek, czemu przeczy bardzo delikatny strój. :3 Stylizacja bardzo mi się podoba, 10/10
Czemu jej tak smutno? :c Buty ma trochę brzydkie, ale to nie powód do płaczu. 8/10
Sentis. Ciekawa wizja... Śmierci? Szczerze mówiąc, to tylko kosa przywodzi mi to na myśl. Kompozycja stroju jest prosta, ładnie dobrana, ale strasznie tam czarno. Zapewne był taki zamysł, ale wiem, że stać Cię na dużo lepsze stroje.
8/10
Sartani, coś nowego..i fajnego..
spójna, ładna stylizacja, nawet tajemnicza..super;) 10/10
Lola, no i już nie jest tak czerwono, już nic się nie zlewa. Teraz jest świetnie ;> 10/10
Przydałoby się wywalić tego ptaka jest moim zdaniem zbędny, dodać jakiś pasek i naszyjnik, trochę ubogo, ale jest potencjał. 7/10

Kirixa, cóż za mroczna Pani..
bardzo fajnie, zmieniłabym tylko fryzurę
9/10
Fajny diabełek. Podoba mi się użycie tej fryzury i paska. Nie jestem tylko pewna co do tych butów 9/10
Kolor i styl stylizacji bardzo fajny. Tatuaż nie pasuje do całości stylizacji. Usunęłabym dodatki z rękawiczek bo wygląda to nienaturalnie. 8/10
Agata112403, kolejna stylizacja z użyciem nowych nóg. Ale u ciebie wszystko współgra, jest delikatnie, jest dziewczęco. Plus za naturalny makijaż ;> 10/10
Noo dziewczęco ;3 Lubię to! Trafiłaś w mój gust. Moim zdaniem powinnaś zmienić makijaż na bardziej delikatny i dziewczęco słodki. Na pewno przydałaby się zmiana tych brwi. Ale całość stylizacji bardzo dobra. 9/10
Moje pierwsze skojarzenie - rusałka! Ta nowa fryzura średnio mi się podoba, ale akurat tutaj, przy tej wszechobecnej bieli i delikatności pasuje jak ulał. Bardzo ładnie, poza tym strasznie, ale to strasznie podobają mi się te nogi. Dodają stylizacji takiej...zwiewności, kruchości. 10/10 

Świetny makijaż. Podoba mi się ta zabawa warstwami, dała super efekt! Dodatki dobrane idealnie. Kolor też świetny. Bardzo mi się podoba! 10/10
Agata112403 Twojej bogini czegoś chyba brakuje coś co mogło by ja wyróżniać z tłumu
Jest za duzo białego przełam to 
Po za tym wygląda dobrze,dożo widziałam białych kreacji
Dam ci 8/10
No i znowu te nogi, tylko tutaj zastosowane bardziej ciekawiej i to mi się podoba. Połączenie elementów ze złotym dało bardzo ciekawą stylizacje 10/10

Kirixa
Cóż za świetny makijaż! Choć twoja miss nie jest zadowolona, ma słodką buzię ^^ Co do stroju - fanastyczne połączenie spódnicy z bluzką. 10/10