Dona, jak zwykle śliczności;) piękne kolorki, świetnie skomponowane, tak kobieco i stylowo, super;) piękna dama! 10/10
..prawdziwa sztuka?..być sobą w dzisiejszych czasach..
Strony : 1 ... 191 192 193 194 195 ... 207
Dona, jak zwykle śliczności;) piękne kolorki, świetnie skomponowane, tak kobieco i stylowo, super;) piękna dama! 10/10
Teraz jest idealnie. Jaram się jak nienormalna ^^ 10/10
Make up mi się nie podoba ale tak po za tym jest ok daje 9.2/10
Ostatnio zmieniony przez nana26 (18-03-2014 o 21h30)
Jak dla mnie trochę za prosta stylizacja. Ale kolory ładnie dobrane. I włosy też pasują. Dałabym więcej dodatków. 7/10
Ładna stylizacja w pastelowych kolorach. Trochę fryzura nie podoba mi się do reszty stroju, ale muszę powiedzieć, że Twój makijaż jest fantastyczny ^^ Świetnie dobrałaś biżuterię i klatkę z motylkami. 9/10
Czarno-zielona stylizacja; moje dwa ulubione kolory ^^ Trochę książka niknie na tle spódnicy i dałabym bardziej wyraźne kolczyki. Ale bardzo podoba mi się mina twojej miss. I te słodkie piegi. 9/10
Trochę zbyt pastelowe kolory jak dla mnie. Całość niby zgrana, ale jednak do końca mnie nie przekonuje 8/10
10/10 Nic chyba dodać, na pewno nic nie ująć. Strój łącznie z fryzurą trzyma klasę.
Muszę przyznać, że pierwsze co, to rzucają się w oczy dwukolorowe włosy. Nie jestem jednak przekonana, czy te dwa odcienie do siebie pasują.
Co do stroju - genialne połączenie bieli i futer i złota ^^ 8/10
Wszystko pasuje do siebie, czarne elementy sprawiają wrażenie kompletu
fryzura też ładna, tylko do ręki dałabym torebkę bo ta książka nie za bardzo mi pasuje 9,5/10
Dona, oceniałam wczoraj i nadal uważam, że Twoja mała dama to pięknotka!
słodko, kobieco, ślicznie..ochy i achy;) heh 10/10
Fajna miss taka dieblica skomponowalas ladnie ta sukienke z walentynek
10/10
No no, ślicznie dobrany strój. Troszkę nie gra mi tu fryzurka i makijaż, postawiłabym na coś innego w tej kwestii. I dodała jakiś naszyjnik, bo trochę pusto.. 7/10
Przepiękne niebieskości, chociaż moim zdaniem kołnierz gryzie się z prostotą reszty stroju. 9/10
Gdzie się podziału futra i kożuchy
? To faktycznie już chyba wiosna. Twoja miss wygląda pięknie i zwiewnie, świetny pomysł z warkoczem. Nie wiem czy ten welon jest potrzebny, ale ja go lubię i mi nie przeszkadza. A może Twoja miss to Panna Młoda, która bierze ślub na plaży? O tak! 10/10 

Ale mi się podoba.
I te przymrużone oczka 
Dyszka!
Ogólnie podoba mi się połączenie poszczególnych części garderoby. Ale mam jedno ale
nie lubię połączenia czarnego i brązowego koloru. Oprócz tego jest uroczo dlatego 9/10
Motionell, bardzo w Twoim stylu;) fajne połączenie elementów garderoby, ale kolorystyka nie zachwyca..ten czarny gryzie się z brązami..postaw na jedno lub drugie i będzie idealnie..
9/10
10/10 widzę, że również diablicę zrobiłaś. Także z wykorzystaniem tych nóg.
Solomona - Twoja miss to prawdziwa diablica :> Podoba mi się całość stylizacji ale moim zdaniem przydałaby się jakaś bluzka, bo same łańcuchy to trochę za mało. 9/10
Agatko, znów klasyka bieli i czerni?
ładnie ale są niedociągnięcia..rękawki nie współgrają z sukienką/bluzką, spinka nie pasuje do całości..reszta jest ok;) 8/10
Lola, to Twoja jest ta diablica, którą serduszkowałam na defiladzie, ha! Jest urocza, chociaż ta czaszka średnio pasuje do całości. 9,5/10
Delikatnie, eterycznie to moje pierwsze wrażenie
fajnie, że ta biała materia z tyłu trochę się zgubiła i nie sprawia wrażenia doczepionej szmatki, co mi przeszkadzało w tym ułożeniu nóg. Jak najbardziej 10 !!
dona2 - Po zwiewnej stylizacji przeszłaś w elegancję. Ta stylizacja jak najbardziej jest udana. Podoba mi się kolorystyka całości. Opaska mogłaby być fioletowa i byłoby idealnie. 9/10
Wygląda mi na jakąś dalekowschodnią superbohaterkę
Tylko ten wyraz twarzy nie pasuje do kreacji. 9/10