O zielony borze! Jakie to wspaniałe! Tak czerwono mi i nie jest to zbyt mulące. Czyżby to miałby być jaki demon lub... Nie wiem co ale podoba mi się! Genialne wykorzystanie tego typu karnacji. 10/10
Zapraszam na mojego bloga *Klik*
Strony : 1 ... 168 169 170 171 172 ... 207
O zielony borze! Jakie to wspaniałe! Tak czerwono mi i nie jest to zbyt mulące. Czyżby to miałby być jaki demon lub... Nie wiem co ale podoba mi się! Genialne wykorzystanie tego typu karnacji. 10/10
Asuu Ale genialne! Takie strasznie realistyczne, ale super
10/10
Ostatnio zmieniony przez Setarah (05-03-2014 o 20h01)
Nie podoba mi się zero stylu wygląda jak z chińskiej bajki tylko jeszcze do tego źle skomponowany makijaż i włosy do stroju poprostu brzydko sory za taką ocene ale dla mnie jest to po prostu ochydna kompozycja 1/10
Nie podoba mi się. Kompletnie brak spójności między płaszczem a spódnicą. Ten strój wygląda dziwnie. 0/10
Sprawia trochę wrażenie lekkiego przeładowania, może przez ten pasek pod spodem. Kapelusz zamieniłabym na opaskę lub kwiatek. Ogólnie podoba mi się bo wygląda to delikatnie i eterycznie
9/10
dona2 bardzo fajna stylizacja, jest świeża i wygląda na to że jest w ruchu. Podoba mi się bardzo. Kolorystycznie do niczego się nie doczepię. Masz szczęście 
10/10
10/10 taka cukierkowa i kolorowa, ba nawet z duchem świątecznym.
Mówisz,że wampirka o urodzie lalki porcelanowej. Hmm mi na myśl przychodzi słodko-gorzki clown
Ciekawie i pomysłowo,choć nie bardzo podobają mi się buty. Daję 9,5/10

YooSti Świetnie dopasowałaś tą karnację do stroju
Świetnie dobrane ciuszki, fryzurka itp itd
10/10
Jaka delikatność bije od twojej miss. Jedynie zmieniła bym uczesanie i dodatek we włosach. Reszta wspaniała 9.5/10
Marii-chan Nie wiem jak ująć w słowa to co myślę o tej stylizacji.Wszystko ładnie jednak wisiorek? gryzie się dla mnie z resztą biżuterii.Zmieniłabym też fryzure jakąś inną. Makijaż prześliczny . 8,5/10
Ładnie i elegancko, wszystko pasuje do siebie. Ewentualnie zastanowiłabym się nad naszyjnikiem, pasującym do kolczyków. Nie wiem dlaczego, ale wydaje mi się trochę pusto, może warto coś dodać jeszcze? 9/10
Bardzo fajny pomysł. Podoba mi się zastosowanie tego szalika w stylizacji.
Podoba mi się kolorystyka, wszystkie dodatki pasują, poza pończochami które zamieniłabym na rajstopy
9,5/10
Prosto, słodko i dziewczęco, a przy tym uroczo
Ładnie, choć nie powalająco, stylizacja z rodzaju tych, które same się nasuwają - cukierkowa sukienka? Obowiązkowo białe rajstopki i lizak w łapkę. Twoja miss ma minę, która sugeruje nam, ze nie do końca jest zadowolona z tego ubioru 
Poprawnie i nic ponadto.
5/10
Ooo YooSti jako jedyna skojarzyła moją poprzednią stylizację z CLOWN'em.
A wracając do oceny to 10/10 urocza i cukierkowa dziewczyneczka - czegóż chcieć więcej?
Mikacz 10/10 wiesz, że uwielbiam twoja miss i twoje kreacje. Każda genialna
Ostatnio zmieniony przez Solomona (06-03-2014 o 15h10)
Jakby postawić nasze miss obok siebie, to będzie zgrabna para zdrowych oczu XD
Świetne wykorzystanie szelek. Bardzo mi się ta stylizacja podoba ^^ Poza tym, Twój demoniczny makijaż idealnie do niej pasuje 10/10
Gdybyś pozbyła się maski, pistoletu i tej czapki wyszłaby demoniczna łowni czyni (tak jakoś mi się skojarzyło) oczywiście teraz też jest ciekawie, więc 10/10

Zachwyciła mnie jej twarz, tak jakoś. Reszta też w porządku, ale jednak niezbyt mi się nie podoba. Pomimo wyzywającego wzroku i łuku w dłoni stylizacja wydaje się taka... Nudna. Mimo to 7/10 i tak, bo... No, jakoś tak mniej dać nie mogę ;w;

Kojarzy mi się z jakimś indyjskim bóstwem, bo one tam latały z niebieskim kolorem skóry
Nie mam się czego przyczepić, bo stylizacja naprawdę ładna i przemyślana 10/10
Znowu super. Jest przerażająco i trochę irracjonalnie, podoba mi się połączenie elementów. W sumie zastanawiam się czy nie będzie lepiej wyglądało coś innego w dłoni. Ale i tak mega! 10/10
7/10 wygląda mi na jakąś celebrytkę, która wróciła znudzona z rozdania Oscarów. Szału nie ma.
Połączenie eleganckiego i takiej niegrzecznej dziewczynki a te szelki dodają tutaj uroku. Moim zdaniem kreacja wyróżnia się tym, że jest taka niecodzienna i to mi się podoba 10/10

Na pierwszy rzut oka widać drapiezną kobiete ale po chwili jak już zobaczyła całość doszłam do wniosku że brakuje tego "czegoś" w stylizacji np. czapki czy nawet wiewiórki i zmieniłabym twarz bo wydaje sie taka pospolita 6/10
Joanna - Bardzo skromna stylizacja. Peleryna nie pasuje mi do eleganckiej sukni. Rękawiczki wydają się byś za grube. Może dodaj więcej dodatków i jakiś pasek ;> 6/10
Ładnie tylko make up mi się nie podoba 9/10