Łał. Uwielbiam. Ludzie powinni się od Ciebie uczyć, jak ukrywać opaleniznę xD Twój szpieg jest zniewalający. Niby czarno, ale na pewno nie nudno. 10/10
Miss Fashion Info – Misje Halloween 2017 | Instagram
Strony : 1 ... 166 167 168 169 170 ... 207
Łał. Uwielbiam. Ludzie powinni się od Ciebie uczyć, jak ukrywać opaleniznę xD Twój szpieg jest zniewalający. Niby czarno, ale na pewno nie nudno. 10/10
Eufrozyma Wow, świetnie dobrane kolorystycznie. Nie do końca podoba mi się tylko makijaż, ale to już mój gust. 10/10
ok zmieniła bym tylko sukienke bo mojim zdaniem jest okropna ale tak po za tym to ok 8/10
Dół nie współgra moim zdaniem z samą górą. Buty, spódnica, odkryte nogi – mamy tu do czynienia z drapieżcą, silną, pewną siebie kobietą (przynajmniej takie jest moje skojarzenie). Idąc do góry widzimy grzeczną, chowającą się za włosami dziewczyneczkę, która rumieni się przy każdym męskim spojrzeniu. Ta niewinna twarzyczka na pewno do zmiany, jeśli decydujesz się na podobny dół. Brakuje mi czegoś na szyi i jakiejś bransoletki, bo jest pusto w tych miejscach. Przełamanie czerni złotem u góry jest dobrym rozwiązaniem, bo pobudza stylizację. Na razie 5/10
Bardzo ładnie Ci wyszła ta stylizacja w stylu lat 20.
Fajnie dobrałaś poszczególne elementy. I chociaż jest bardzo stonowane kolorystycznie, to wypada elegancko.
10/10
Eldunari Jak dla mnie trochę przekombinowałaś. Zrezygnowałabym z tego żabotu kapelusznika i zmieniłabym makijaż - głównie usta
Fajnie wpleciony kwiat we włosach
8/10
Trochę słabo, brakuje czegoś do ręki mogłabyś tutaj coś jeszcze dodać polecam także zmianę makijażu i włosów. Niestety nie przemawia to do mnie 6/10

Niezbyt mi się podoba. Trochę wygląda to jakby każdy element był z innego worka. Jest łuk, opaska pirata i dziwne buty. Mimo, że wszystko pasuje kolorystycznie to nie jest to w moim stylu, wybacz ale daje 6/10
Dona2 hm, tak troszkę pustawo. Spódnica niby ciekawa, tylko że nic się nie dzieje. Na głowie trochę pusto. Takie 6-7/10 bo widząc Twoje stare stylizacje wolę tamte :<
Bardzo cukierkowo. Jak dla mnie aż nazbyt. Serduszka, kokardki, misie... Całość wygląda spójnie i zgrabnie, ale po prostu nie wpasowuje się w moje gusta. Jakiekolwiek ;D
6/10
Ogółem całkiem nieźle, jak kto lubi, bo ja nie przepadam za takim stylem.
Ta bluzka nie pasuje do spódnicy. Reszta jest ok. 8/10
10/10 nie zmieniłam zdania, dalej ślicznie
za bardzo niewiem co to jest ale fajnie wygląda daje 10/10
10/10 wypisz wymaluj nauczycielka lub Brzydula - drugie skojarzenie.
Solomona Bardzo, bardzo mi się podoba! ♥ Kolorystycznie super, świetnie dobrane elementy.. 10/10
spoko tyko fryzura nie pasuje i serce ale tak po za tym to fajny kolorek wybrałaś 8/10
Sukienka ładna, ale szal do niej nie pasuje bo jest za ciężki, za mało też jest biżuterii. Do ręki byłaby lepsza kopertówka. Na razie daje 7/10
dona2 - Cudownie ;3 Śliczna, perfekcyjnie wykonana stylizacja. Ten szal jest świetnym uzupełnieniem całości. Daję 10/10
już ostatnio oceniałam, ładnie, kobieco i romantycznie..jedyne co mi przeszkadza to ta fryzura..wybrałabym ładniejsze upięcie włosów.. 9/10
Stylizacja sama w sobie jest ładna i wyróżniająca się, ale ten kolor skóry wszystko psuje. Jest aż za ognisto, gdy skóra była normalna wyglądało to ładniej. Teraz mi się nie podoba efekt ogólny 6/10 za samą stylizacje ale odjęłam punkty za ogólne wrażenie
Podoba mi się bardzo jest tak słodko, ale nie różowo xD. Jeśli miałabym coś doradzić to byłby to naszyjnik, jakiś nie za mały nie za długi
Ogólnie super 10/10
dona2 - Bardzo ładna stylizacja. Wydaje się, że wszystko powiewa na wietrze. Bardzo mi się podoba 10/10
Niestety nie moja bajka, kolorystycznie ciekawie, ale strój nie podoba mi się 3/10

10/10 choć twoja stylizacja oraz twarz twej miss bardzo przypomina mi Aszię. Kojarzy mi się ze stylem ubierania z Darów Anioła.
Sama nie wiem, bo trochę to dziwnie wygląda, jakby połączone przypadkowe rzeczy. Gdybyś dała coś innego na szyję i inne rękawy to byłoby lepiej. Na razie jedynie 5/10