Polka, ładna, kremowa dama;) dodałabym rękawy lub rękawiczki.. poza tym super;) 9/10
..prawdziwa sztuka?..być sobą w dzisiejszych czasach..
Strony : 1 ... 150 151 152 153 154 ... 207
Polka, ładna, kremowa dama;) dodałabym rękawy lub rękawiczki.. poza tym super;) 9/10
Hoho cóż za wcielone zło
Jest super! Zmieniłabym tylko biżuterie w taki sposób, aby była w jednym kolorze (bo teraz jest naszyjnik ze srebrem i pierścionki ze złotem) i wybrała inne buty (te źle prezentują się z rajstopami poza tym są mało groźne
) mimo to daję 10/10 bo strój wyszedł Ci na prawdę genialnie 

Ale mroczna czerń! Wyszło ci cudowne ptaszysko, podoba mi się ten strój, chociaż z reguły nie znoszę samotnej czerni. Dyszka!
Świetnie !
Kolorystycznie bardzo, bardzo dobrze lecz zmieniłabym jedynie naszyjnik 9\10
Polka123, widać, że wszystko dopięłaś na ostatni guzik. Świetnie połączyłaś spódnicę z bluzką. Fryzura także jest doskonale dopasowana do kremowej stylizacji. 10/10
Bardzo fajna, nieprzesadzona, casualowa stylizacja. Podoba mi się niepozorna mina miss, bardzo...niewinna (jak to brzmi xD). Nie jestem przekonana co do tej wiewiórki. Zamiast niej dałabym jakąś torebkę. Moim zdaniem przydałoby się również coś na szyi - nic obszernego. Raczej jakiś nieduży wisiorek. Jak dopracujesz tę stylizację to założę się, że będzie świetnie.
8,5/10
Miti3 - Wybaczam! Znaj mą wspaniałomyślność. XD
Ostatnio zmieniony przez Roccoco (25-02-2014 o 14h52)

Vampire17 Nie pasuje mi makijaż. Poza tym niezbyt ciekawe połączenie spodenek, rajstop i butów od Birdy. Powinnaś się zdecydować na jedną, ewentualnie dwie z tych rzeczy. Poza tym wszystko ok 6/10
Roccoco Proszę o wybaczenie. XD
No , więc tak .Piękna biało-kremowa dama *.* Akurat tych włosów nie lubię ale tu pasują idealnie. ;D Może obyłoby się bez bransoletki .
9.5/10
Ostatnio zmieniony przez miti3 (25-02-2014 o 14h51)
Miti3 Właściwie taka normalna
Bardzo podoba mi się twarz, fryzura itd. Sweterek też spoko ale po prostu to takie mało kreatywne i proste
Tak z 7/10
Erza, jest to ciekawe ale dla mnie dość niezrozumiałe zestawienie..ponieważ nie rozumiem zamysłu stylizacji, nie potrafię jej tak do końca ocenić.. 6/10
Lola886 ognista dama wyszła bardzo ładnie. Podoba mi się dobór włosów i makijażu. Te pióra na ramieniu trochę gryzą mi się z resztą, ale bez nich pewnie byłoby zbyt pusto. Takie 9,9/10 o3o
Nelumi cudowne połączenie bluzki i spódnicy Effie. :3 Może pierścionek jest zbędny. Prześliczny makijaż. 9.5/10
Ostatnio zmieniony przez miti3 (25-02-2014 o 15h12)
Zwyczajnie ale ładnie. Trochę pusto. Może dodaj pasek i coś na ramiona. Reszta jest w porządku ale bardzo zwyczajna. 7/10
Wowo ale super
W Twojej stylizacji zmieniłabym jedynie bluzkę !
Na dzień dzisiejszy 8\10
Ostatnio zmieniony przez polka123 (25-02-2014 o 15h40)
Ładna stylizacja. Nie podoba mi się kapelusz. Zamiast parasolki dałabym torebkę. Jak na razie 8/10
Wcześniej też tak napisałaś ...
Mi się podoba kapelusz i go nie zmienie a co do parasolki niewiem co dać dlatego ona tam jest ... 8\10 d*.*b
Agata, szczerze to średnio mi się podoba. Z twarzy może być ale nie pasuje mi połączenie ciemnych rajstop i jasnych butów, inaczej dobrałabym biżuterię, na pewno inną torebkę i w sumie szału nie ma, już nie wspominając że prawie wszystkie ciuchy są z tych ostatnich gwiazd.
Ej miało być do Agaty ale Polka mnie ubiegła
Podoba mi się bardzo w takim kremowym klimacie tylko coś bym zrobiła z twarzą i pewnie jakieś nakrycie ramion ale jest ślicznie i bez tego
9/10
Ostatnio zmieniony przez Erza6 (25-02-2014 o 15h52)
Stylicacja średnio mi się podoba ale makijaż jest boski !
Koniecznie musisz podać mi jego numer 7\10
POZDROWIENIA
Polka - Wiesz nie pamiętam czy daną stylizację już oceniałam więc pewnie dlatego oceniłam drugi raz. Ty bywasz tutaj od niedawna więc jeszcze nie pamiętam dobrze twojej miss ; )
A w swoim poprzednim opisie oceniłaś raczej siebie a nie mnie ;/
Co do stylizacji no fakt kapelusz to kwestia gustu ale ta parasolka po prostu mi tu nie pasuje. Jakaś kremowa kopertówka by się nadawała. Wystarczy, że poszperasz trochę u Nine i na pewno coś ciekawego znajdziesz ; ) Tak więc 8/10
Agata wciąż jak widze taka sama stylizacja jak wczoraj . Podobają mi się buty i bluzka .Jednak mimo wszystko ta biżuteria wciąż jest dla mnie minusem .Zaczynam się przekonywać do uroku tej stylizacji ,więc dam 8,5/10 
kazikowazmc, czerń z czerwienią przeważnie daje super efekt, stylizacja jest piękna.. tylko nie przekonują mnie te skrzydła.. 9/10
Ajajaj ogniście, że aż mnie poparzyło ;p Bardzo ładna stylizacja. Wyróżnia się na tle innych. Bardzo mi się podoba 10/10 ;3
Agatko, czerń z czerwienią - kocham, więc duży plus;)
torebka jest strasznie brzydka, a te pończochy nie pasują do stylu całości..
dopracuj to;) póki co daję 7/10
O rany, jestem w szoku!
Zawsze masz dość stonowane stylizacje, a ta jest taka... gorąca!
Dodatki w stylu pasek z czaszką, mini-zbroja i włos w kształcie rogów dają niesamowite wrażenie! Iście piekielna księżniczka!
10/10
Eldunari - Emmm....skojarzyło mi się z Bożym Narodzeniem ;p Ale jest ślicznie, delikatnie i subtelnie. Nie mam się czego czepiać ; ) 10/10
Fajna stylizacja ale dałabym inne buty te jakoś nie pasują ale pończochy i krótkie spodenki w kolorze czerwonym cudowne tylko dodałabym trochę srebrnych dodatków daje 8/10