Rosette napisał
Jaki jest sens wypisywać szczegółowo co się dostało i od kogo tak właściwie? :P W sensie, to troszkę przez to wygląda jak szukanie poklasku. Nie mówię oczywiście, że wszyscy rozdają prezenty tylko po to, by się polansować w temacie na forum, ale... jakoś to śmiesznie takie wrażenie sprawia. :P
Ja jeszcze dodam, że jak widzę swój nick na czyjejś liście to wiem, że już coś tej osobie podarowałam i nie tracę czasu na wertowanie Butiku w poszukiwaniu czegoś na prezent, tylko po to, żeby się okazało, że już nie mogę tego wysłać :) Dla mnie tak to wygląda. Chociaż również zgadzam się z poprzednimi tłumaczeniami innych dziewczyn.
Btw. ile kosztuje ten płaszcz treserki? Wygląda na drogi. Bo chciałam o niego poprosić (już mam nawet stylizację, tylko czarnego płaszcza niet), ale pewno cenę ma taką, że bym się popłakała...
EDIT: O Borze Iglasty! Dziękuję tym wszystkim osobom, które wysłały mi pw z ceną płaszcza. Odzew niesamowity XD Dzięki Wam :)
I oczywiście nadal chętnie wysyłam prezenty. Możecie pisać do mnie na pw :D Tylko proszę Was o konkretne życzenia, bo jednak chciałabym Wam podarować coś, co wykorzystacie, a nie wrzucicie do kufra na wieczne zapomnienie.
Ostatnio zmieniony przez Rillianne (15-12-2014 o 13h21)