Strona główna

Forum - Missfashion.pl, gra o modzie dla dziewczyn!

Dyskusja zamknięta

Strony : 1 ... 11 12 13 14 15 ... 31

#301 14-12-2014 o 09h35

Miss'na całego
kawajka
...

Drogi aniołku, mnie na pewno ucieszy każdy drobiazg w różowym kolorze /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/smile.png

#302 14-12-2014 o 10h31

Miss'Żółtodziób
...

Gorset Heroic Fantasy za 2000 MM
- Broszka Heroic Fantasy za 4000 MM
- Naszyjnik Heroic Fantasy za 8000 MM
- Kolczyki Heroic Fantasy za 5000 MM
- Rękawiczki Heroic Fantasy za 50 MM
- Kozaki Heroic Fantasy za 120 MM
- Miecz Heroic Fantasy za 80 MM.

bardzo proszę o chociaż 1 rzecz /modules/forum/img/smilies/bimbo/triste.gif

HANUSKA

#303 14-12-2014 o 10h49

Miss'Sensei
SpalonaArtystka
Gerardowa plama na ścianie
Miejsce: Długa Ziemia

Dziękuję aniołkowi nelumi za śliczne bolerko. <3 Na pewno się przyda.
Gdyby ktoś coś... Na przykład taki Trójząb morze (srebrny) to byłabym wdzięczna. ^^

BLOG  |  RĘKODZIEŁO NA FORUM  |  FANPAGE  |
https://66.media.tumblr.com/94ea444499475d8b9eeb65f43f0350c8/tumblr_nqk67npgn01s0kuhho1_250.gif

#304 14-12-2014 o 11h01

Miss'nałogowa
Likoris
HWAITING MINEŁO!!!
Miejsce: Byle były żelki!!!

Wciąż odświeżam liste z podzieńkowaniami!!!
Jesteście wspaniałe i bardzo hojne!

Wydałam bardzo dużo MM na prezenty ale to jeszcze nie koniec /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/big_smile.png
Póżniej może nie będe zadowolona z ilości moich finansów, ale jeżeli sprawie tym komuś radość to warto!
Z tego miejsca chcę podziękować za piękne prezenty:
Shillo
Rillianne
Nimphianey
Diablica
Moridiana
Jessica23
@dyokira
sonani
Donna26
AleksandraNowak
Whitewind
Motionell
Hildee
@Katy550
nelumi
Jesteście wszystkie cudowne! /modules/forum/img/smilies/bimbo/amoureuse.gif

Jeżeli ktoś chce lub potrzebuje czegoś do poziomu 32 U Nine lub z Ikeland'u może bez krempacji napisać do mnie priv /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/big_smile.png
/modules/forum/img/smilies/epingle.gif     /modules/forum/img/smilies/epingle.gif     /modules/forum/img/smilies/epingle.gif     /modules/forum/img/smilies/epingle.gif     /modules/forum/img/smilies/epingle.gif     /modules/forum/img/smilies/epingle.gif     /modules/forum/img/smilies/epingle.gif     /modules/forum/img/smilies/epingle.gif     /modules/forum/img/smilies/epingle.gif    /modules/forum/img/smilies/epingle.gif     /modules/forum/img/smilies/epingle.gif   /modules/forum/img/smilies/epingle.gif     /modules/forum/img/smilies/epingle.gif    /modules/forum/img/smilies/epingle.gif    /modules/forum/img/smilies/epingle.gif     /modules/forum/img/smilies/epingle.gif

Ostatnio zmieniony przez Likoris (15-12-2014 o 06h50)

//photo.missfashion.pl/pl/1/80/moy/63505.jpg

#305 14-12-2014 o 11h26

Miss'Fuzja
Iremi
Pojawiam się i znikam~
Miejsce: #teamFriś

Przydałby mi się pasek zakochana, ale kosztuje on 750MM, a nie chcę Was za bardzo naciągać...

#306 14-12-2014 o 11h47

Miss'ujdzie
Nimphianey
...
Miejsce: Duże.

Czy jeszcze jakaś Miss ma marzenie? /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/smile.png Chętnie je spełnię, jednakże lvl mnie nieco ogranicza.. /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/hmm.png

Ostatnio zmieniony przez Nimphianey (14-12-2014 o 11h48)

" Dziś będzie ten lepszy dzień, pamiętaj" /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/smile.png

#307 14-12-2014 o 11h51

Miss'Superstar
Majerankowa
Beemoov ogarnij się

Chciałabym podziękować eufrozyma (świetne kolory dobrałaś :3 no i światopogląd runął, zawsze czytałam twój nick inaczej XD), Chantee, ErinBlack (trafiłaś z tymi spodniami ^-^), Ojsa, nisiam i wiki580 za piękne prezenty. :3 Trochę mi głupio, bo mam niewiele kasy, którą chciałam zostawić na event i nie odwdzięczę się w tym roku. :< W przyszłym jednak każdy na kogo trafię może spodziewać się ode mnie upominku. <3 Będę zbierała przez pół roku, a co tam. XD
Jak już pisałam, nie mam się jak odwdzięczyć, jednak za każdy prezent będę wdzięczna. <3 Jeśli ktoś cierpi na nadmiar funduszy to zapraszam na priv. >.<

Likoris, Whitewind, Motionell, jula209, Ophaal, Setarah, MaryKatyAn, Hildee, nelumiMisa-chan1906, Emma1, jula1243, AleksandraNowak, Nemesis - dziękuję Wam skarby. <3

Ostatnio zmieniony przez Majerankowa (16-12-2014 o 11h09)

https://66.media.tumblr.com/a79585b15b7fc52ce6d27f2f9814a19b/tumblr_inline_op9jh0YOA71t67szg_540.gif

#308 14-12-2014 o 12h50

Miss'wow
jula209
...
Miejsce: Kamionka Wielka

Drogie aniolki, chciałabym bardzo coś z tego:
Kolczyki Grecka Bogini za 600 MM
- Korona Grecka za 860 MM
- Sukienka Grecka Bogini za 20 000 MM
- Stuła Grecka 1400 MM
Wiem, że to duże wydatki, i jak jest ktoś ,,Bogatym'' Mikołajem to bym prosiła o pomoc. Byłam też bym szczęśliwa z jakich bucików. /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/big_smile.png
EDIT:
Dziękuję strasznie Motionell za Stułe oraz Infinity za koronę! ^^ :*

Ostatnio zmieniony przez jula209 (14-12-2014 o 13h04)

http://40.media.tumblr.com/4546d6fef90b323bc8c73d7f244c6743/tumblr_mtc85tNQDk1sctigpo1_500.jpg

#309 14-12-2014 o 13h54

Miss'OK
Hildee
I is the greatest! - No, you ain't! WE IS!
Miejsce: ToonTown

Hurra, mogę brać już udział w zabawie! Zaczynam rozsyłanie prezentów <3 /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/big_smile.png

#310 14-12-2014 o 14h04

Miss'całkiem całkiem
Itasagi
...
Miejsce: Toruń

Jeżeli są tam jakieś aniołki, które zechcą mnie obdarować, to będę bardzo wdzięczna za
- rękawiczki desire (czerwone) 380mm
- body idol (różowo-fioletowe lub żółte) 590mm
- platformy kyary (białe) 370mm
- podwiązka byk (turkusowa) 460mm
- ozdoba na czoło kurara (również turkusowa) 370mm
- kolczyki poccy (złote) 490mm
- pasek mini-kitty6 (czarny) 330mm
- sandały 1001 nocy (złote) 200mm
- naramienniki wojowniczka (złoto-czarne) 580mm

Z góry bardzo dziękuję i postaram się odwdzięczyć /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/big_smile.png

#311 14-12-2014 o 14h07

Miss'Żółtodziób
...

Ach, Aniołku proszę Cię o jakieś proste, bladoniebieskie rękawiczki, oraz różne bladoniebieskie ciuszki

Ostatnio zmieniony przez Naravi (14-12-2014 o 16h29)

#312 14-12-2014 o 14h08

Miss'ok
AleksandraNowak
PORQUE LA MUSICA ES VOCASION, ES MI PASION, NO ES OBSESION, ES LO QUE SOY. LA MUSICA ES MI VERDAR.
Miejsce: Warszawa

Jeśli jest tutaj jakiś aniołek, który nie ma na co wydać MM, to załączam listę rzeczy, które może kupić:
#koszyczek Kapturka ( Dziękuję, Misa-chan1906 )
#fartuszek Kapturka ( Dziękuję, Chantee i nelumi )
#buty Kapturka ( Dziękuję, Whitewind )
/vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/smile.png

Ostatnio zmieniony przez AleksandraNowak (14-12-2014 o 16h05)

#313 14-12-2014 o 14h22

Miss'Żółtodziób
...

Przydałby się zestaw Heroic Fantasy do misji...

#314 14-12-2014 o 14h33

Miss'Żółtodziób
...

Dziękuję ślicznie wszystkim duszyczkom Link do zewnętrznego obrazka Rosette Pineapple Anixa Misa Rainbow @jiyoung eufrozyma KimKas Ophaal Iremi Diamont ErinBlack Amara Rillianne Setarah nisiam Misa-chan1906 Lucrecia Jessica23 Likoris Whitewind i od razu przepraszam, ale w niektórych przypadkach nie byłam w stanie odesłać prezentu, wyskakiwał błąd :<
I podrzucam zaktualizowaną listę - nie obrażę się też za buty <3 Przyjmę tubki z farbą z ikelandu do misji /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/smile.png
Link do zewnętrznego obrazka

Ostatnio zmieniony przez dyokira (14-12-2014 o 15h38)

#315 14-12-2014 o 15h11

Miss'całkiem całkiem
Chantee
...

To ja także wklejam swoją listę:

//photo.missfashion.pl/pl/1/41/gd/32171.jpg

Z wyższych poziomów będę bardzo wdzięczna za coś z zestawu Toren, Nancy, Nicole albo sukienkę Ustinya. Kolory nieważne, lubię wszystkie /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/big_smile.png

Oczywiście będę wdzięczna za każdy drobiazg, bo mnie się wszystko przyda i uwielbiam chomikować rzeczy /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/big_smile.png I oczywiście za KAŻDY prezent się odwdzięczę, także jeśli ktoś ma życzenia to zapraszam na PW /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/smile.png

Dziękuję wszystkim moim aniołkom, które już mnie obdarowały, wszystkim podziękowałam na PW, więc one wiedzą, że to o nich <3 /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/big_smile.png

//photo.missfashion.pl/pl/1/38/gd/29726.jpg
Świąteczna kraina: misje i GWIAZDY już na blogu! Dodatkowo: święta u autorek - nie przegap! /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/smile.png

#316 14-12-2014 o 16h07

Miss'ok
AleksandraNowak
PORQUE LA MUSICA ES VOCASION, ES MI PASION, NO ES OBSESION, ES LO QUE SOY. LA MUSICA ES MI VERDAR.

Naravi napisał

Przydałby się zestaw Heroic Fantasy do misji...

O, mi też...

#317 14-12-2014 o 17h34

Miss'Żółtodziób
...

Może się tutaj wkleję ale tylko z podziękowaniami jak na razie /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/smile.png
Dziękuję ślicznie za wliczenie mnie do worka z prezentami dziewczyny i nawet jeśli jest to gest dla swojej przyjemności jak i mojej to z pewnością się odwdzięczę /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/smile.png
Czekam na sprawdzenie tego bugu z wysyłaniem paczek do pewnych osób no i na trochę wolnego. Wtedy z pewnością się wszystkim odwdzięczę jak i powysyłam odkładane na potem paczki bo nie przepadam za przeglądaniem sklepu i po 20 min zobaczyć akcję, że wysłanie nie działa ^^ Już mnie to z lekka zirytowało a czasu dalej brak na grę ^^

#318 14-12-2014 o 18h20

Miss'Żółtodziób
...

Dzień dobry! To i ja powiem wam co chciałabym dostać! :*

- Bluzka Mathilda (czerwony wzorek) za 480 mm. (Dziękuję Whitewind!)
- Bluzka Deirdre (bordowa) za 530 mm. (Dziękuję Amara!)
- Spódnica Renalda (pudrowy róż) za 640 mm. (Dziękuję Lacie!)
- Spódnica Noemi (beżowa) za 670 mm. (Dziękuję @Grudzia!)
- Sukienka Satya (ta pierwsza! XD) za 1 340 mm.
- Suknia Gajana (szara) za 2 320 mm. (Dziękuję KimKas!)
- Spodnie Aiyana (ciemnoszare) za 480 mm. (Dziękuję @Ikan!)
- Kurtka Roxanne (pudrowy róż) za 690 mm. (Dziękuję Motionell!)
- Kurtka Hermina (czarna) za 890 mm. (Dziękuję MANIUśka!)
- Szpilki Fionnuala (czarne) za 430 mm. (Dziękuję Steno!)
- Botki Ariana (brązowe) za 720 mm. (Dziękuję Likoris!)
Wszystko inne w stonowanych kolorach i klasyczne! :*
Jeżeli ktoś nie chce wydać za dużo mm to wystarczy klasyczna biżuteria. /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/smile.png

Wiem, że jest tego dużo, ale chciałam, żebyście miały w czym wybierać. ;P

Ostatnio zmieniony przez MaryKatyAn (15-12-2014 o 20h09)

#319 14-12-2014 o 18h58

Miss'Fuzja
Jessica23
...
Miejsce: Wrocław

Ja będę dalej rozdawać w następny weekend, także niech nikt nie czuję się zapomniany, bo na pewno przyjdzie i na niego pora /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/smile.png

http://i60.tinypic.com/2m7uio7.gif

#320 14-12-2014 o 20h23

Miss'ujdzie
Moridiana
...
Miejsce: Terra

Dziękuje Aniołkom za piękne prezenty. Jesteście kochane.

- Nimphianey i Motionell za Parasol Uteki
- Likoris za Kapelusz Wodnik
- Maka za  Choinke
- Shillo za Spódnica Svetlanna
- Pineapple za Szal Wodnik
- Ophaal za Spódnica Nicole
- KimKas za Klatka Yuko
- ErinBlack za Marynarka Jazmyn
- Aiamate za Ptak Seluna
- Diablica za Kolczyki Pantera
- Jessica23 za  Kapelusz Nicole
- Whitewind za Naszyjnik Sarbiet
- Raven627 za Naszyjnik Bathilde.
- grundzia za opaskę Elf
- @Ikan za naszyjnik Elf
- Soanollia za Kieliszek Gotycki
- Iremi za naszyjnik

Ostatnio zmieniony przez Moridiana (16-12-2014 o 18h17)

If you make a promise to yourself, you have to keep it no matter what.

#321 14-12-2014 o 22h21

Miss'Sensei
Rosette
And all that jazz...

Jaki jest sens wypisywać szczegółowo co się dostało i od kogo tak właściwie? /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/tongue.png W sensie, to troszkę przez to wygląda jak szukanie poklasku. Nie mówię oczywiście, że wszyscy rozdają prezenty tylko po to, by się polansować w temacie na forum, ale... jakoś to śmiesznie takie wrażenie sprawia. /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/tongue.png

https://i.imgur.com/FCQgZyV.png

#322 14-12-2014 o 22h40

Miss'Brązowa
eufrozyma
You only live once so don't be afraid of living

Rosette, ja wypisałam od kogo dlatego, żeby mi się upomniały osoby, co nic ode mnie nie dostały, bo nie chcę wyjść na chama, co to tylko bierze, hahaha /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/big_smile.png
A tak serio to chcę im coś odesłać, żeby też poczuły magię Świąt, bo to takie fajne spojrzeć w wiadomości i zobaczyć, że coś ktoś ci wysłał, a nie mam podglądu, komu już wysłałam (no chyba że dodam wszystkich do znajomych na nowo i zobaczę, gdzie mogę jeszcze wysłać, ale ten manewr męczący jest, kiedy chcę mieć porządek w znajomych i czeka na mnie gramatyka z niemieckiego) ani one nie mają podglądu, czy mi wysłały i mogą się upomnieć ♥ Każdemu należy się trochę miłości, ale ludziom, od których coś dostałam przede wszystkim ♥ No chyba że to Chantee, nisiam, kisielowa Ojsa lub Majerankowa, im moja miłość należy się bezwarunkowo za znoszenie mojego spamu na shoutcie, kiedy nie mogą mnie permanentnie zbanować, bo jestem adminem i mogę się odbanować ♥ (Low ju tak baj de łej, szykujcie się na nowe spamy ♥♥♥)

Miss Fashion Info – Misje Halloween 2017 | Instagram

#323 15-12-2014 o 10h33

Miss'ok
Meska
...

Bardzo bym prosila zyczliwego aniolka o:

-suknie Claudia za 14 200 MM
-suknie Elf dziekuje <3
-naszyjnik Elf za 420 MM
- opaske Elf dziekuje <3

Prosiłabym takze o rzeczy z ikelandu; 
-Znak "Miłość"  za 45 MM
- Lampion za 420 MM
- Kakemono za 580       MM
- Wachlarz za 85 MM
- Bonsai za 750 MM
- dekorację ścienną Kwiat Lotosu 1 za 120 MM lub Kwiat Lotosu 2 za 80 MM
- dekorację ścienną Czerwony smok, ou Czarny smok lub Biały smok za 70 MM
- prawą ścianę Chińska tapeta za 160 MM

Chciałabym podziękować: Likoris, Maniuśka, ErinBlack

Tak wiem, że niektóre rzeczy są drogie, ale jesli znajdzie sie na tyle hojny aniolek to bylabym wdzieczna, oczywiscie przyjme chetnie takze wszystkie inne prezenty /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/smile.png

Ostatnio zmieniony przez Meska (15-12-2014 o 22h04)

#324 15-12-2014 o 11h06

Miss'ok
Ophaal
...

Rosette napisał

Jaki jest sens wypisywać szczegółowo co się dostało i od kogo tak właściwie? /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/tongue.png W sensie, to troszkę przez to wygląda jak szukanie poklasku. Nie mówię oczywiście, że wszyscy rozdają prezenty tylko po to, by się polansować w temacie na forum, ale... jakoś to śmiesznie takie wrażenie sprawia. /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/tongue.png

Jeśli ktos daje listę prezentów i później dopisuje od kogo juz co dostał to jest informacja jednocześnie dla innych, żeby było wiadomo co jeszcze można kupić. Ja tak to widzę.

#325 15-12-2014 o 12h14

Miss'OK
Shillo
Your eyes are empty like your bed...
Miejsce: Poznań

Taka moja mała "wishlista" z tych tańszych upominków, gdyby ktoś chciał mi coś podarować. Równie wdzięczna będę za wszelkie niespodzianki, nawet te najtańsze. Po prostu chcę mieć się komu odwdzięczać <3

Rajstopy Verona, czarne - dziękuję Agata112403 <3
Naszyjnik Melanie, biało-czarny - dziękuję Nimphianey <3
Top Sydney, biały - dziękuję grundzia <3
Bluzka Melanie, czarna - dziękuję Soanollia <3
Rajstopy Delaney, czarne - dziękuję Sparkle <3
Bluzka Seluna, czarna - dziękuję Nemesis <3
Spodnie Sepultura, czerwone - dziękuję Keine <3
Buty Lillaceae (480 MM) jasnoróżowe
Spódnica Lillaceae, biała - dziękuję aria90 <3
Belle, czerwona - dziękuję @Rin-Pandorica <3
Bluzka Lillaceae, biała - dziękuję Whitewind <3
Koszula Persefona, intensywnie zielona - dziękuję ErinBlack <3
Pasek Sepultura, czarny - dziękuję Aeriss <3
Bluzka Marui, czarno-biała - dziękuję KimKas <3
Pasek Seluna, srebrno-czarny - dziękuję Rillianne <3

No i dziękuję osobom, które już mnie obdarowały, Wy wiecie, że o Was chodzi /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/wink.png Wszystkie prezenty są cudowne ^^

Ostatnio zmieniony przez Shillo (15-12-2014 o 21h56)

Dyskusja zamknięta

Strony : 1 ... 11 12 13 14 15 ... 31