Strona główna

Forum - Missfashion.pl, gra o modzie dla dziewczyn!

Dyskusja zamknięta

Strony : 1 ... 10 11 12 13 14 ... 31

#276 13-12-2014 o 01h34

Miss'wow
Aiamate
...
Miejsce: gdzieś tam na tęczy końcu

Aniołek-Aia był tak aktywny, że aż guzik wysyłania przestał działać aby odpocząć /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/tongue.png

Umieszczam za radą "Listę Rewanżową" (ale oczywiście nie tylko /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/wink.png ) po ponownym przejrzeniu "wyższych półek".

Miłości od drugiego wejrzenia:
- bluzka Agnieszka (z wystawy jest śliczna) /Dziękuję Nemesis /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/smile.png
- sweter Klementynka (jakby był beż, róż albo brzoskwinka) /Dziękuję Itasagi /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/smile.png
- sweter Yuki  (j.w.) /Dziękuję Agata112403 /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/smile.png
- kamizelka Shun (j.w)
- sweter Seico (mam nadzieję, że nie jest tak drogi na jaki wygląda, nie wiem jakie są kolory ale jakby był beż, delikatny róż to super)
- torebka Clemence (beże, delikatne róże) /Dziękuję Whitewind /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/smile.png
- torebka Hermance (czyli ta książka z wystawy /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/wink.png) Dziękuję Yonna
- bluza Yasmim (z wystawy) /Dziękuję Infinity /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/smile.png
- bluzka Konane (ta 2 jednolita beżowo-różowa) /Dziękuję Lola886 /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/smile.png
- koszula Loula (z wystawy) /Dziękuję @Lolita34 /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/smile.png
- bluzka Sydney (widziałam Miss w brzoskwiniowej? delikatny pomarańcz) / Dziękuję Asuu /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/smile.png
- spódnica Jolen (z wystawy) /Dziękuję nelumi /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/smile.png
- sukienka marynarska (z wystawy) / Dziękuję eufrozyma /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/smile.png
- kamizelka jeansowa (z wystawy, ta rozpięta)
- kwiaty Nikola (w dowolnym kolorze /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/smile.png ) /Dziękuję Likoris /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/smile.png
- naszyjnik Hermance (w dowolnym kolorze) /Dziękuję sonani, Emma1 i Setarah:)
- naszyjnik Rumi (najlepiej granat albo jasny róż jak jest)

PS. Liczę się z tym, że mogą to być rzeczy dosłownie z "wyższej półki" także wybaczcie mi proszę jeżeli się rozpędziłam.

Dziękuję Moridiana, Jessica23, Rosemary5, AleksandraNowak za piękne niespodzianki /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/smile.png

EDIT: Niestety błąd mnie nie odpuszcza ;/ ale będę próbowała do skutku odwdzięczyć się i sprawiać niespodzianki! /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/big_smile.png

Ostatnio zmieniony przez Aiamate (24-12-2014 o 10h55)

#277 13-12-2014 o 10h24

Miss'OK
nisiam
Kobieta jest cudem boskim, szczególnie jeśli ma diabła za skórą.

Ja chętnie przyjmę różne spódnice, bluzki czy buty /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/smile.png
Uwielbiam niespodzianki, kiedy dostaję coś czego nigdy sama bym nie kupiła, a potem okazuje się, że można zrobić z tym elementem mega ciekawy strój /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/big_smile.png

Ostatnio zmieniony przez nisiam (13-12-2014 o 13h00)

„Wolę być niedoskonałą wersją samej siebie, niż najlepszą kopią kogoś innego."

Szybko zrezygnowałeś jak na kogoś, kto mówił, że jestem kobietą jego życia
— Guillaume Musso, "Kim byłbym bez Ciebie?"

#278 13-12-2014 o 11h30

Miss'wow
jula209
...
Miejsce: Kamionka Wielka

Ja poproszę od Aniołka... Jakąś torebkę. /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/wink.png

http://40.media.tumblr.com/4546d6fef90b323bc8c73d7f244c6743/tumblr_mtc85tNQDk1sctigpo1_500.jpg

#279 13-12-2014 o 12h00

Miss'na całego
HankaPL
...
Miejsce: I tak znajdę Twoje kaczki!

Ja jeszcze dopiszę to, że wdzięczna będę jeśli jakiś dobroduszny Aniołeczek z poziomu 30+ da mi jakiś ładny obojętnie jaki drobiazg w ciepłych barwach /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/smile.png

Dziękuję: Ślimakowi/Bananowej kaczce/ nelumi  /modules/forum/img/smilies/sniff.gif

Ostatnio zmieniony przez HankaPL (13-12-2014 o 12h03)

#280 13-12-2014 o 13h08

Miss'ujdzie
Moridiana
...
Miejsce: Terra

Mnie ucieszy jaki kolwiek prezent od Aniołka.

If you make a promise to yourself, you have to keep it no matter what.

#281 13-12-2014 o 13h35

Miss'nałogowa
Likoris
HWAITING MINEŁO!!!
Miejsce: Byle były żelki!!!

Dziękuje za wszystkie cudowne prezenty  /modules/forum/img/smilies/sniff.gif
Dziękuje moim Aniołkom nad Aniołkami za spełnienie moich często samolubnych błagań!
A to moje The best of The best (Dziękuje wam)
ErinBlack
Hannah4
Iremi
Amara
Aeriss
Aiamate
KimKas
Alice1661
nisiam
Setarah
Ophaal
@Ikan
Rosette
Keine
eufrozyma
AngelicPretty
MANIUśka (Maniuśka)
Dużo tego! Mam nadzieje że nikogo nie pominełam, dziękuje wam strasznie, przeogromnie. Kocham was ^^
Wszystkie prezenty są piękne  /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/big_smile.png
Mam nadzieje że każdy dostał ode mnie chociaż malutki drobiazg!

Wszystkiego wesołego i zaczynam łowy żeby jeszcze kogoś obdarować
/vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/big_smile.png

Ostatnio zmieniony przez Likoris (14-12-2014 o 05h17)

//photo.missfashion.pl/pl/1/80/moy/63505.jpg

#282 13-12-2014 o 14h26

Miss'Fuzja
Iremi
Pojawiam się i znikam~
Miejsce: #teamFriś

Z mojej listy rzeczy z wyższych poziomów pozostała tylko Bluzka Issidora - kolor dowolny.

Jeśli jednak znalazłyby się jakieś aniołki to potrzebuję dużo różnych bluzek - najlepiej dość eleganckich? Kolory raczej dowole, choć preferuję jednolite. Proponowane kolory to czarny, niebieski, fioletowy, błękitny i biały /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/wink.png

#283 13-12-2014 o 15h00

Miss'Fuzja
KimKas
^ Avatar od Namae :-) Kot kochający wolność... i wiecznie zalatana studentka Miejsce? Pewno WNPiD

Ja również chcę bardzo, bardzo podziękować poniższym Aniołkom za wszystkie piękne prezenty i spełnienie moich życzeń:
Likoris
MANIUśka(Maniuśka)
aria90
Aiamate
Iremi
Amara
Suiseiseki
@dyokira
Ophaal
nisiam
Maka
nelumi
Anixa
Rillianne
Lacie
sonani
ErinBlack
@Ikan
diffi
Diablica
Asuu
Misa-chan1906 (Misa-chan1906)
Whitewind

Ostatnio zmieniony przez KimKas (13-12-2014 o 22h53)

#284 13-12-2014 o 16h01

Miss'wow
sonani
...
Miejsce: Jeśli nie będziesz mi posłuszny, to ukarzę cię w imieniu księżyca~♥

Ucieszy mnie absolutnie wszystko, lubię niespodzianki /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/smile.png

https://vignette.wikia.nocookie.net/villains/images/6/6d/Tumblr_o0i5tcPs2o1s0527so1_500.gif/revision/latest?cb=20170821170134

#285 13-12-2014 o 16h09

Miss'ok
AleksandraNowak
PORQUE LA MUSICA ES VOCASION, ES MI PASION, NO ES OBSESION, ES LO QUE SOY. LA MUSICA ES MI VERDAR.
Miejsce: Warszawa

Ja chciałabym... obojętnie co.
Najlepiej w kolorach: czarny bądź czerwony, chociaż nie wzgardzę innymi barwami.
Jeśli ktoś wyśle mi prezent, to postaram się podarować coś tej osobie. Niestety nie wyślę dzisiaj, ponieważ jest krucho z kasą.  /modules/forum/img/smilies/goutte.gif

#286 13-12-2014 o 16h58

Miss'całkiem całkiem
MaryMasza
...

Kochany Aniołku. Nie mam wymarzonego prezentu, ale jeśli mogłabym prosić o jakiś prezent to byłabym wdzięczna. Najmilszym prezentem dla mnie byłyby ciuszki i dodatki do domu z wyższych poziomów.

Wszystkim Aniołkom dziękuję. Prezenty są piękne. /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/smile.png

Ostatnio zmieniony przez MaryMasza (13-12-2014 o 22h19)

Yaşlığıma toyalmadım
Men bu yerde yaşalmadım
Vatanima toyalmadim

#287 13-12-2014 o 17h24

Miss'nieobczajona
diffi
Olga.
Miejsce: Radom

Ja proszę o :

- Bluzka Abeer, - dziękuję Ophaal /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/big_smile.png
- bluzka na ramiączkach Abeer, - dziękuję Maniuśka, Misa-chan1906, Rin-Pandorica /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/big_smile.png
- torebka Verona, - dziękuję ErinBlack /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/big_smile.png
- rajstopy Verona, - dziękuję nisiam, sonani /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/big_smile.png
- szorty Verona, - dziękuję nelumi /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/big_smile.png
- bluzka Nancy, - dziękuję Rosette /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/big_smile.png
- sweter Verona, - dziękuję Jessica23, Whitewind /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/big_smile.png
- buty Verona, - dziękuję Asuu /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/big_smile.png
- koszula Nancy. - dziękuję Motionell, Itasagi /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/big_smile.png

Dziękuję również Diablica, Iremi, AleksandraNowak, KimKas /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/big_smile.png

Z góry dziękuję  /modules/forum/img/smilies/bimbo/amoureuse.gif

Ostatnio zmieniony przez diffi (15-12-2014 o 16h53)

"Gotów jestem umrzeć dla ciebie, ale nie będę dla ciebie żył."

#288 13-12-2014 o 17h24

Miss'nieobczajona
Diablica
...

Kochane aniołki chcialąbtm dostać coś w kolore czarnym lub czerwonym.

#289 13-12-2014 o 20h37

Miss'Fuzja
Jessica23
...
Miejsce: Wrocław

Popłynęłam już 30 tys., a to jeszcze nie koniec, chyba muszę polować na kolejne HH, bo jeszcze tyle misji mnie czeka /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/big_smile.png
Niestety w przypadku kilku osób pojawił mi się błąd i stąd moje pytanie czy : Maka, HankaPL, Alyssa, Keine, ErinBlack, MANIUśka dostały moje prezenty?
Jeżeli nie to wiedzcie, że miałam dobre chęci /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/sad.png

http://i60.tinypic.com/2m7uio7.gif

#290 13-12-2014 o 20h52

Miss'Żółtodziób
Rin-Pandorica
...

Byłabym wdzięczna Aniołkowi za rajstopy Verona czarne /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/smile.png Są genialne, a nie wiem kiedy dobiję do lvlu 49 D:

///
Dziękuję pięknie Aniołkom nelumi, Ophaal i nisiam <3

Ostatnio zmieniony przez Rin-Pandorica (13-12-2014 o 21h24)

#291 13-12-2014 o 21h37

Miss'Electronic
Setarah
♥ "i teraz przypominała sobie, jak ten dotyk grzał ją" ♥
Miejsce: Pomocnik moderatora

Aniołki, dziękuję za piękne prezenty ♥ Jakby ktoś chciał jeszcze mnie uradować, to zapraszam /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/wink.png Tylko nie przesadzajcie z ceną /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/wink.png A jak ktoś ma wyższy level to może czymś miłym dla mnie niedostępnym mnie uraczyć. Już teraz Wam dziękuję /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/wink.png

"kiedy człowiek pierwszy raz się zakochuje, jego życie nieodwracalnie się zmienia i choćby nie wiedzieć jak się próbowało, to uczucie nigdy nie zniknie."

"twoja wartość jest bezcenna"

#292 13-12-2014 o 22h00

Miss'na całego
Keine
...
Miejsce: Łódź

W tym miejscu również chciałabym bardzo podziękować Aniołkom (obiecuję, że jak będę miała ciut więcej kasy to spróbuję się jakoś odwdzięczyć)

Maniuśka, ErinBlack , eufrozyma Rosette , nelumi , Ophaal , Likoris , Jessica23

Byłabym również bardzo wdzięczna tym, którzy podarowaliby coś z tego:
coś z zestawu "Wieś" (potrzebuję do ukończenia misji) - dowolne kolory.
spodnie Sydney w kolorze..jakby tu go opisać  - 2 rząd od dołu pierwsza pozycja lub 4 rząd od góry 4 lub 5 pozycja.
kurtka Sepultura czarna
Bas Sepultura czarno-czarny bądź czarno-biały.

Z góry dziękuję ;3

Ostatnio zmieniony przez Keine (13-12-2014 o 22h01)

#293 13-12-2014 o 22h22

Miss'OK
Hildee
I is the greatest! - No, you ain't! WE IS!
Miejsce: ToonTown

Mi się coś zepsuło i tak jak bardzo bym chciała rozdawać prezenty, to na chwilę obecną nie mogę /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/sad.png Zazdraszczam udziału w zabawie!

#294 13-12-2014 o 22h32

Miss'Brązowa
eufrozyma
You only live once so don't be afraid of living
Miejsce: Warszawa

Huhuhu, część “marzeń” spełniona ♥ Jesteście przekochane ♥ ♥ ♥
Jako żem człowiek zachłanny, kiedy idzie o kolory, to z chęcią przygarnę jeszcze inne wersje kolorystyczne, naprawdę dowolne, aby było z czego wybierać i w czym przebierać ♥ Szczególnie, jeśli chodzi o:
- szczudło Tören (wersja z wystawy podarowana przez Maniuśkę ♥)
- pasel Tören (czarny ze złotą klamrą dostałam od Rosette ♥)
- futro Nicole (dwa kolorki - takie szary i zgaszony róż - mam już od Ophaal ♥ i Jessica23 ♥ jeszcze czarne byłoby super - dziękuję Mikacz ♥ ♥ ♥ *w sumie pięciu dni mi brakuje do odblokowania, ale prawie tydzień czekania to przecież tak długo /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/big_smile.png*)
- szorty Moira (czarne od nelumi już mam ♥)
- sukienka Ustinya (czarna już zdobyta dzięki ErinBlack ♥♥♥)

Oprócz tego koszula Tören, kapelusz Nicole, koszula Nancy (dziękuję, Itasagi ♥), kokarda Mabel (dziękuję, aria90 ♥) i torba Kyleigh ciągle poza moim zasięgiem i nimi też bym nie pogardziła ♥ Kolory preferowane przy pierwszej trójce to jakieś czernie, biele, szarości, przy reszcie jakieś fajne kolorki, bo zdecydowanie naszło mnie od wczoraj na kolorki ♥

Jeśli coś jest kosmicznie drogie to się nie porywajcie albo jeśli byłyby ktoś chętny do wymienia się na inną kosmicznie drogą rzecz dostępną od mojego poziomu to niech napisze po PW /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/smile.png

Ach, i chciałabym wszystkim się odwdzięczyć też jakimś prezentem, ale wysłałam ich tyle do moich Aniołków i nie tylko, że nie pamiętam, czy wszyscy coś dostali, więc nie bójcie się upomnieć u mnie po PW ♥ Z chęcią Wam coś prześlę, ale po prostu nie wiem, komu należą się wielkie podziękowania, których nie dostał ♥

A tak poza tym to dziękuję jeszcze Chantee, jula209, Misa, @dyokira za spódnicę Ambroise w tak pięknie dziwnym kolorze, że miłość bardzo ♥♥♥ (aż musiałam napisać, że miłość bardzo tak bardzo miłość ♥), Ojsa, @Samira (już nawet coś tam z sukienką porobiłam, ale jeszcze usatysfakcjonowana nie jestem i kisi się w szafie ♥), Setarah, Iremi, nisiam, Misa-chan1906, @Ikan, Likoris i Sparkle ♥ Kochane ♥

Ostatnio zmieniony przez eufrozyma (13-12-2014 o 22h47)

Miss Fashion Info – Misje Halloween 2017 | Instagram

#295 13-12-2014 o 23h48

Miss'nieobczajona
Maniuśka
...
Miejsce: Kleryków

Ojejku, akcja z prezentami dopiero się zaczęła, a ja zostałam obsypana taką lawiną uroczych paczuszek ze ślicznymi niespodziankami, że nie mogę wyjść z zaskoczenia /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/big_smile.png Koniecznie muszę podziękować wszystkim osobom, które wywołały u mnie uśmiech świetnymi prezentami - dziękuję więc Aiamate, Dasharii, juli209, Ophaal, jiyoung, Anixie, Iremi, Amarze, KimKas, Misie, Arinie, Ziucie53, Dianie321, Sparkle, Likoris, sonani, ErinBlack, Setarah, eufrozymie. Oraz Jessice23 za dobre chęci, bo błąd niestety wygrał. Jesteście kochane <3

Mnie również w przypadku Jessici23, Diablicy, victorii36 i Janki pokonał błąd, ale mam nadzieję, że jeszcze mi się uda z nim wygrać i podaruję Wam to, co sobie dla Was upatrzyłam. Ja sama niczego nie oczekuję i nie mam żadnych życzeń, ale jeśli jest jeszcze ktoś, kogo mogłabym ucieszyć prezentem, zrobię to z przyjemnością /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/smile.png

#296 13-12-2014 o 23h54

Miss'na całego
Rillianne
...

I ja jestem zachłanna (oraz owładnięta gdzieś wcześniej wspomnianym syndromem "Pokemon - zbierz je wszystkie"), więc miałabym jeszcze takie małe życzonko/a:
- sukienka Ustinya - czarna (niestety nie wiem, czy nie jest zbyt droga, bo sukienki zawsze są drogie :C) - dziękuję Motionell
- sztuczne futro Nicole - tutaj nawet reflektowałabym na dwie wersje, jedną standardowo czarną, a drugą, jeśli jest, pod kapelusik (nawiasem mówiąc, świetny i kolorystycznie bardzo mi się podoba), który został mi podarowany wcześniej. Kapelusik jest taki :D
Za futerko pod kolor kapelusika podziękowania dla Mikacz :) Pasuje idealnie.
- spódnica Mini-Kitty6 - biała - serdeczne podziękowania dla Whitewind

I oczywiście nadal chętnie kogoś obdaruję. Niestety ciężko mi z prezentami, bo większość z Was ma wyższy poziom ode mnie, ale będę się starać podarować coś każdemu :)

Ostatnio zmieniony przez Rillianne (14-12-2014 o 13h45)

#297 14-12-2014 o 00h42

Miss'Złota
nelumi
Miejsce: Pomocnik moderatora

Cieszę się Rillianne że podoba Ci się wybrany kolor, bo nie byłam pewna czy trafię w Twój gust <3

Żałuję bardzo, że błąd/nie błąd uniemożliwia mi wysyłanie prezentów niektórym osobom bo upatrzyłam kilka ubrań, które mam nadzieję spodobałyby się, a nie mogę tego zrobić ;_;
Co do mnie to tak jak wspomniałam wcześniej chętnie obdarowuję niższe lvl'e ubraniami z wyższych poziomów, więc jak tylko mam możliwość to wysyłam ile się da. Natomiast jeśli ktoś chciałby mi coś wysłać to tak jak wcześniej wspomniałam prezenty "z jajem" (odbierane czasem idealnie, bo 3 króliczki w jajku już znajdują się w mojej szafie XD) są niesamowite, każdy nawet najtańszy drobiazg mnie cieszy <3 Jeśli ktoś ma problem z dobraniem koloru to preferuję granat/fiolet/bordowy/czerń/turkus oraz pastelowe kolory <3 Ew dorzucę w spoilerze moją listę do mikołaja (nie oczekuję niczego konkretnie, bo akurat płatków mi nie szkoda więc mogę poczekać do końca xD) Zdaję sobie sprawę, że większość z tych rzeczy to wyższy poziom (brałam za płatki co droższe/którego nie muszę mieć na zawał już teraz, więc w miarę czyichś możliwości proszę ^^)

Spoiler (kliknij, aby zobaczyć)

Nie obrażę się też za jakieś kwiatki z ikelandu/tanie ozdoby bo kocham meblować pokoje <3

Dziękuję Maniuśka, Motionell, Whitewind, Rosette, SpalonaArtystka, Chantee <3
A także całej reszcie aniołków, których nie będę wymieniać każdego z osobna bo sporo by to zajęło niemniej jeszcze raz bardzo dziękuję każdemu z osobna <3

Ostatnio zmieniony przez nelumi (14-12-2014 o 16h15)

#298 14-12-2014 o 03h33

Miss'całkiem całkiem
louve
...

Na pewno bardzo się ucieszę ze wszystkiego, bo lubię wymyślać różnorodne postaci i wcielać je w miss, tylko ciuchów zawsze brak. Toteż ślicznie proszę dobre duszki o podarek!

we've come too far to give up who we are

#299 14-12-2014 o 07h16

Miss'ok
Ophaal
...

Ja również bardzo chętnie wydałabym jeszcze trochę MM na prezenty
Więc... KOMU, KOMU?? bo idę do domu
/modules/forum/img/smilies/bimbo/gros-sourire.gif

#300 14-12-2014 o 07h57

Moderator
Motionell
Poznańsko-śląska Pyra!
Miejsce: „Potęga wiatru jest do Twej dyspozycji!

Tak bardzo chciałabym się odwdzięczyć wszystkim - ale nie mogę wdusić guzika, nie działa /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/sad.png
Jak tylko bug zostanie naprawiony to zamieniam się w św.Mikołaja /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/big_smile.png

Geralt, nie będąc pewien, czy czarodziejka magicznie czyta w myślach, czy wyłącznie trafnie zgaduje, milczał, uśmiechając się krzywo. Magia wymaga czasu.

Dyskusja zamknięta

Strony : 1 ... 10 11 12 13 14 ... 31