O...? O.o Dziwnie! Może dochodzi do tego poziom, ilość MN, albo inne cuda regulują ilość otrzymanych płatków?
Btw. Aria, wykrakałaś. 

nivata napisał
O...? O.o Dziwnie! Może dochodzi do tego poziom, ilość MN, albo inne cuda regulują ilość otrzymanych płatków?
Btw. Aria, wykrakałaś.
//photo.missfashion.pl/pl/1/17/moy/13260.jpg
I teraz nie wiem...pobawić się w dobrotliwego Świętego Mikołaja czy nie...?Ostatnio zmieniony przez Ikan (13-12-2013 o 15h17)
nivata napisał
Btw. Aria, wykrakałaś.
//photo.missfashion.pl/pl/1/17/moy/13260.jpg
i mean, trolls
Spoiler (kliknij, aby zobaczyć)
Też dostałam tę wiadomość i zastanawiam się czy da się wysłać jako prezent tę torebkę za 0 MM
<Nie mam możliwości teraz sprawdzić...
>
Edit: Weszłam na laptopa i specjalnie sprawdziłam. Wysłałam jej prezent za 0 MM. Czy jestem wredna? 
Ostatnio zmieniony przez Motionell (13-12-2013 o 15h19)
Też już otrzymałam taką wiadomość. Najdziwniejsze, że da dziewczyna ma ponad 100 dni gry. Nieważne...
Sprawdziłam to wysyłanie komuś prezentów. Musisz mieć tą osobę w kontaktach i ona musi mieć więcej niż piąty poziom. Do tego zabiera ci ilość wymaganych płatków oraz za wysyłkę MM (tyle ile kosztuje dana rzecz). Masz dodatkowo wybór paczki, kokardki, kolor i wzór paieru pakownego i kolor wstążki. Możesz też wysłać wiadomość do tego. Niby fajnie, ale ja prezentu nikomu nie mogę wysłać tym bardziej nie mogę dostać 
Ostatnio zmieniony przez dortnana (13-12-2013 o 15h18)
Shillo napisał
Crewedka napisał
Ja mam 198 dzień gry i dostałam 5 025 płatków, więc jest z czym poszaleć.
Jak to?! Ja mam 197 dzien i dostalam ledwo 3k ;x
A na serio - nie wiem, skąd wynika ta różnica.Motionell napisał
Też dostałam tę wiadomość i zastanawiam się czy da się wysłać jako prezent tę torebkę za 0 MM<Nie mam możliwości teraz sprawdzić...
>
Mi udało się upolować na Świątecznego Duszka i Panią Mikołajową za pierwszym podejściem . 
A propo tych płatków mam 173 dzień gry i dostałam 4440 płatków.. ;>
Zapowiada się dość ciekawie ^^
Zdołałam upolować Bałwana XD
Szkoda, ze w obdarowywaniu nie będę mogła uczestniczyć bo jakoś tak jestem mało aktywna na forum, ale może coś wymyślę i uda mi się coś komuś powysyłać (ale zastanowię się nad tym potem, bo w pracy nie za bardzo mi to idzie
)
Kapral napisał
Motionell napisał
Też dostałam tę wiadomość i zastanawiam się czy da się wysłać jako prezent tę torebkę za 0 MM<Nie mam możliwości teraz sprawdzić...
>
Da się. Właśnie wysłałam administratorce
I zapłaciłam za to 0MM. xd

O to dobrze wiedzieć *zaciera rączki*
Ale to po pracy 
Jaką torebkę za 0 MM? Też chcę komuś wysłać
)
Czuję święta przez ten event!
Słuchajcie, wiem, że takie pytanie już tutaj padło, ale nie doczekało się odpowiedzi, więc powielam : Czy jest możliwość sprawdzenia listy życzeń naszych znajomych?
Ostatnio zmieniony przez Ikan (13-12-2013 o 15h42)
lillchen napisał
Jaką torebkę za 0 MM? Też chcę komuś wysłać)
Czuję święta przez ten event!
yumegari napisał
Ale to po pracy
lillchen
@Ikan
Chyba nie ma. O.o

nivata, dzięki! To jest właśnie instrukcja dla takich jak ja technicznych ćwoków 
Nigdzie się nie da sprawdzić, kto co chce. Chyba że ktoś się przyzna!
Dobra, dzięki dziewczyny
A trochę szkoda, że się nie da 
No przydało by się. Teraz tylko siedzisz i przeglądasz strony w sklepie zastanawiając się czy napewno to będzie dobry prezent. Tak jak w prawdziwych świętach 
192 dni gry i 4 875 płatków... nie mam pojęcia na jakiej zasadzie to liczy teraz o_0
Niv, GENIALNA instrukcja, hahahah xD
Ostatnio zmieniony przez Rosette (13-12-2013 o 16h07)

A ilość dni w grze jest naliczana automatycznie bez względu na to czy dana osoba logowała się codziennie czy nie? Czy kolejny dzień dolicza się dopiero w momencie zalogowania do gry?
Rosette napisał
192 dni gry i 4 875 płatków... nie mam pojęcia na jakiej zasadzie to liczy teraz o_0
Niv, GENIALNA instrukcja, hahahah xD
Crewedka napisał
yumegari napisał
Ale to po pracy
A więc nas, perfidnie obijając się w pracy leni, jest więcej? Dobrze wiedzieć.
Z torebki na pewno ucieszą się najmłodsze użytkowniczki, które nie zaglądają na forum.
Tu wszyscy o żebrakach o prezenty, a mnie dziś jeden prezent, zupełnie bezinteresownie i od osoby, której nie znałam został podarowany ^^ Bardzo miły gest 
Ja dostałam 3 prezenty, oczywiście obdarowałam te osoby ^^ ... Wybierałam rzeczy, które mi się podobają .. I mogę wam powiedzieć, że jak komuś się kupuje to płatki się w ogóle nie zużywają - tylko MM ... czyli nic nie jest podwójnie ...
Rozwiązałam zagadkę xD