8. Wolisz stać się pokarmem dla Ciebie czy stać się zombie? - mój błąd, zamiast "Ciebie miało być "zombie". XD i wyszło śmiesznie.
1. Jak byłam małą to dziadek mi opowiadał bajki o kozickach. Także jako reinkarnacja to why not?
2. W anime osoby nieśmiałe są urocze i do tego zwykłe gapowate co tam też jest urocze. W realu już tak nie jest. Wiem to z autopsji, bo sama taka jestem.
3. Za czasów gimnazjum z racji mej pierdołowatości leżałam na ziemi po kilka razy. Nic przyjemnego, szczególnie jak twarzą witasz się z podłogą.
4. Nie posiadam kota, więc nie wiem.
5. Ja nie.
6. To nie mój typ faceta.
7. Mnie nikt nigdy nie gonił. Raz we śnie. Miał założoną taką aztecką maskę, więc twarzy nie było widać. Ta maska była duża.
8. Ja paliłam te papierosy - gumy.
9. Za moich czasów nikt się do szkoły nie przebierał. Jednakże uważam, że to dobra zabawa i uczniom też trzeba dać się wyluzować.
10. Oj tak. ja mam prostą, ale jak już za długa i wchodzi mi w oczy to jest to mega wkurzające.
Wersja halloween: Ponawiam. Poprawione pytanie.
1. Wolisz dostać lalkę Annabelle czy laleczkę Chucky? Uzasadnij. (Pamiętaj co te lalki niosły ze sobą).
2. Jedna noc w nawiedzonym domu z jakąś inną osobą czy tydzień w psychiatryku sam? Uzasadnij.
3. Poleć mi jakiś dobry horror.
4. Rozwiąż test i pochwal się wynikiem. http://samequizy.pl/ktorym-halloweenowym-czarnym-charakterem-jestes-kiedy-sie-wkurzysz/
5. Co sądzisz o "Hotelu Transylvania"?
6. Wstaw jakiś obrazek, który kojarzy Ci się z halloween.
7. Wolisz spotkać na swej drodze Jasona (z "piątku 13") czy Freddiego Kruegera (z "koszmaru z ulicy Wiązów")? Uzasadnij.
8. Wolisz stać się pokarmem dla zombie czy stać się zombie?
9. Co sądzisz o twórczości Tima Burtona?
10. Gdybyś mogła stać się czarnym charakterem z dowolnego filmu/anime/... to na kogo padłby wybór? Podaj imię postaci, tytuł i uzasadnij.