1. Ulubiona pora roku? Dlaczego?
♠ Szczerze powiedziawszy nie przepadam za żadną porą roku, ale wybierając tą najmniej nielubianą, bez mrugnięcia okiem wskażę zimę. Powód? Mogę nosić bluzy z długim rękawem i swetry, a nikt nie patrzy się na mnie jak na wybryk natury + po prostu chłód odpowiada mi bardziej niż ciepło.
2. Bardziej ucieszyłabyś się z kubka, zabawnego notesu, kalendarza czy kosmetyku, jeśli chodzi o mały prezent świąteczny?
♠ Znając moje zamiłowanie do picia herbaty, to właśnie kubek byłby tym najprzyjemniejszym ^^
3. Ulubiony słodycz? Możesz wstawić zdjęcie!
♠ Ciężko mi stwierdzić, gdyż generalnie nie jadam słodyczy. Ale szarlotka z lodami zawsze sprawiała, że nie mogłam sobie odmówić.
4. Które słodycze często dostajesz na święta, ale raczej ich nie jesz, bo Ci nie smakują?
♠ Nie dostaję słodyczy na święta.
5. Będziesz mieć w tym roku kalendarzyk adwentowy?
♠ Raczej nie, rok temu oddałam bratu wszystkie czekoladki, bo uczulenie na kakao skutecznie odciągnęło mnie od nich.
6. Lubisz ubierać choinkę?
♠ Nie. Choinka nie ma dla mnie żadnego znaczenia i staram się wymigać od zakładania ozdób. Druga sprawa, że nie znoszę świąt i ich nie obchodzę.
7. Jak ważny jest dla Ciebie ład i porządek?
♠ Jestem w stanie mocno zjechać kogoś, gdy nie odłoży rzeczy na miejsce, więc raczej bardzo. Utrzymywanie porządku jest dla mnie przyjemnością, gdyż w jakiś sposób sprawia, że choć jedną rzecz mogę kontrolować.
8. W jaki sposób starasz się dbać o swoje zdrowie?
♠ Zazwyczaj noszę czapkę od sierpnia do czerwca, czyli przez cały okres treningowy, faszeruję się witaminami (choć to głównie ze względu na sport) i mam niemal zawsze szalik na szyi.
9. Które z zabawnych świąt najbardziej przypadło Ci do gustu? (Jeśli nie znasz żadnych to możesz poprzeglądać sobie w kalendarzu świąt nietypowych. :3 http://www.kalbi.pl/kalendarz-swiat-nietypowych-2015)
♠ Nie znałam żadnego zabawnego święta, więc sprawdziłam po swojej dacie urodzenia. Dzień Kota Garfielda brzmi przyjemnie ^^
10. Jaki jest Twój ulubiony film animowany?
♠ Spirited Away: W krainie bogów
Link do zewnętrznego obrazka
1. Co i dlaczego odstrasza cię w ludziach?
2. Czas wolisz spędzać samotnie czy z przyjaciółmi?
3. Gdybyś na jeden dzień mogła/mógł przenieść się w dowolne, bezludne miejsce, co byś wybrał/a?
4. Jesteś typem osoby, która więcej słucha, niż mówi?
5. Przez jedną dobę możesz robić dosłownie wszystko. Jak wygląda Twój plan działania?
6. Co odrzuca cię bardziej, niechlujność wypowiedzi czy w wyglądzie?
7. Która epoka jest najbliższa Twoim przekonaniom?
8. Czy jest rasa, której istnienie jest według Ciebie niepotrzebne?
9. Jaki był Twój najgorszy koszmar?
10. Zdarza Ci się uśmiechnąć do przypadkowych ludzi?
Ostatnio zmieniony przez Misa-chan1906 (15-11-2015 o 20h42)