Crewedka napisał
Dziękuję bardzo - właśnie na łazienkę nie bardzo miałam pomysł... O ile projektowanie biura i salonu sprawiło mi ogromny fun, o tyle łazienka jest mi solą w oku... Zmieniłam ją nieco - postanowiłam w tym celu wykorzystać część itemów, które przywiozłam z wycieczki do Chin. Połączyłam pudrowy róż z silniejszymi akcentami w kolorze czerni i fioletu - musi wystarczyć do następnego doładowania konta
Zobaczyłam i teraz pasuje do Twojego stylu. Nawet ramka się wkomponowała i rowerek pasuje

Zajrzałam też do salonu i zauważyłam, że chyba posłuchałaś się mojej sugestii i zamieniłaś czarna ławę na pozłacaną szafkę. Teraz jest idealnie, przynajmniej dla mnie

Widziałam Twoją łazienkę - też mam itemy z przyśpieszonego kursu fryzjerskiego, ale do głowy mi nie wpadło, aby w taki sposób wykorzystać fotel! Super!
No wiesz... kiedy chcesz się wziąć prysznic to musisz się rozebrać a szkoda ciuchy rzucać na podłogę, więc skoro jeszcze nie mam kosza na pranie , to wykombinowałam fotel i nawet ładnie mi wypełnił przestrzeń.
Potrzeba matką wynalazków.W innym pomieszczeniach też mam fotele... niech sugerują jakąś kanapę albo fotel nim się ich dorobię

Ten sam styl i zamiłowanie do "naturalnych" kolorów.
Jedyne co to może jakiś parapet pod okno? Przynajmniej coś co by go sugerowało, bo wydaje się, że poduszka się zaraz zsunie
Nic nie odchodzi mocno od ogólnej stylistyki. Podoba mi się. A, tylko kot Ci lewituje