Strona główna

Forum - Missfashion.pl, gra o modzie dla dziewczyn!

Strony : 1 ... 13 14 15 16 17 ... 56

#351 08-07-2013 o 23h13

Miss'ujdzie
Prakseda
...

Aiamate napisał

//www.missfashion.pl/profile/aiamate,s,salle-de-bain,5976.htm

W końcu urządziłam łazienkę. Zapraszam, zapraszam! /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/big_smile.png
Jestem naprawdę zadowolona, że udało mi się zrobić podwyższenie.

Niedługo nie będę miała już co urządzać w mieszkaniu i chyba z nudów zacznę dopieszczać moją Miss i Chłopaka. Ale najpierw muszę uzbierać na zwierzątko.

Ładnie Ci to wszystko wyszło. Tak czysto i nienachalnie. /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/smile.png
Nie mam się za bardzo do czego przyczepić.
Więc przyczepie się do pierdół:
Ten dywanik na pierwszym planie mógłby być większy.
Za to ta muszla na schodkach jest odrobinę za duża. Biorąc pod uwagę perspektywe, jest prawie wielkości polowy umywalki.
Na ostatnim planie: po co podwójne uchwyty do szafki?
I na tej ścianie nad szafką czegoś brakuje. Może lustra? bo tak trochę pustawo. Wiem, że jedne lustro już masz, ale kto powiedział, że ma być tylko jedno? Szczególnie w tak dużej łazience. /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/wink.png

#352 09-07-2013 o 09h51

Miss'Żółtodziób
...

Aiamate W większości zgadzam się z Prakseda /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/smile.png Ten dywanik faktycznie lepiej jakby był większy i co do uchwytów mam to samo pytanie xd Co do lustra również się zgadzam znowu - możesz tam dodać lustro, a na szafce poukładać rzeczy do włosów (suszarka, szczotka itp.), do makijażu, może perfumy /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/smile.png Po za tym bardzo mi się podoba ten pasek na ścianie /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/smile.png

A właśnie, aż się zaczełam zastanawiać czemu tak właściwie w tej grze nie możemy kupić sedesu? xd

#353 09-07-2013 o 10h18

Miss'na całego
Masakra
Leśna Nimfa

//www.missfashion.pl/profile/masakra,s,salon,3811.htm
Salon chyba skończyłam, następna będzie łazienka albo drugie biuro w lochach, takie czarownicy :3
Ai, zrób coś z tym chłopem, schowaj albo przesuń bo nachodzi na doniczkę i zasłania część ciekawej przestrzeni.
Mogłabyś położyć tych muszelek też więcej a nie tylko jedną. Szafeczka szara z prawej trochę odcina sie kolorem od ogólnej kolorystyki, nie wydaje się też być tam w ogóle potrzebna, więc może ją usuniesz? Ten ręcznik koło prysznica mogłabyś przesunąć trochę bardziej w prawo.

Nie możemy kupić sedesu bo go pewnie nie ma? Zawsze można próbować złożyć go samodzielnie z innych przedmiotów, kto wie, może coś wyjdzie |D

Ostatnio zmieniony przez Masakra (09-07-2013 o 10h19)

#354 09-07-2013 o 10h34

Miss'Żółtodziób
...

Masakra  No wiem, że nie ma /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/tongue.png Ale w zasadzie to czemu?xd Tak samo jak z łózkiem . Nasze miss ich nie potrzebują ? /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/tongue.png To tylko takie moje myśli /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/tongue.png

A u ciebie mi się podoba cały pokój, jak juz mówiłam /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/tongue.png Tylko trochę nie wiem czemu królik jest w tym koszyku i po co ci w salonie szczotka, a poza tym tak jest idealnie /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/smile.png

Ostatnio zmieniony przez nika2 (09-07-2013 o 10h34)

#355 09-07-2013 o 10h38

Miss'na całego
Masakra
Leśna Nimfa

Bo ja mam w domu szczotki wszędzie, tylko nie w łazience? o.o
Króliczek jest w koszyku, żeby nie uświnić kanapy marchewką. Taka jego miejscówka, bo lepszej mu nie znalazłam.

#356 09-07-2013 o 20h58

Miss'Żółtodziób
...

Skończyłam urządzać całą wille..proszę byście mnie oceniły jak coś bedzie nie tak zmienię wystrój. Liczę na pomoc.

#357 09-07-2013 o 21h03

Miss'ujdzie
rkwcz
...

Ririanne napisał

Skończyłam urządzać całą wille..proszę byście mnie oceniły jak coś bedzie nie tak zmienię wystrój. Liczę na pomoc.

Przeeeeśliczne jest /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/smile.png Jeden pokoik tylko jak na moje zbyt czarny ale tak ogolnie to kozacko /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/big_smile.png

Spoiler (kliknij, aby zobaczyć)

#358 09-07-2013 o 22h33

Miss'wow
Aiamate
...
Miejsce: gdzieś tam na tęczy końcu

Ririanne napisał

Bardzo klimatycznie, mnie się podoba /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/smile.png

#359 10-07-2013 o 09h18

Miss'na całego
Amik
Leśne Zło
Miejsce: Sosnowiec

@Ririanne - "bardzo mi się podoba to, że połączyłaś oba biura ze sobą. Dało to świetny efekt." <- tak napisałam i dopiero się zorientowałam, że to chyba jednak nie jest połączone xD
Nie przesadziłaś też z ciemną kolorystyką, dzięki ciepłym, drewnianym panelom czerń jest ślicznie przełamana. Cudo.
Czy schody w pierwszym biurze specjalnie stykają się z podestem? To znaczy mają sprawiać wrażenie połączonych z nim czy nie bardzo?
Tylko jak oceniam całość Twojej willi to pierwszy salon i łazienka wydają się kompletnie do całości nie pasować ;c

Aiamate - temat rkwcz pomógł z podestami, co? : D

A ja ciągle w trakcie remontu ;c
Pierwsze biuro to wiadomo, że już nie zmienię. Drugie dopieści Kouki, kiedy wróci z wakacji, bo ja nie mam pomysłu jak to poprawić (nie chcę zmienić kompletnie wszystkiego, od postaw, tylko dopieścić).
Salon, cóż, muszę przemyśleć.

Ale za to skończyłam drugi salon i łazienkę. Jak wam się podoba? /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/smile.png

#360 10-07-2013 o 11h47

Miss'wow
Aiamate
...

Drugi salon śliczny, można się zrelaksować.
W pierwszym momencie myślałam, że to lustro, później dostrzegłam wannę. Bardzo wąskie te drzwi, ale co zrobić ^^ Sprytnie wykombinowałaś.

Tak, tak, temat rkwcz baaardzo mi pomógł i chyba ten wariant pasuje do łazienki (w kawalerce, żeby było śmieszniej) /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/wink.png

Ostatnio zmieniony przez Aiamate (10-07-2013 o 11h49)

#361 10-07-2013 o 12h31

Miss'na całego
Amik
Leśne Zło

Rozumiem, że łazienka jest tak fuj, że nie warto komentować? *śmiech*
Ano, wąskie. Przy wykorzystaniu tarasowego byłyby szersze, ale nie takie ładne T_T Szkoda. A co do lustra... TO JEST MYŚL! Tylko na razie nie chce mi się edytować łazienki xD

Owszem, pasuje. Spytałam, bo po prostu to była moja pierwsza myśl, że idealnie od rkwcz.

#362 10-07-2013 o 13h19

Miss'ujdzie
Prakseda
...

Amik, łazienka jest OK tylko dlaczemu aż tyle perfumów tam na oknie stoi? XD

#363 10-07-2013 o 13h55

Miss'na całego
Amik
Leśne Zło

To jest kolekcja "prawie zużytych" tzn perfum, których użyłam już po 4 razy xD Nie miałam tam czego postawić, perfum mam najwięcej pokupowanych, no to.. xD

#364 10-07-2013 o 16h24

Miss'na całego
Masakra
Leśna Nimfa

To i ja zaczęłam sobie robić łazienkę.
//www.missfashion.pl/profile/masakra,s,salle-de-bain,3811.htm
Na razie to tak ogólnie, brakuje mi szafek jakichś, półek, jakieś roślinki poszukam jeszcze do baseniku, a póki co jak? :3
Też mi się przyda miejsce na nastawianie użytkowych przedmiotów :>

#365 10-07-2013 o 17h36

Miss'Żółtodziób
...

Plan łazienki bardzo fajny /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/smile.png jednak ten kran na gałęzi możesz śmiało zmienić bo oba elementy się nie komponują ze sobą jak dla mnie. Na detale poczekam jak skończysz /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/smile.png

#366 10-07-2013 o 21h40

Miss'na całego
Amik
Leśne Zło

MAM DLA WAS MISJĘ!
I to nie byle jaką! Czy któraś z was wymyśli, jak zrobić urwisko? Ale, ale, ale! Nie urwisko idące w górę, tylko w dół. Tzn my nie patrzymy na nie, ale z niego.

To znaczy inaczej. Na zboczu urwiska stoi dom. I z jednej strony, z okna bocznego mamy widok na drzewka, jakąś trawę, ogród, samochód - cokolwiek. A z drugiego na ocen albo miasto... Też cokolwiek. Ale zupełnie innego. Bo świat "na urwisku" wydaje się być innym od tego "pod urwiskiem".

Wiecie, jak to pokazać w MF? Ma któraś jakiś pomysł?

#367 10-07-2013 o 21h57

Miss'wow
Aiamate
...

Nie do końca rozumiem Twoją wizję... Ale opiszę to co udało mi się zrozumieć xb
Możesz wykorzystać podłogi do tego, one są kanciaste i wielokolorowe, możesz je nakładać tworząc iluzję zbocza urwiska a wszystkiego co jest dookoła. Do mniejszych detali urwiska możesz spróbować użyć dywanów lub ręczników jednokolorowych lub blatów- słowem to co płaskie.

Resztę pomieszczeń robisz normalnie- tak jak opisałaś. Widoczek na ogród, widoczek na miasto. Tylko jeden ogród przeznaczasz na taki widok ogólny (i tu jako Twój domek może służyć górska chatka albo model od architekta- wtedy będzie w kuli to już w ogóle psychodela).

#368 10-07-2013 o 22h11

Miss'Żółtodziób
...

hmm..zmieniłam mieszkanie. Próbowałam zrobić kuchnię, ale jakoś mi nie wyszło, więc dodałam artystyczną duszę. Widok na ogród mam z różnych pomieszczeń(jednak nie wszystkich). Teraz proszę byście były surowe wobec mnie, lubię jak ktoś jest szczery.

#369 10-07-2013 o 22h19

Miss'na całego
Amik
Leśne Zło

Aiamate napisał

Nie do końca rozumiem Twoją wizję... Ale opiszę to co udało mi się zrozumieć xb
Możesz wykorzystać podłogi do tego, one są kanciaste i wielokolorowe, możesz je nakładać tworząc iluzję zbocza urwiska a wszystkiego co jest dookoła. Do mniejszych detali urwiska możesz spróbować użyć dywanów lub ręczników jednokolorowych lub blatów- słowem to co płaskie.

Resztę pomieszczeń robisz normalnie- tak jak opisałaś. Widoczek na ogród, widoczek na miasto. Tylko jeden ogród przeznaczasz na taki widok ogólny (i tu jako Twój domek może służyć górska chatka albo model od architekta- wtedy będzie w kuli to już w ogóle psychodela).

Nie, chodzi o to, że nie ma stać mój dom na urwisku i na to jest widok, tylko, że z okna widać trochę zieleni, potem bum, urwisko i niego/miasto xD

#370 10-07-2013 o 22h59

Miss'wow
Aiamate
...

Ach, OK.

Najprościej:
1. Okno/Taras- trawnik (najlepiej "nocny") -miasto nocą ale opuszczone tak nisko żeby było widać tylko do połowy wieżowce.
2. Okno/Taras- trawnik (może być już "dzienny")-dużo drzew, same korony, jakbyś wnosiła się ponad lasem-na koniec "rozmyte drzewa" ze wsi- w tle niebo.
3. Wariacje na temat według schematu.

#371 10-07-2013 o 23h27

Miss'towarzyska
YooSti
Don't judge a book by its cover...

Amik napisał

MAM DLA WAS MISJĘ!
I to nie byle jaką! Czy któraś z was wymyśli, jak zrobić urwisko? Ale, ale, ale! Nie urwisko idące w górę, tylko w dół. Tzn my nie patrzymy na nie, ale z niego.

To znaczy inaczej. Na zboczu urwiska stoi dom. I z jednej strony, z okna bocznego mamy widok na drzewka, jakąś trawę, ogród, samochód - cokolwiek. A z drugiego na ocen albo miasto... Też cokolwiek. Ale zupełnie innego. Bo świat "na urwisku" wydaje się być innym od tego "pod urwiskiem".

Wiecie, jak to pokazać w MF? Ma któraś jakiś pomysł?

Ja mam ale musze doładować kase,jak zrobie to się pochwalę

http://i65.tinypic.com/x4kd4g.gif

#372 10-07-2013 o 23h53

Miss'na całego
Amik
Leśne Zło

YooSti napisał

Buu, ale to chodzi o to, żeby się ze mną podzielić, żebym mogła sobie zrobić xD

Twojego pomysłu Ai (moge tak mówić, tak swoją drogą?) spróbuję jutro <3

#373 11-07-2013 o 01h13

Miss'towarzyska
YooSti
Don't judge a book by its cover...

Amik napisał

YooSti napisał

Buu, ale to chodzi o to, żeby się ze mną podzielić, żebym mogła sobie zrobić xD

Twojego pomysłu Ai (moge tak mówić, tak swoją drogą?) spróbuję jutro <3

A to co innego to ja jutro postaram ci się podesłać. No chyba że będzie za późno.

Ostatnio zmieniony przez YooSti (11-07-2013 o 01h16)

http://i65.tinypic.com/x4kd4g.gif

#374 11-07-2013 o 01h30

Miss'na całego
Amik
Leśne Zło

Spoko, nie będzie, na razie nie mam kompletnie pomysłu jak to zrobić XD

#375 11-07-2013 o 14h17

Miss'Sensei
Rosette
And all that jazz...

Zainspirowana hasłem "zimowy ogród" (a uwielbiam zimowe krajobrazy) wypłodziłam u siebie cusik takiego z reszty MM, jakie mi zostały po ostatnim doładowaniu. Powiedzcie co myślicie, co warto by było zmienić, może coś dodać, a może poprzestawiać /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/smile.png Na dzisiejszy dzień raczej nic już nie kupię, bo ogołociłam się niemal do zera, ale wszelkie propozycje, które uznam za trafne, wprowadzę w życie w ciągu dnia-dwóch.

Ostatnio zmieniony przez Rosette (11-07-2013 o 15h17)

https://i.imgur.com/FCQgZyV.png

Strony : 1 ... 13 14 15 16 17 ... 56