Samira napisał
pod deco konkurs ( bo tu trochę trzeba by było poobserwować jakie trendy są w przewadzę)
Ej! Jedyne co zrobiłam "żeby wygrać" to perspektywę, bo dotychczas byłam oldschoolowa jak Aimate! xD *poczuła się osobiście urażona przeważającymi trendami*
Generalnie miałam zamiar tutaj przyjść jak ten syn marnotrawny (bo tak długo mnie w tym wątku nie było) i prosić o pomoc w wybraniu pomieszczenia na deco (nie sądziłam, że wygram w tym tygodniu biurem Oo), ale trochę mi nie wyszło ^^" Nie żebym narzekała, oczywiście, ale nie mogę przyjść z płaczem, że potrzebuję pomocy w konkursie ;c
Ale i tak przychodzę.
Wyściubiam powoli nos zza ściany i mówię: "Hej! Dawno mnie nie było... Znajdzie się jeszcze dla mnie miejsce tutaj?".
Czyli po ludzku: Przepraszam, że "zapomniałam" o tym wątku, mimo odzywania się w innych. Wiem, że jestem złym człowiekiem. Mogę wam ciągle doradzać i prosić o pomoc?
@Crewedka - ja wiem, że to nie wątek od tego, ale świetnie wygląda Twoja miss :3
Ładnie wyszły Ci podesty. Najbardziej spodobało mi się Twoje biuro - jest urządzone w świetnej kolorystyce (ja planuję zastosować podobną do mojego drugiego salonu - sypialni), która za każdym razem mnie urzeka. Ponarzekałabym na kanapę, ale chyba w tej grze nie ma innej, ładniejszej, w takim kolorze ;c Osobiście powiększyłabym laptopa, bo wygląda lekko śmiesznie. Kocham Twoje biuro <3
W salonie, moim zdaniem, zastosowałaś o jeden podest za dużo, ale nie wygląda to źle. Podoba mi się połączenie kolorystyczne - mimo różu, na który w tej grze reaguję alergicznie (bo osobiście uwielbiam - najchętniej przefarbowałabym się na nieco mocniejszy odcień niż ma dziewczynka w emoticonach) wszystko wygląda pięknie *_*
Chyba mam swoją faworytkę w konkursie deco ♥
Aiamate - nie przejmuj się swoją "jedno wymiarowością". Mnie się takie pokoje też świetnie podobają <3
A teraz proszę o pomoc xD
Urządziłam już pierwsze biuro (z ogromną pomocą niezastąpionej @Kouki, która powinna pracować jako architekt wnętrz MissFashion) i po prostu je kocham, ale reszta pomieszczeń... :/
Generalnie, jak zresztą chyba widać, staram się urządzać wszystko w ciepłej, przytulnej tonacji, a jak mi idzie to... No cóż ;c
Zdecydowanie przegięłam w drugim biurze, ale nie umiem tego zmienić, będę męczyć w niedzielę Kouki o pomoc, chyba, że wy macie jakiś pomysł? Pierwszy salon to kompletna porażka, łazienka... Mam nadzieję, że na coś wpadnę. Drugi salon pusty, bo robiłam z niego gifa (o tym na końcu), ale postaram się tam urządzić swoją sypialnię. A ogrody... No, ręki do natury to w tej grze nie mam. W miarę podoba mi się tylko oczko wodne ;c
Ach, właśnie - podoba wam się przejście, jakie zrobiłam w drugim biurze do salonu?
Masakra znalazła coś takiego na francuskiej wersji i spytała mnie, czy nie wiem jakim to oknem jest zrobione. Nie wiedziałam, ale spróbowałam okna tarasowego.
To jeszcze nie jest tak idealne jak znalezione u Francuzów, ale mnie się podoba. Łapcie gifo-poradnik, gdyby ktoś nie wiedział co jest grane:
Link do zewnętrznego obrazka