Strona główna

Forum - Missfashion.pl, gra o modzie dla dziewczyn!

Strony : 1 ... 10 11 12 13 14 ... 56

#276 02-07-2013 o 18h30

Miss'ujdzie
Luna954
...
Miejsce: Gdańsk

Nika2 przesunęłam kwiatka bardziej w lewo żeby nie lewitował razem z półką xD. Ta noga od biurka(dopiero teraz to zauważyłam xD 0,0), poprawiłam, usunęłam różowy obraz (był zmniejszony na maksa, wszystkie obrazy są zmniejszone na maksa xd) i czerwony i powiększyłam obraz kota ;p. I do tego pare innych zmian xd. Przesunęłam także tą białą szafkę, żeby tak nie wystawała.
Dziękuję za rady, teraz o wiele lepiej to wygląda /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/smile.png
Ja też zawsze coś tam dokupię ale.... szybko wydaję kasę (jak ją mam ^^'').
P.S. Zaraz zajmę się salonem. /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/big_smile.png

Ostatnio zmieniony przez Luna954 (02-07-2013 o 18h34)

"Czy wiesz, dlaczego śnieg jest biały? ... Ponieważ zapomniał, jakiego koloru był dawniej."-Code Geass C.C.

#277 02-07-2013 o 18h39

Miss'ujdzie
Prakseda
...

Tak sobie weszłam pooglądać Wasze mieszkania i...
Nika2, bardzo spodobał mi się Twój pomysł na łazienkę /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/big_smile.png
Tylko te dwie połączone wanny troche mnie zastanawiają dlaczego są akurat... połączone ^^"
Ale pomysł z przesunięciem (i pomniejszeniem) wszystkiego w głąb i ustawieniem wanny na środku bardzo mi sie spodobał.

#278 03-07-2013 o 00h06

Miss'Żółtodziób
...

Prakseda Otóz powód dlaczego te wanny są połaczone jest bardzo prosty - otóż gdy kupowałam wannę to poprostu (ja i moja głowa w chmurach) niechcący kliknełam wanna x2 i zauważyłam to dopiero po fakcie -.- Więęc stwierdziłam, że ta wanna nie może się ukrywać w moim schowku i teraz jestem w fazie zastanawiania się co zrobić aby te dwie wanny wyglądały jak jedna /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/tongue.png Jak narazie wpadłam tylko na wodę ale to nie wygląda dobrze :C

Luna954 dla mnie od razu lepiej ^^ Jest przejrzyściej na tych ścianach i już chciałam dopisać, że możesz dać obrazy do salonu ale patrze, że juz to zrobiłaś /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/tongue.png I jest naprawdę super i nawet zostawiłam ci ocenę /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/smile.png

A mam jednak małe pytanie..... Gdzie się załamuje ta ściana przy białej szafce?xd Bo teraz tak patrze i kurde... magia /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/tongue.png Na górze widzę pionowy cień jakby tam ale później patrze w bok i róg jest gdzie indziej 0.0

Ostatnio zmieniony przez nika2 (03-07-2013 o 00h07)

#279 03-07-2013 o 00h25

Miss'ujdzie
Luna954
...

Nika2 Masz rację 0,0 teraz to zauważyłam. Poprawiłam to xD. Mam magiczny dom ciiii. /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/big_smile.png Odsuwam ścianę w biurze żeby ją poprawić a za nią Carpachio hahahaha xD.
Tak spojrzałam do Cb żeby zobaczyć te słynne 2 wanny i stwierdzam, że zamaskowałaś je dosyć dobrze /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/big_smile.png, Carpachio wszystko zakrywa xD.

"Czy wiesz, dlaczego śnieg jest biały? ... Ponieważ zapomniał, jakiego koloru był dawniej."-Code Geass C.C.

#280 03-07-2013 o 10h10

Miss'Żółtodziób
...

Luna954 hahah też tak miałam, robię "remont" a tu facet z tyłu bo wcześniej przeszkadzał xd Teraz przynajmniej się na coś przydał ^^ A tak wgl to w salonie masz fajne połączenie ścian , idealnie pasuja /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/tongue.png

#281 03-07-2013 o 12h48

Miss'ujdzie
Luna954
...

Nika2 Dzięki /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/smile.png. Widzę, że na balkonie zakryłaś ubytek barierki kwiatkami, to dobrze wygląda, bo teraz mniej widać ten brak. A po za tym ta tapeta w biurze jest super i obraz żyrafy /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/big_smile.png.

#282 03-07-2013 o 15h52

Miss'ujdzie
rkwcz
...

Nika2 - Również muszę pochwalić Twoją łazienkę jak i salon. Przepiękne ! <3

Spoiler (kliknij, aby zobaczyć)

#283 03-07-2013 o 19h39

Miss'Żółtodziób
...

Rkwcz jeej dzięki /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/smile.png Chociaż żadnego pokoju jeszcze nie mam skończonego tak naprawdę /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/tongue.png A że podoba ci się to się cieszę bo twoje mieszkanie jest super /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/smile.png

#284 04-07-2013 o 13h01

Miss'Żółtodziób
...

Chętnie skorzystam z porady od was,gdyż jestem trochę w kropce albo chwilowy brak pomysłu kompletnie mnie dotknął /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/smile.png Przemeblowywuje salon, (górna część jeszcze nie skończona ale to potem dodam resztę jak uzbieram środki finansowe ^^) mam wrażenie że środek między schodami a kominkiem jest zabardzo pusty. Tu pojawia się mój dylemat nie mam pomysłu co można by wstawić, aby zapełniło przestrzeń ale również nie zagraciło jej. Kominek już powiększyłam i perspektywistycznie nie mogę już więcej sobie na to pozwolić. Jeśli ktoś ma jakąś sugestie chętnie przetestuję ją /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/smile.png

#285 04-07-2013 o 13h18

Miss'Żółtodziób
...

Samira Szczerze mówiąc dla mnie to niezły kontrast, bo tylko tam masz jakąś wolną przestrzeń, Ale jeśli chcesz to nie możesz np przestawić tych kwiatów z prawej albo figurki żeby się nie zasłaniały nawzajem? Dałabyś tam jakieś kwiaty, dywan lub żyrandol i moim zdaniem by starczyło /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/tongue.png Ewentualnie możesz coś innego zrobić z tym łabędziem (albo go zmiejszyć ) i może dać jakiś fotel ze stoliczkiem? Ale znowu ja nie lubię przepychu i nie dawałabym tam za dużo już, więc to tylko moje zdanie /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/wink.png

#286 04-07-2013 o 15h10

Miss'Żółtodziób
...

Dziękuję za opinie i chyba masz rację. Nic mi tam nie pasowało bo, aż prosiło się o jakąś wolną przestrzeń /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/smile.png Z żyrandolem może pokombinuje by go ustawić bardziej na środku. Co do wazonu i figurki taki miałam zamysł nie musi być wszystko widoczne w pełnym detalu /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/smile.png Fontanne z czasem może zastąpię pianinem jak dojdę do tego etapu gry i będzie się dało go odpowiednio zmniejszyć.Na chwile obecną jest to korytarz przejściowy miedzy biurem a dojściem do wanny w łazience  i nie chcę dawać tam stolika bo mam go już w salonie w dolnej części. Dziękuję za oszacowanię pod względem całości przestrzeni w pokoju, ja jakoś dzisiaj nie miałam do tego głowy /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/smile.png

#287 04-07-2013 o 19h18

Miss'wow
Aiamate
...
Miejsce: gdzieś tam na tęczy końcu

Ale się przy was czuję Oldschoolowa... ^^"
Bardzo lubię moje mieszkanko ale jakoś tak powoli mi wszystko idzie.
Większość ma już drugi a nawet trzeci plan a ja jeszcze "jednowymiarowa" /modules/forum/img/smilies/bimbo/goutte.gif Ech!

#288 04-07-2013 o 20h11

Miss'Sensei
Rosette
And all that jazz...

Aimate, zajrzyj na mój gabinet /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/big_smile.png Też jest jednopoziomowy, a jakoś nie chcę go zmieniać, podoba mi się jak jest.

https://i.imgur.com/FCQgZyV.png

#289 04-07-2013 o 21h03

Miss'wtajemniczona
nivata
Seamstress wannabe.
Miejsce: Orc Fortress

Ja nie robię podwyższeń, bo coś mi to nie wychodzi. Zrezygnowałam z nich na rzecz załamań i wnęk, jak dla mnie to lepsze pole do manewru i lepiej sobie z nimi radzę.

http://i64.tinypic.com/2eg9mdg.gif

#290 05-07-2013 o 10h12

Miss'Żółtodziób
...

nivata napisał

Ja nie robię podwyższeń, bo coś mi to nie wychodzi. Zrezygnowałam z nich na rzecz załamań i wnęk, jak dla mnie to lepsze pole do manewru i lepiej sobie z nimi radzę.

Bardzo podoba mi się Twoje biuro - załamanie i światło wyszły po prostu fenomenalnie, podobnie jak taras w salonie.
U mnie z tymi załamaniami i podwyższeniami jest na odwrót - nie radzę sobie za bardzo z wnękami, bo zwykle meble w takich wnękach "źle mi się widzą", tak, jak gdyby odstawały... 
Osobiście walczę od dłuższego czasu z salonem i biurem - o ile łazienka przypadła mi do gustu, o tyle w salonie i biurze "coś mi nie pasuje" i, niestety, nie wiem co... Byłabym wdzięczna za jakieś rady, bo moja frustracja zaczyna sięgać zenitu, a liczba zakupionych mebli, które i tak mi nie pasują, jest coraz dłuższa...  /modules/forum/img/smilies/bimbo/goutte.gif

#291 05-07-2013 o 14h26

Miss'Żółtodziób
...

Co do załamań i planów nie chodzi tutaj przecież o wykazanię się kto ma to opanowane, kto raczkuję albo wogole nie umię tego robić /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/smile.png. Jeśli mieszkanie ma być dla ciebie a nie pod deco konkurs ( bo tu trochę trzeba by było poobserwować jakie trendy są w przewadzę) to ta gra jest dla zabawy i przyjemności twojej /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/smile.png Ja tam "zapycham" swoje mieszkanie i pewnie jest dość ciężkie dla większości graczek ale jest stworzone pod mój kaprys i mi sprawia jakąś wzrokową przyjemność nawet będąc w fazie dalszego tworzenia /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/smile.png

Crewedka
Może w salonie meble białe dla konktrastu zamieniłabyś na drewno jakie biała sofa ma w oparciu? Osobiście jest dość cukierkowa tonacja ( nie jest to krytyka w razie wątpliwości ^^) i jednolita więc możesz spróbować czy lekka zmiana dodania mocnego wyrazu ci nie wystarczy, byle by nie przesadzać jeden dwa elementy mocniejsze powinny wystarczyć. Jeśli to się nie sprawdzi mogę poszukać później innych opcji bo niedługo wychodzę z domu /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/smile.png Biuro niestety nie w moim guście i ma z lekka kilka niedociągnięć więc go narazie zostawie bez przeglądania z możliwościami ^^

#292 05-07-2013 o 15h12

Miss'wow
Aiamate
...

Crewedka napisał

U mnie z tymi załamaniami i podwyższeniami jest na odwrót - nie radzę sobie za bardzo z wnękami, bo zwykle meble w takich wnękach "źle mi się widzą", tak, jak gdyby odstawały... 
Osobiście walczę od dłuższego czasu z salonem i biurem - o ile łazienka przypadła mi do gustu, o tyle w salonie i biurze "coś mi nie pasuje" i, niestety, nie wiem co... Byłabym wdzięczna za jakieś rady, bo moja frustracja zaczyna sięgać zenitu, a liczba zakupionych mebli, które i tak mi nie pasują, jest coraz dłuższa...  /modules/forum/img/smilies/bimbo/goutte.gif

Jestem zauroczona Twoim biurem i uważam, że nie powinnaś nic radykalnie zmieniać. Kolory są super dobrane. Kojarzy mi się z miętowymi lodami /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/wink.png Orzeźwiająco, przyjemnie dla oka i zachwycające rozwiązania.
Jeżeli byś zechciała to mogłabyś jedynie dodać coś w tonacji okna i kuferka.

W Salonie mogłabym doradzić dodanie mebli i/lub dodatków w kolorze schodów. Podobają mi się Twoje schodki (własnoręcznie ułożone). Kolorystyka też łagodna i ekskluzywna, myślę, że jak dodasz trochę ciemniejszego brązu tu i ówdzie będziesz zadowolona /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/smile.png

PS chętnie przygarnęłabym te "niepasujące" meble jakby było to możliwe /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/wink.png

#293 05-07-2013 o 17h05

Miss'Żółtodziób
...

Samira napisał

Może w salonie meble białe dla konktrastu zamieniłabyś na drewno jakie biała sofa ma w oparciu? Osobiście jest dość cukierkowa tonacja ( nie jest to krytyka w razie wątpliwości ^^) i jednolita więc możesz spróbować czy lekka zmiana dodania mocnego wyrazu ci nie wystarczy, byle by nie przesadzać jeden dwa elementy mocniejsze powinny wystarczyć. Jeśli to się nie sprawdzi mogę poszukać później innych opcji bo niedługo wychodzę z domu /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/smile.png Biuro niestety nie w moim guście i ma z lekka kilka niedociągnięć więc go narazie zostawie bez przeglądania z możliwościami ^^

W salonie posłuchałam Twojej rady i postanowiłam zamienić stolik i zegar (jest teraz ciemniejszy), wydaje mi się, miałaś stuprocentową rację, Samira, w tym zestawieniu wygląda dużo lepiej. Nie ukrywam, że szukanie pasujących mebli w kolorze drewnianej ozdoby z sofy było dość sporym wyzwaniem.
W biurze zdecydowałam się na małe przemeblowanie (malutkie), tak, jak radziłaś, Aiamate /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/smile.png Niestety nie udało mi się odszukać mebli, które pasowałyby do kufra (mam stolik, ale źle wyglądał), więc postanowiłam urządzić na jego miejscu kącik zieleni. Zlikwidowałam też półkę spod lustra, bo była za duża.
Ogromnie dziękuję za porady, jestem naprawdę wdzięczna  /modules/forum/img/smilies/bimbo/bisous.gif

#294 06-07-2013 o 00h46

Miss'Żółtodziób
...

Cieszę się, że znalazłaś rozwiązanie /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/smile.png  i tak wierzę, że było to wyzwanie bo ja już tym sposobem nakupiłam multum mebli które prawie tak samo by wychodziło wyglądają a jednak nie do końca xD
W biurze kącik zieleni bym jednak dopracowała te dwie zielenie trochę gryzą się ze sobą jak na moje oko /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/smile.png nie wiem też czy lepszego efektu nie dałyby te okrągłe lusterka trochę pomniejszone. Ściana która idzie ukośnie z tapetą potrzebuję powiększenia bo obtycznie masz tam bardzo małe i wyraźne pasma tapety gdzie dwie przylegające ściany maja je mniej detalowo przedstawione.Ściana wygląda jakby coś ja łamało w połowie i to tak bardzo mocno, albo ją powiększyć albo dać pomiędzy czystą w tym samym odcieniu jeśli jest w sklepie (gotycka np miała wybór pastelowych kolorów ) Jeśli uważasz, że jest ok to nie przejmuj się mną ^^ to tylko moje odczucia. Lampę masz pozłacaną więc ta sama zasada co w salonie może być do zastosowania /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/smile.png możesz jakis złotawy detal wprowadzić w meblach. Ostatnia propozycja to stolik turkusowy. Możesz dopasować go do krzeseł czyli kupić stolik z metalowymi nogami i przykryć go obrusem turkusowym bo wątpie żeby byl turkus z metalem już połączony (o tej porze to już tylko z pamięci mogę podawać bo jestem zmęczona po dniu i nie mam siły na przewertowanie ikelandu^^).Podnóżek możesz też przesunąć troszeczkę do zagięcia ściany. Są to detale które można zastosować a koncepcji pokoju i kolorystyki nie powiny ci zmienić bo raczej jesteś z niej zadowolona a tylko "coś ci nie gra" jeśli zrozumialam dobrze wcześniejszą wypowiedź /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/smile.png

#295 06-07-2013 o 09h35

Miss'na całego
Amik
Leśne Zło
Miejsce: Sosnowiec

Samira napisał

pod deco konkurs ( bo tu trochę trzeba by było poobserwować jakie trendy są w przewadzę)

Ej! Jedyne co zrobiłam "żeby wygrać" to perspektywę, bo dotychczas byłam oldschoolowa jak Aimate! xD *poczuła się osobiście urażona przeważającymi trendami*
Generalnie miałam zamiar tutaj przyjść jak ten syn marnotrawny (bo tak długo mnie w tym wątku nie było) i prosić o pomoc w wybraniu pomieszczenia na deco (nie sądziłam, że wygram w tym tygodniu biurem Oo), ale trochę mi nie wyszło ^^" Nie żebym narzekała, oczywiście, ale nie mogę przyjść z płaczem, że potrzebuję pomocy w konkursie ;c
Ale i tak przychodzę.
Wyściubiam powoli nos zza ściany i mówię: "Hej! Dawno mnie nie było... Znajdzie się jeszcze dla mnie miejsce tutaj?".
Czyli po ludzku: Przepraszam, że "zapomniałam" o tym wątku, mimo odzywania się w innych. Wiem, że jestem złym człowiekiem. Mogę wam ciągle doradzać i prosić o pomoc?

@Crewedka - ja wiem, że to nie wątek od tego, ale świetnie wygląda Twoja miss :3
Ładnie wyszły Ci podesty. Najbardziej spodobało mi się Twoje biuro - jest urządzone w świetnej kolorystyce (ja planuję zastosować podobną do mojego drugiego salonu - sypialni), która za każdym razem mnie urzeka. Ponarzekałabym na kanapę, ale chyba w tej grze nie ma innej, ładniejszej, w takim kolorze ;c Osobiście powiększyłabym laptopa, bo wygląda lekko śmiesznie. Kocham Twoje biuro <3
W salonie, moim zdaniem, zastosowałaś o jeden podest za dużo, ale nie wygląda to źle. Podoba mi się połączenie kolorystyczne - mimo różu, na który w tej grze reaguję alergicznie (bo osobiście uwielbiam - najchętniej przefarbowałabym się na nieco mocniejszy odcień niż ma dziewczynka w emoticonach) wszystko wygląda pięknie *_*
Chyba mam swoją faworytkę w konkursie deco ♥

Aiamate - nie przejmuj się swoją "jedno wymiarowością". Mnie się takie pokoje też świetnie podobają <3

A teraz proszę o pomoc xD
Urządziłam już pierwsze biuro (z ogromną pomocą niezastąpionej @Kouki, która powinna pracować jako architekt wnętrz MissFashion) i po prostu je kocham, ale reszta pomieszczeń... :/
Generalnie, jak zresztą chyba widać, staram się urządzać wszystko w ciepłej, przytulnej tonacji, a jak mi idzie to... No cóż ;c
Zdecydowanie przegięłam w drugim biurze, ale nie umiem tego zmienić, będę męczyć w niedzielę Kouki o pomoc, chyba, że wy macie jakiś pomysł? Pierwszy salon to kompletna porażka, łazienka... Mam nadzieję, że na coś wpadnę. Drugi salon pusty, bo robiłam z niego gifa (o tym na końcu), ale postaram się tam urządzić swoją sypialnię. A ogrody... No, ręki do natury to w tej grze nie mam. W miarę podoba mi się tylko oczko wodne ;c

Ach, właśnie - podoba wam się przejście, jakie zrobiłam w drugim biurze do salonu? Masakra znalazła coś takiego na francuskiej wersji i spytała mnie, czy nie wiem jakim to oknem jest zrobione. Nie wiedziałam, ale spróbowałam okna tarasowego.
To jeszcze nie jest tak idealne jak znalezione u Francuzów, ale mnie się podoba. Łapcie gifo-poradnik, gdyby ktoś nie wiedział co jest grane:
Link do zewnętrznego obrazka

#296 06-07-2013 o 09h38

Miss'Żółtodziób
...

Ja mam taki problem właśnie z urządzeniem swojego mieszkanka nic tam praktycznie nie ma zrobiłam swoją miss  a teraz nie mam MM aby urządzić mieszkanie (trudna sprawa).
Ale gdybym miała urządzać je to bym urządziła ze stylem i modą wiadomo najczęściej to biały gustuje ale moim zdaniem zaraz się ubrudzi i co jeśli nie da się tego sprać lub umyć ?.... Ja myślę że mam dobry gust (ale się tym nie chwalę) i myślę że to do miss trzeba dobrać pokoje tak jak chłopaka /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/smile.png Pozdrawiam /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/smile.png

#297 06-07-2013 o 12h59

Miss'Żółtodziób
...

Amik źle odczytałaś moje słowa /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/tongue.png bo nawet gratulując ci w innym wątku właśnie zwróciłam uwagę, że nie potrzeba wiele aby uzyskać zgrabny i przykuwający oko pokój /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/smile.png. Słowa cytowane były pod wypowiedź Aiamate, która stwierdziła, że lubi swój pokój ale czuję się niepewnie patrząc na inne i zastanawia się nad zmiana ( tu pewnie założyłam, że chciała by stworzyć coś pod konkurs + żeby jej pasował ). 
Powtórze słowa ponownie to gra i jest pod nasze osobiste przyjemności /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/smile.png co do konkursu to tak są osoby które pomyślą nad zmiana wizerunku pod niego a są takie co go odstawią i będą robiły co im się podoba ( sama pewnie kiedyś zmienie wystrój i nie odstawiam myśli o zaprojektowaniu coś pod deko). Oba zachowania są ok nie jest to nic negatywnego bo jeśli zmieniasz nawet coś z myślą o wygrywaniu to jest to dalej przejaw inwencji, ważne tylko aby nie bawić sie w kopiowanie na całej lini bo to już całkiem odrębna sprawa.
Ola123410 jesteś narazie na początkowym poziomie więc bez wycieczki do banku będzie ciężko z mieszkaniem i mm ^^ tak naprawde to polecam skupić się w początkowych poziomach na jak najszybsze wbicię wyżej, aby chłopak+ praca starczały ci dziennie na ciekawe zakupy. Biały tutaj tak sobie gustuję /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/smile.png przekrój naogół jest tu od drewna/pasteli/mrocznego, bywa dodatkiem ale napewno nie kolorem przewodnim /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/smile.png  Troche cierpliwości i napewno niedługo dasz nam pokaz swojej kreatywności który chętnie oglądne /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/smile.png

#298 06-07-2013 o 15h14

Miss'na całego
Amik
Leśne Zło
Miejsce: Sosnowiec

@Samira - właściwie to moje słowa były żartem ^^" Udawanym uburzeniem xD Po prostu uważam, że w konkursie deco głosuje mniej osób i przez to osoby kopiujące mają marne szanse xD

Czy mój gifo-poradnik jest zrozumiały i przydatny? ;3 Ponowię też moją prośbę o pomoc w wystroju reszty pomieszczeń.

#299 06-07-2013 o 16h08

Miss'Żółtodziób
...

A to dobrze podejrzewałam /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/tongue.png chociaż 100% nie byłam pewna bo charakteru nie znam i stylu żartów więc też w ramach przezorności wolałam się wytłumaczyć /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/smile.png W deco mniej osób narazie głosuje bo też pokoje wymagają zdobycia pewnego poziomu w grze, na początku chyba większość skupia się na strojach i misjach /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/smile.png a kopie i tak mają szansę tylko to kwestia odczekania ^^
Gif zrozumiały a co do pomocy w remoncie to bym zaczeła na skupieniu sie pierw na jednym pokoju, który wybierasz? Czy chcesz zachować nawiązanie do biura w materiałach (drewno, ciepłe elementy drewniane, przytłumione oświetlenie etc) czy też inny styl, albo obecne są ok tylko potrzebujesz jakiś zmian w nich itp /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/smile.png. Osobiście od deski do deski nie lubie komuś projektować pokoju bo cenie sobie wynalezienie ideii/pomysłu u osoby. Wole detale zaproponować. Jednak jeśli masz coś w zamyśle a nie wiesz jak to ugryźć to też moge pomóć przedyskutować badź naprowadzić na pierwszy krok. Zaproponować pomoc ciężko bez żadnych wytycznych więc informacje mile widziane tu albo na pm jak ci wygodniej /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/smile.png

#300 06-07-2013 o 16h11

Miss'wow
Aiamate
...

Amik, a może poszukaj inspiracji na stronach typu zszywka czy stylowi? Tam są fajne zdjęcia w kategorii wystój wnętrz. Mnie bardzo "rozmarzają" /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/wink.png

Strony : 1 ... 10 11 12 13 14 ... 56