nika2 napisał
//www.missfashion.pl/profile/nika2,s,salon,11908.htm
I mam jeszcze pytanie do łazienki bo też dokupiłam kilka rzeczy (nawet w końcu mam baterie w prysznicu!!!) i trochę narazie powiększyłam samą podłogę i nie wiem co bym mogła wstawić w tym dolnym rogu bo mi tam pusto... Macie jakieś pomysły może?
![]()
Uwagi co do łazienki: Zauważyłam po lewej stronie, wśród kosmetyków na półce podnóżek, który dostawało się za expresowe szkolenie Fryzjerskie. Co on tam robi? (Chodzi mi o tę metalową rurkę, którą niektóre dziewczyny brały za lampę nad lustrem). Co zaś się tyczy przestrzeni po prawej stronie - ja przesunęłabym lekko w dół i w prawo zielony kosz, dzięki temu przeciwwaga stron pomieszczenia będzie wyrównana.
Pochwalę się, że ja również dokonałam kilku (nastu) zakupów w związku z wyprzedażą. Najbardziej dumna jestem z wykorzystania ogrodowego murku w łazience, sądzę, że wygląda dobrze, a dzięki nierównościom, które posiada, powstało mi coś takiego, jak "niewidzialna" wnęka, w której częściowo chowają się szafa i pufa. W salonie zaś urządziłam "Herbatkę u Kapelusznika i Alicji" - coś, o czym zamyślałam od dawna. Jako, że jeszcze nie zdecydowałam się na wynajem małej willi i nie miałam ogrodu - postanowiłam go urządzić właśnie w salonie. Motywem przewodnim jest przyjęcie z udziałem Białej i Czarnej Królowych (stąd kolorystyka krzeseł i foteli) oraz element scenki z książki - moja "Alicja" maluje białe róże na czerwono.
Ostatnio zmieniony przez Crewedka (28-06-2013 o 09h37)
) i trochę narazie powiększyłam samą podłogę i nie wiem co bym mogła wstawić w tym dolnym rogu bo mi tam pusto... Macie jakieś pomysły może?

To troszkę krzyżuje mi plany 
. Chociaż, jak patrzę na mieszkania niektórych miss to mam taką minę ------> 0.0. Dziewczyny/Chłopacy macie talent
!

A i jeszcze zauważyłam , że masz na lewej ścianie masz nóżkę od biurka(chyba?) Poza tym dobrze wyglądają proporcje - fotel z tyłu mniejszy i tak dalej