Strona główna

Forum - Missfashion.pl, gra o modzie dla dziewczyn!

Strony : 1 ... 9 10 11 12 13 ... 56

#251 27-06-2013 o 11h26

Miss'Żółtodziób
...

nika2 napisał

//www.missfashion.pl/profile/nika2,s,salon,11908.htm

I mam jeszcze pytanie do łazienki bo też dokupiłam kilka rzeczy (nawet w końcu mam baterie w prysznicu!!!   /modules/forum/img/smilies/bimbo/bave.gif ) i trochę narazie powiększyłam samą podłogę i nie wiem co bym mogła wstawić w tym dolnym rogu bo mi tam pusto... Macie jakieś pomysły może?  /modules/forum/img/smilies/bimbo/gros-sourire.gif 

Uwagi co do łazienki: Zauważyłam po lewej stronie, wśród kosmetyków na półce podnóżek, który dostawało się za expresowe szkolenie Fryzjerskie. Co on tam robi? (Chodzi mi o tę metalową rurkę, którą niektóre dziewczyny brały za lampę nad lustrem). Co zaś się tyczy przestrzeni po prawej stronie - ja przesunęłabym lekko w dół i w prawo zielony kosz, dzięki temu przeciwwaga stron pomieszczenia będzie wyrównana.

Pochwalę się, że ja również dokonałam kilku (nastu) zakupów w związku z wyprzedażą. Najbardziej dumna jestem z wykorzystania ogrodowego murku w łazience, sądzę, że wygląda dobrze, a dzięki nierównościom, które posiada, powstało mi coś takiego, jak "niewidzialna" wnęka, w której częściowo chowają się szafa i pufa. W salonie zaś urządziłam "Herbatkę u Kapelusznika i Alicji" - coś, o czym zamyślałam od dawna. Jako, że jeszcze nie zdecydowałam się na wynajem małej willi i nie miałam ogrodu - postanowiłam go urządzić właśnie w salonie. Motywem przewodnim jest przyjęcie z udziałem Białej i Czarnej Królowych (stąd kolorystyka krzeseł i foteli) oraz element scenki z książki - moja "Alicja" maluje białe róże na czerwono.

Ostatnio zmieniony przez Crewedka (28-06-2013 o 09h37)

#252 28-06-2013 o 19h44

Miss'towarzyska
YooSti
Don't judge a book by its cover...

Wybrałam ogród na konkurs i powiedzcie mi,czy nie mam za dużo królików tam. Bo coś mi się wydaje że tak.

http://i65.tinypic.com/x4kd4g.gif

#253 29-06-2013 o 21h31

Miss'nieobczajona
Sayuri
...
Miejsce: Rzeszów

W którym mieszkaniu jest dostępny ogród??

#254 29-06-2013 o 21h36

Miss'Żółtodziób
...

Sayuri napisał

W którym mieszkaniu jest dostępny ogród??

Ogród jest dostępny od małej willi.

#255 29-06-2013 o 21h37

Miss'nieobczajona
Sayuri
...
Miejsce: Rzeszów

Dzięki /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/smile.png To troszkę krzyżuje mi plany /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/tongue.png

#256 30-06-2013 o 21h51

Miss'ujdzie
Luna954
...
Miejsce: Gdańsk

Ja na razie urządziłam salon i biuro a przez bankructwo mojej miss ^^'' nie mogę się dalej bawić i dopracowywać mieszkania /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/sad.png. Chociaż, jak patrzę na mieszkania niektórych miss to mam taką minę ------> 0.0. Dziewczyny/Chłopacy macie talent /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/big_smile.png!

"Czy wiesz, dlaczego śnieg jest biały? ... Ponieważ zapomniał, jakiego koloru był dawniej."-Code Geass C.C.

#257 01-07-2013 o 16h51

Miss'Żółtodziób
...

Luna954 Ty chyba serio lubisz fiolet xd Weszłam do ciebie z ciekawości i powiem ci, że twoje mieszkanie nie jest złe /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/tongue.png Z jednej strony jest nadal pusto ale to normalne na początku /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/smile.png

#258 01-07-2013 o 17h39

Miss'Żółtodziób
...

Hej, właśnie zmieniłam nieco wystrój mieszkanka. Byłabym wdzięczna za wszelkie uwagi co do wystroju, czego tam brakuje lub co mogłabym dorzucić /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/smile.png

#259 01-07-2013 o 17h47

Miss'Żółtodziób
...

Blair9 napisał

Hej, właśnie zmieniłam nieco wystrój mieszkanka. Byłabym wdzięczna za wszelkie uwagi co do wystroju, czego tam brakuje lub co mogłabym dorzucić /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/smile.png

Jak dla mnie to wszystko wygląda super - co prawda w salonie przez krótką chwilę szukałam stolika (przezroczysty blat), ale całość prezentuje się imponujaco  /modules/forum/img/smilies/bimbo/smile.gif

#260 01-07-2013 o 17h50

Miss'ujdzie
Luna954
...

nika2 napisał

Luna954 Ty chyba serio lubisz fiolet xd Weszłam do ciebie z ciekawości i powiem ci, że twoje mieszkanie nie jest złe /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/tongue.png Z jednej strony jest nadal pusto ale to normalne na początku /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/smile.png

Heh.. no troszkę tak xD /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/big_smile.png. Robię wszystko pod kolor włosów miss xd. Teraz doładowałam trochę kasy i wypełnię te wnętrza ;p.
Dziękuję za radę /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/big_smile.png.
A po za tym twoje biuro jest świetne, wszystko do siebie pasuję /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/big_smile.png. A twój salon 0,0, chociaż na ten balkon przydałaby się jakaś barierka xD.

"Czy wiesz, dlaczego śnieg jest biały? ... Ponieważ zapomniał, jakiego koloru był dawniej."-Code Geass C.C.

#261 01-07-2013 o 19h05

Miss'Żółtodziób
...

Crewedka napisał

Blair9 napisał

Jak dla mnie to wszystko wygląda super - co prawda w salonie przez krótką chwilę szukałam stolika (przezroczysty blat), ale całość prezentuje się imponujaco  /modules/forum/img/smilies/bimbo/smile.gif

Cieszę się, że ci się podoba /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/smile.png zastanawiam się nad stolikiem w biurze bo jakoś mi tak nie pasuje ale nie mam pomysłu jaki inny stolik by tam pasował więc jeśli ktoś miałby jakiś pomysł to proszę /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/smile.png

#262 01-07-2013 o 20h35

Miss'Żółtodziób
...

Blair9 napisał

Cieszę się, że ci się podoba /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/smile.png zastanawiam się nad stolikiem w biurze bo jakoś mi tak nie pasuje ale nie mam pomysłu jaki inny stolik by tam pasował więc jeśli ktoś miałby jakiś pomysł to proszę /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/smile.png

Może lakowany stolik z Kina? Jest jeden ze srebrnymi nogami i ozdobami a blat ma czarny - sprawdź, może ci się spodoba.

#263 01-07-2013 o 20h53

Miss'Żółtodziób
...

Crewedka napisał

Blair9 napisał

Może lakowany stolik z Kina? Jest jeden ze srebrnymi nogami i ozdobami a blat ma czarny - sprawdź, może ci się spodoba.

Wielkie dzięki, ten stolik wygląda dużo lepiej /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/smile.png jeszcze mam takie pytanie: gdzie można kupić pianino? Można je w ogóle kupić czy dostaje się je po wykonaniu jakiejś misji czy ekspresowym szkoleniu?

#264 01-07-2013 o 21h03

Miss'Żółtodziób
...

Pianino dostaje się przy ekspresowym szkoleniu na piosenkarkę /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/smile.png

#265 01-07-2013 o 22h07

Miss'Żółtodziób
...

Kouki napisał

Pianino dostaje się przy ekspresowym szkoleniu na piosenkarkę /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/smile.png

Ooo, dobrze wiedzieć, już nie mogę się doczekać (mam nadzieję, że będzie w kilku wariantach kolorystycznych) :3

#266 01-07-2013 o 22h56

Miss'Sensei
Rosette
And all that jazz...

A ja nie mogę się doczekać, aż zdobędę tygryska! Uwielbiam wszelkie kotowate i jak tylko wpadnie mi w łapki, na 100% gdzieś go umieszczę.

https://i.imgur.com/FCQgZyV.png

#267 01-07-2013 o 23h24

Miss'Żółtodziób
...

Przepraszam, że z opóźnieniem do jednego postu, ale w forum zaczełam bawić sie na dniach ^^

YooSti
Jak dla mnie 1 królik jest wystarczająco. Ten brunatny trochę psuję kompozycję bo wycina się z całego obrazka /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/smile.png i jeśli można ten grób w tyle trochę też nie pasuje ma inna kreskę niż pozostałe elementy. Może krzak albo donica biała/czarna z jakimś kwiatkiem bądz żywopłot. W dziale biuro>> akcesoria widziałam też nagrobki jeśli chcesz zostać przy mrocznym elemencie /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/smile.png Fontanna z fioletowym spodem też by bardziej dopełniała kompozycję i chyba okrągły krzak fioletowy albo srebny bardziej pasowałby na przodzie zamiast drugiego wawrzynu. To takie moje sugestie możesz przemyśleć możesz pominąć /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/smile.png

#268 02-07-2013 o 07h11

Miss'towarzyska
YooSti
Don't judge a book by its cover...

Samira napisał

Przepraszam, że z opóźnieniem do jednego postu, ale w forum zaczełam bawić sie na dniach ^^

YooSti
Jak dla mnie 1 królik jest wystarczająco. Ten brunatny trochę psuję kompozycję bo wycina się z całego obrazka /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/smile.png i jeśli można ten grób w tyle trochę też nie pasuje ma inna kreskę niż pozostałe elementy. Może krzak albo donica biała/czarna z jakimś kwiatkiem bądz żywopłot. W dziale biuro>> akcesoria widziałam też nagrobki jeśli chcesz zostać przy mrocznym elemencie /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/smile.png Fontanna z fioletowym spodem też by bardziej dopełniała kompozycję i chyba okrągły krzak fioletowy albo srebny bardziej pasowałby na przodzie zamiast drugiego wawrzynu. To takie moje sugestie możesz przemyśleć możesz pominąć /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/smile.png

Dzięki za radę.Pozmieniałam trochę.

http://i65.tinypic.com/x4kd4g.gif

#269 02-07-2013 o 11h42

Miss'Żółtodziób
...

Luna954 napisał

A po za tym twoje biuro jest świetne, wszystko do siebie pasuję . A twój salon 0,0, chociaż na ten balkon przydałaby się jakaś barierka xD.

Barierka jest w planie ale narazie muszę pooszczędzać trochę /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/tongue.png A biuro też bym powiększyła i wgl ale ten brak MM :C A co do twojego jeśli wszystko robisz pod kolor włosów to fajny pomysł(niespotkałam się chyba xd) ale ja bym dodała jeszcze jakiś inny kolor np.w salonie i biurze masz czarną szafkę i to dobrze wygląda jak właśnie wszystko nie jest takie jednolite /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/tongue.png Oczywiście nie chodzi mi o duże rzeczy jeśli chcesz żeby było fioletowo ale nawet szara/czarna/biała poduszka/dywan czy coś takiego i wydaje mi się że wyglądałoby lepiej pod względem kolorystycznym /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/tongue.png

Ostatnio zmieniony przez nika2 (02-07-2013 o 11h42)

#270 02-07-2013 o 11h48

Miss'całkiem całkiem
Estera
...

Kurczę ja zupełnie nie mam ręki do urządzania tych mieszkań... Jak patrzę na te wasze to szczerze zazdroszczę gustu itp.

"Jak człowiek nie marzy umiera" - Ryszard Riedel.

#271 02-07-2013 o 12h44

Miss'Żółtodziób
...

Estera
Mieszkanie bardzo ciekawe z zamysłem kwestia tylko dopracowania kilku detali tak naprawdę, żeby miało spójność /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/smile.png na forum może nie będę się rozpisywała bo z tego co widzę naogół wychodzą długie posty.Jeśli chcesz na pm mogę podać ci w wolnej chwili kilka pomysłów jak dokonczyć go bądź zmienić perspektywe.

#272 02-07-2013 o 13h49

Miss'ujdzie
Luna954
...

nika2 napisał

Barierka jest w planie ale narazie muszę pooszczędzać trochę /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/tongue.png A biuro też bym powiększyła i wgl ale ten brak MM :C A co do twojego jeśli wszystko robisz pod kolor włosów to fajny pomysł(niespotkałam się chyba xd) ale ja bym dodała jeszcze jakiś inny kolor np.w salonie i biurze masz czarną szafkę i to dobrze wygląda jak właśnie wszystko nie jest takie jednolite /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/tongue.png Oczywiście nie chodzi mi o duże rzeczy jeśli chcesz żeby było fioletowo ale nawet szara/czarna/biała poduszka/dywan czy coś takiego i wydaje mi się że wyglądałoby lepiej pod względem kolorystycznym /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/tongue.png

Rozumiem /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/sad.png. Doładowanie do telefonu by się przydało xD.
Dzięki /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/big_smile.png. No właśnie kupiłam parę nie-fioletowych mebli i będę nie długo robiła remont w salonie i biurze, łazienki nie chcę mi się robić.
Ups chyba kupiłam fioletowe poduszki 0,0. Echhhh fiolet mnie omamił ^^'''
Też spróbuję powiększyć mieszkania, ale nie wiadomo czy mi się uda zabawa z perspektywami (bo to na serio jest trudne). Ale cóż po próbuje i może się uda /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/smile.png.

#273 02-07-2013 o 15h47

Miss'Żółtodziób
...

Luna954 rkwcz stworzyła oddzielny wątek //www.missfashion.pl/forum/t1074,1-room-design-powiększanie-zdobienie-ciekawostki.htm  /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/smile.png Masz tu przykłady jak można powiększyć mieszkanie więc jeśli chcesz a nie masz pomysłu to własnie po to jest forum /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/smile.png

#274 02-07-2013 o 16h50

Miss'ujdzie
Luna954
...

Nika2 0.0 dzięki, bardzo przydatne, wcześniej nie zauważyłam tego tematu. Ale nawet bez tej pomocy, jakoś zrobiłam remont biura xd (przed chwilą, trochę to zajęło ^^'''). Spojrzysz, ocenisz, doradzisz /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/big_smile.png. I nie ma tam nawet dużo fioletu! /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/big_smile.png

#275 02-07-2013 o 17h17

Miss'Żółtodziób
...

Luna954  Ten kwiatek na półce dziwnie wygląda xd Z jednej strony jest za czarną szafką z drugiej troche lewituje xd haha i co do fioletu - jeeej jest go mniej /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/tongue.png Jak dla mnie kolory od razu lepiej /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/tongue.png Ja bym może jeszcze pokombinowała z obrazami bo wszystkie są duże i wszystkie zajmują praktycznie całe ściany i nie wiadomo na który patrzeć /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/tongue.png Na lewej ścianie tablicę bym dała z lewej strony a obraz trochę zmiejszyć i tam gdzie teraz tablice ( wtedy tablica nie będzie za szafką /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/tongue.png) Po za tym możesz np. zostawić obraz kota i go wyśrodkować natomiast ten obraz z czerwoną dziewczyną może za fotel? No trochę bym pokombinowała ale to tylko sugestie /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/wink.png A i jeszcze zauważyłam , że masz na lewej ścianie masz nóżkę od biurka(chyba?) Poza tym dobrze wyglądają proporcje - fotel z tyłu mniejszy i tak dalej /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/tongue.png jjeeeej ale się rozpisałam xd W każdym razie jak patrze na niektóre mieszkanie to nie są w moim stylu(no ale to oczywiste-każdy ma swój /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/tongue.png) noi sama widzisz, że moje jest inne od twojego ale jak dla mnie jest dobrze /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/tongue.png Ja ciąglę coś dokupuje mimo że już nie tak hurtowo więc oby tak dalej i będzie dobrze /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/tongue.png

A i jeszcze ta biala szafka z jednej strony nachodzi na ściany a zdrugiej odstaje z boku jakby te ostatnie kwadraciki miały odstawać /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/tongue.png

Ostatnio zmieniony przez nika2 (02-07-2013 o 17h19)

Strony : 1 ... 9 10 11 12 13 ... 56