Jeju, straszne tu są pustki. Pora to zmienić! 
Od początku!
SoJin, Twoja syrenka jest genialna! Sama jako mała dziewczynka oglądałam H2O. Świetny i oryginalny pomysł na stylizacje, a wykonanie po prostu MUAH! :* + mega podoba mi się połączenie kolorów.
Alagaessia, ha! mam książkę "Wyznania gejszy"! Niestety nie mam czasu teraz czytać, a i tak mam w kolejce kilka innych książek, więc aktualnie nie czytam. Stylizacja jest cudna, bardzo mi się podoba ten księżyc w tle. Robi świetną, tajemniczą aurę wokół postaci, co z kolei pasuje do opisu.
Shine9, komentuję stylizacje już sporo po jesieni, ale to nie zmienia faktu, ze wyszła Ci urocza!
Saeniver, asdfghjkl, brak mi słów, żeby wyrazić, jak bardzo mi się podobają Twoje stylizacje. Ja uwielbiam, uwielbiam historyczne stroje! A buźki twoich missek to cud miód na moje oczy. Wyglądają tak naturalnie! Mimo, że wiek XIX i XX to nie moje klimaty, to muszę przyznać, że misski są zniewalające!
Jeszcze raz SoJin. Bardzo ładna, ale też smutna stylizacja. Aż mam ochotę ją przytulić. Niemniej jednak wyszła bardzo urocza!
Chciałabym także skomentować stylizację lapin, ale się nie wyświetla. :<
Anixa, przecudowna Ewa! Uwielbiam taką dbałość o szczegóły i dopracowanie w stylizacjach! Dużo się dzieje i jest bardzo egzotycznie. ♥ Idealna.
Mizu0, oceniałam kiedyś Twoją stylizację. Uważam, że mitologia słowiańska jest bardzo mroczna. Twoja południca jest wprost fenomenalna! Mega upiorna! Aż trudno oderwać od niej wzrok!
Także bardzo mi się podoba druga stylizacja, ale muszę szczerze przyznać, że to pierwsza całkowicie zawładnęła moim serduszkiem.
Yubin, ach, postaci nie kojarzę, książki nie znam! Ale jak wszystko Twoje stylizacje - ta jest genialna. Nie jest tajemnicą, że jestem wielką fanką Twoich stylizacji.
Saeniver, jak uroczo! Aż stąd (i po tak długim czasie
) czuć magię Dnia świętego Patryka!
@Kasia2022, wow, cóż za niespotykana stylizacja! Mam na myśli na wybiegu! ;D Oczywiście ubranko Twojej miss także ma swój urok! Od razu widać, czym się inspirowałaś, :3
To teraz moja kolej. Jako, ze jestem zakochana w męskich strojach XVIII wieku...
No, musiałam stworzyć coś na ten wzór. Niestety Nine nie dysponuje ubraniami, które mogłyby zastąpić piękny habit, więc musiałam kombinować.
Zainspirowałam się panem z filmu Maria Antonina, a także angielską modą (wolę francuską!) - panowie tam byli przezywani "macaroni". (;

Powiem szczerze, że nigdy nie zrobiłam tak przeładowanej stylizacji!
Ostatnio zmieniony przez Sadist (08-04-2018 o 01h03)