nivata, twoja stylizacja niemal mnie przeraziła. Twoja miss wygląda świetnie, o ile to słowo jest odpowiednie do takiej stylizacji. Chciałabym się rozpisać na ten temat, ale zwyczajnie mnie zatkało...
Inspirowana postapokaliptycznym tematem konkursu na Stylizacje Inspirowaną stworzyłam kobietę, która swobodnie mogłaby wyjść na ulicę Kapitolu, stolicy Panem z książki pt.: "Igrzyska śmierci". Jej strój jest dopasowany do mody kapitolińskiej, czyli zwyczajnie dziwny. Dość mocny makijaż, ciekawy kolor włosów - tym właśnie charakteryzują się mieszkańcy tego miasta przyszłości
Link do zewnętrznego obrazka
Moja miss uwielbia kolor fioletowy, co widać w tej stylizacji. W dłoni trzyma lornetkę, gdyż wybiera się na coroczną Paradę Trybutów. Chce dobrze widzieć dzieciaki, które później będzie oglądać tylko w telewizji...
Przepraszam za słabą jakość, ale zdjęcie nie jest z szafy, lecz ze sklepu i musiałam usunąć ręcznie tło.

Chciałabym Wam przedstawić parł zombiaków.Dobrej, normalnej zombie-dziewczyny, oraz okrutnego zombiaka, który myśli tylko ,,nadszedł już koniec!''

Bardzo podoba mi się góra, świetnie dopasowane włosy, makijaż i naszyjnik. I przepiękna kolorystyka. Wydaje mi się, że jest troszeczkę zbyt pusto, ale ja lubię naładowane stylizacje, więc tym się nie przejmuj