Strona główna

Forum - Missfashion.pl, gra o modzie dla dziewczyn!

Strony : 1 ... 10 11 12 13 14 ... 29

#276 03-01-2014 o 01h07

Miss'Sensei
lillchen
Pani Fioletu i Pochodnych
Miejsce: KremLove

Najlepszego, nocne marki!

Nie śpię, bo niedawno wróciłam z wycieczki i próbuję rozpakować walizkę. A poza tym dumam nad życiem i dochodzę do wniosku, że mam za dużo planów. A jeszcze bardziej poza tym próbuję pisać - trzy powieści naraz /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/wink.png)

#277 03-01-2014 o 01h22

Moderator
Motionell
Poznańsko-śląska Pyra!
Miejsce: „Potęga wiatru jest do Twej dyspozycji!

Rozpakowywanie walizki jest zawsze najgorsze /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/sad.png
Jak się udała wycieczka? :]

Geralt, nie będąc pewien, czy czarodziejka magicznie czyta w myślach, czy wyłącznie trafnie zgaduje, milczał, uśmiechając się krzywo. Magia wymaga czasu.

#278 03-01-2014 o 01h31

Miss'Sensei
lillchen

Wycieczka była genialna /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/smile.png) Mieliśmy hotel... nad dworcem. Kocham pociągi, a tutaj budził mnie stukot kół i zasypiałam ze stukotem kół w uszach. . Zamek krzyżacki jest cudowny, zwłaszcza bieganie po wszystkich schodach, które były w zasięgu wzroku. A zabawa na rynku w ogóle była megaudana, "szczęśliwego nowego... będę rzygać" (czyli moja reakcja na igristoje /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/wink.png), darcie się przy "Bałkanicy" (moje wykony Bałkanicy są dość... swawolne, ale panu kamerzyście chyba się podobało) i to, że mój mężczyzna pokornie zgodził się po powrocie do hotelu (o drugiej) obejrzeć orędzie prezydenta. Jak się domyślasz, nie chodzi o Komorowskiego ;P

Moja walizka nie chce się do końca rozpakować. I zakosiłam mojemu facetowi skarpetki, bo mi się rajstopy podarły i nie miałam w czym chodzić... oczywiście zapomniałam oddać. Dobrze, że chociaż ręcznika z hotelu nie ukradłam, bo i to mi się zdarzyło /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/wink.png)

#279 03-01-2014 o 01h56

Miss'Brązowa
eufrozyma
You only live once so don't be afraid of living
Miejsce: Warszawa

Matko, moja walizka zawsze leży i leży po powrocie z wyjazdu, a po pół roku sobie przypominam, że przecież jeszcze z zewnętrznej kieszeni jakiś drobiazgów nie wyjęłam, a przecież jakiś czas temu ich szukałam po całym pokoju.

U mnie w domu mój tata jest ogromnym fanem "Bałkanicy" (chociaż jego znajomość słów ogranicza się do "będzie głośno, będzie radośnie" xD), ale i tak z tego Sylwestra nikt nie zapomni, jak ten sam pan tańczył do "My Słowianie" – rączki na piersi i się bujamy do rytmu /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/big_smile.png Wyglądał rozkosznie, nie sądziłam, że piwo może to zrobić z doświadczonym piwoszem, a jednak! /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/big_smile.png

Miss Fashion Info – Misje Halloween 2017 | Instagram

#280 03-01-2014 o 02h10

Moderator
Motionell
Poznańsko-śląska Pyra!

lillchen, igristoje jest spoko ;D do mnie zadzwonił po północy mój były, cały napity i mi tłumaczył , że tego szampana to robią na drożdżach i ze on tego nie będzie pić...

Ostatnio zmieniony przez Motionell (03-01-2014 o 11h05)

Geralt, nie będąc pewien, czy czarodziejka magicznie czyta w myślach, czy wyłącznie trafnie zgaduje, milczał, uśmiechając się krzywo. Magia wymaga czasu.

#281 03-01-2014 o 02h20

Miss'Sensei
lillchen

U mnie sezon wyjazdowy zaczął trwać okrągły rok i walizka jest potrzebna. Za trzy tygodnie znowu wyjeżdżam, wszystko trzeba przeprać, ogarnąć się trochę... A skarpetki mogę sobie zostawić, yeah!

Co do igristoje i szampana... Moja matula całe życie piła igristoje w Sylwestra. Raz nasz daleki krewny przywiózł oryginalnego francuskiego szampana, matula wypiła dwa kieliszki i... cóż, obawiałam się, czy dożyje Nowego Roku.

W ogóle, dostałam dwie śliczne kartki świąteczne z Białorusi <3 W tym jedną z życzeniami po białorusku! Łiiii!

#282 03-01-2014 o 22h39

Miss'Żółtodziób
MilkaM50
...

Dobry wieczór wszystkim /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/smile.png.Widzę, że jeszcze tu nikogo nie ma ale to nic.Poczekam sobie /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/wink.png

#283 03-01-2014 o 22h55

Moderator
Motionell
Poznańsko-śląska Pyra!

Ja jestem, taki mam dziś leniwy dzień,że to aż przykre /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/sad.png

#284 03-01-2014 o 23h07

Miss'OK
Hildee
I is the greatest! - No, you ain't! WE IS!
Miejsce: ToonTown

Dobry wieczór! /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/smile.png Ja własnie skończyłam układać z siostrą ramkę puzzli 3000 kawałków. Kocham układać puzzle! <3

#285 03-01-2014 o 23h08

Miss'Żółtodziób
MilkaM50
...

Ja nie mam zbytnio cierpliwości do puzzli.Lubię ,gdy coś robię,jak widać szybko efekty,a puzzle można układać nawet bardzo długo.Taaaakk jestem niecierpliwa.

#286 03-01-2014 o 23h11

Miss'OK
Hildee

Oj ja strasznie lubię dziubać przy takich małych elementach /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/big_smile.png Dlatego lubię też pixel art, czyli rysowanie małych rysunków w paincie na powiększeniu 10x (jest takie w starej wersji, ale ukryte!). Jedną niedużą prackę potrafiłam rysować nawet po 8 godzin /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/smile.png

#287 03-01-2014 o 23h12

Miss'Żółtodziób
MilkaM50
...

Podziwiam Cię,naprawdę.Ja jak robię takie rzeczy to max.15min i już się wszystko we mnie gotuje  /modules/forum/img/smilies/bimbo/en-colere.gif

#288 03-01-2014 o 23h20

Moderator
Motionell
Poznańsko-śląska Pyra!

Ja rysować to tylko na kartce i raczej do użytku własnego.
Kiedyś narysowałam Vegetę z DB (chociaż go nie oglądam), miał być dla kolegi,który uwielbiał to oglądać,ale się wstydziłam dać. Pomimo,że wszystkim się podoba, nadal jest u mnie w szafie...

#289 03-01-2014 o 23h41

Miss'Sensei
lillchen

Ja rysuję zrywami. Czasem mnie weźmie i tworzę. Teraz się zbieram na wyrysowanie postaci z moich powieści.

Nie śpię, bo gromadzę materiał. Zebralam się w sobie i z duszą na ramieniu napisałam z prośba do pewnego komentatora sportowego. Idiotka ze mnie, robię w dziennikarstwie dziewiąty rok i wciąż przy okazji takich maili czuję się jak gówniara. Tym bardziej, że po tym komentatorze na forum jechałam dość ostro, a teraz go chwalę (chwalę niebezpodstawnie, naprawdę zrobił chłopak niesamowite postępy). A jak pomyślę, że mam jeszcze napisać do nestora polskiego komentarza, to mnie w dołku ściska...

#290 03-01-2014 o 23h49

Miss'OK
Foxglove
Big, bad Fox
Miejsce: Yharnam

Ja osobiście zawsze byłam totalna noga z rysowania i nawet się z tym nie kryję /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/tongue.png Mam już jedną zdolną w domu, więcej nam nie trzeba.

Hildee - to mnie fascynuje, więc będę zachwycona jak mi powiesz /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/smile.png Właściwie co Cię zachęciło do pixel art? I właściwie dlaczego akurat taka forma dziubdziania się? Bo jak sama mówisz, zajmuje to masę czasu na taki drobniutki obrazek /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/smile.png No i masz gdzieś jakieś miejsce, gdzie można  zobaczyć Twoje dzieła?

Ostatnio zmieniony przez Foxglove (03-01-2014 o 23h50)

#291 03-01-2014 o 23h57

Miss'towarzyska
Peppers
...
Miejsce: Paprysiowe królestwo♥

Ja poza tematem. Mowa o rysowaniu czy może innych formach plastycznych /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/wink.png?

#292 04-01-2014 o 00h05

Miss'OK
Hildee

MilkaM50 - różnica temperamentów /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/big_smile.png ja mam dużo z flegmatyka...
Motionell - ja oglądałam DB! Chętnie bym zobaczyła Twojego Vegetę /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/big_smile.png
Lillchen - o kurka, brzmi poważnie O.o do kogo teraz piszesz? Bo ja się na sporcie nie znam odkąd sprzedali klub piłki nożnej z mojego miasta...
Foxglove - Zaczęłam... o matko, 10 lat temu...! Na początku bawiłam się dużo w dollmakery, układanie ciuszków na lalkach i te sprawy XD Potem odkryłam, że jest sporo ludzi, którzy nie robią dollek w dollmakerach, ale sami rysują ubranka na bazach-ciałach. Też zachciałam i zaczęłam zabawę z pixel artem - jeszcze wtedy nie wiedziałam, że tak to się nazywa. Z czasem przestałam używać cudzych baz - mocno je edytowałam albo rysowałam bez bazy (ciałka). Nie jest to nic profesjonalnego, ale daje duuuużo satysfakcji. Tym bardziej jak się zdobędzie DD na deviantarcie /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/big_smile.png
Możecie zerknąć na moje dA, nick mam hildegarna (bez adresu, żeby nie było, że reklamuję jako moderaotor)

#293 04-01-2014 o 00h10

Miss'OK
Foxglove
Big, bad Fox
Miejsce: Yharnam

O matko O_O Nie umiałabym tak się babrać z pixelkami żeby stworzyć takie cudeńka. Naprawdę imponujące, jestem zachwycona Twoimi dziełami ^^ Zawsze uważałam, że pixel art to jest jakaś zupełnie odmienna forma sztuki, bo jak się robi kropka po kropce w takim powiększeniu i to ma jakiś kształt, kolor i (o matko!) poprawne cieniowanie, to już podpada pod czarną magię XD
A za jaki dostałaś DD? ;] Bo łażę po galerii, ale łatwiej będzie jak podasz tytuł /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/big_smile.png

EDIT
Znalazłam! Śliczne <3

Ostatnio zmieniony przez Foxglove (04-01-2014 o 00h12)

#294 04-01-2014 o 00h12

Miss'OK
Hildee

Dziękuję! Za Like a rose, za Nature Princess i za Raybo base set /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/big_smile.png
A babranie się to dla mnie czysta przyjemność <3

#295 04-01-2014 o 00h14

Miss'Sensei
lillchen

Hildee, dollmakery <3 Też zawsze chciałam robić ciuszki dla lalek tak od podstaw, ale brakowało mi cierpliwości. Podziwiam, że Ci się chce babrać w pikselach /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/smile.png) Zaraz zerknę na deva, tylko zdejmę świecę z ognia /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/wink.png)

Pisałam do Patryka Mirosławskiego, a teraz mam na celowniku Bogdana Chruścickiego. Pracowałam nad jego książką, więc mam jakiś punkt zaczepienia, będzie od czego wyjść /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/smile.png Ale stresuję się jak małolata.

#296 04-01-2014 o 00h22

Moderator
Motionell
Poznańsko-śląska Pyra!

Hildee, zapraszam w dzień na priv, podeślę ;D

#297 04-01-2014 o 00h25

Miss'OK
Hildee

Motionell, chętnie XD
Lillchen - aż wygooglowałam, bo przyznam się szczerze i bez bicia, że nie kojarzę, ale z tego co widzę to panowie to niemal celebryci w swoich kręgach, woah! Winszuję /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/yikes.png

#298 04-01-2014 o 00h26

Miss'Brązowa
eufrozyma
You only live once so don't be afraid of living
Miejsce: Warszawa

Hildee, oddaj mi te puzzle *.* Jestem biedne dziecko, dawno nie miałam normalnych puzzli w ręku, a tak je kocham układać, że mam aplikację na tablet z puzzlami /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/big_smile.png I obrazki na dA cudne. Ja to jestem noga w takich rzeczach.

Miss Fashion Info – Misje Halloween 2017 | Instagram

#299 04-01-2014 o 00h38

Moderator
Motionell
Poznańsko-śląska Pyra!

Hildee, właśnie zajrzałam na dA. Cierpliwości nie można Ci odmówić, ale przed wszystkim talentu! Cudne są /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/smile.png

#300 04-01-2014 o 00h43

Miss'OK
Hildee

Dziękuję! /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/smile.png
Dziubanie mnie naprawdę mocno relaksuje. Czy to puzzle, czy dollowanie w paincie <3

Eufrozyma, chętnie bym Cię zaprosiła do układania - towarzystwo przy puzzlach zawsze super /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/big_smile.png

Strony : 1 ... 10 11 12 13 14 ... 29