Najlepszego, nocne marki!
Nie śpię, bo niedawno wróciłam z wycieczki i próbuję rozpakować walizkę. A poza tym dumam nad życiem i dochodzę do wniosku, że mam za dużo planów. A jeszcze bardziej poza tym próbuję pisać - trzy powieści naraz
)
Forum - Missfashion.pl, gra o modzie dla dziewczyn!
Strony : 1 ... 10 11 12 13 14 ... 29
#276 03-01-2014 o 01h07
#277 03-01-2014 o 01h22
Rozpakowywanie walizki jest zawsze najgorsze 
Jak się udała wycieczka? :]
Geralt, nie będąc pewien, czy czarodziejka magicznie czyta w myślach, czy wyłącznie trafnie zgaduje, milczał, uśmiechając się krzywo. Magia wymaga czasu.
#278 03-01-2014 o 01h31
Wycieczka była genialna
) Mieliśmy hotel... nad dworcem. Kocham pociągi, a tutaj budził mnie stukot kół i zasypiałam ze stukotem kół w uszach. . Zamek krzyżacki jest cudowny, zwłaszcza bieganie po wszystkich schodach, które były w zasięgu wzroku. A zabawa na rynku w ogóle była megaudana, "szczęśliwego nowego... będę rzygać" (czyli moja reakcja na igristoje
), darcie się przy "Bałkanicy" (moje wykony Bałkanicy są dość... swawolne, ale panu kamerzyście chyba się podobało) i to, że mój mężczyzna pokornie zgodził się po powrocie do hotelu (o drugiej) obejrzeć orędzie prezydenta. Jak się domyślasz, nie chodzi o Komorowskiego ;P
Moja walizka nie chce się do końca rozpakować. I zakosiłam mojemu facetowi skarpetki, bo mi się rajstopy podarły i nie miałam w czym chodzić... oczywiście zapomniałam oddać. Dobrze, że chociaż ręcznika z hotelu nie ukradłam, bo i to mi się zdarzyło
)
#279 03-01-2014 o 01h56
Matko, moja walizka zawsze leży i leży po powrocie z wyjazdu, a po pół roku sobie przypominam, że przecież jeszcze z zewnętrznej kieszeni jakiś drobiazgów nie wyjęłam, a przecież jakiś czas temu ich szukałam po całym pokoju.
U mnie w domu mój tata jest ogromnym fanem "Bałkanicy" (chociaż jego znajomość słów ogranicza się do "będzie głośno, będzie radośnie" xD), ale i tak z tego Sylwestra nikt nie zapomni, jak ten sam pan tańczył do "My Słowianie" – rączki na piersi i się bujamy do rytmu
Wyglądał rozkosznie, nie sądziłam, że piwo może to zrobić z doświadczonym piwoszem, a jednak! 
Miss Fashion Info – Misje Halloween 2017 | Instagram
#280 03-01-2014 o 02h10
lillchen, igristoje jest spoko ;D do mnie zadzwonił po północy mój były, cały napity i mi tłumaczył , że tego szampana to robią na drożdżach i ze on tego nie będzie pić...
Ostatnio zmieniony przez Motionell (03-01-2014 o 11h05)
Geralt, nie będąc pewien, czy czarodziejka magicznie czyta w myślach, czy wyłącznie trafnie zgaduje, milczał, uśmiechając się krzywo. Magia wymaga czasu.
#281 03-01-2014 o 02h20
U mnie sezon wyjazdowy zaczął trwać okrągły rok i walizka jest potrzebna. Za trzy tygodnie znowu wyjeżdżam, wszystko trzeba przeprać, ogarnąć się trochę... A skarpetki mogę sobie zostawić, yeah!
Co do igristoje i szampana... Moja matula całe życie piła igristoje w Sylwestra. Raz nasz daleki krewny przywiózł oryginalnego francuskiego szampana, matula wypiła dwa kieliszki i... cóż, obawiałam się, czy dożyje Nowego Roku.
W ogóle, dostałam dwie śliczne kartki świąteczne z Białorusi <3 W tym jedną z życzeniami po białorusku! Łiiii!
#282 03-01-2014 o 22h39
Dobry wieczór wszystkim
.Widzę, że jeszcze tu nikogo nie ma ale to nic.Poczekam sobie 
#283 03-01-2014 o 22h55
Ja jestem, taki mam dziś leniwy dzień,że to aż przykre 
#284 03-01-2014 o 23h07
Dobry wieczór!
Ja własnie skończyłam układać z siostrą ramkę puzzli 3000 kawałków. Kocham układać puzzle! <3
#285 03-01-2014 o 23h08
Ja nie mam zbytnio cierpliwości do puzzli.Lubię ,gdy coś robię,jak widać szybko efekty,a puzzle można układać nawet bardzo długo.Taaaakk jestem niecierpliwa.
#286 03-01-2014 o 23h11
Oj ja strasznie lubię dziubać przy takich małych elementach
Dlatego lubię też pixel art, czyli rysowanie małych rysunków w paincie na powiększeniu 10x (jest takie w starej wersji, ale ukryte!). Jedną niedużą prackę potrafiłam rysować nawet po 8 godzin 
#287 03-01-2014 o 23h12
Podziwiam Cię,naprawdę.Ja jak robię takie rzeczy to max.15min i już się wszystko we mnie gotuje 
#288 03-01-2014 o 23h20
Ja rysować to tylko na kartce i raczej do użytku własnego.
Kiedyś narysowałam Vegetę z DB (chociaż go nie oglądam), miał być dla kolegi,który uwielbiał to oglądać,ale się wstydziłam dać. Pomimo,że wszystkim się podoba, nadal jest u mnie w szafie...
#289 03-01-2014 o 23h41
Ja rysuję zrywami. Czasem mnie weźmie i tworzę. Teraz się zbieram na wyrysowanie postaci z moich powieści.
Nie śpię, bo gromadzę materiał. Zebralam się w sobie i z duszą na ramieniu napisałam z prośba do pewnego komentatora sportowego. Idiotka ze mnie, robię w dziennikarstwie dziewiąty rok i wciąż przy okazji takich maili czuję się jak gówniara. Tym bardziej, że po tym komentatorze na forum jechałam dość ostro, a teraz go chwalę (chwalę niebezpodstawnie, naprawdę zrobił chłopak niesamowite postępy). A jak pomyślę, że mam jeszcze napisać do nestora polskiego komentarza, to mnie w dołku ściska...
#290 03-01-2014 o 23h49
Ja osobiście zawsze byłam totalna noga z rysowania i nawet się z tym nie kryję
Mam już jedną zdolną w domu, więcej nam nie trzeba.
Hildee - to mnie fascynuje, więc będę zachwycona jak mi powiesz
Właściwie co Cię zachęciło do pixel art? I właściwie dlaczego akurat taka forma dziubdziania się? Bo jak sama mówisz, zajmuje to masę czasu na taki drobniutki obrazek
No i masz gdzieś jakieś miejsce, gdzie można zobaczyć Twoje dzieła?
Ostatnio zmieniony przez Foxglove (03-01-2014 o 23h50)
#291 03-01-2014 o 23h57
Ja poza tematem. Mowa o rysowaniu czy może innych formach plastycznych
?
#292 04-01-2014 o 00h05
MilkaM50 - różnica temperamentów
ja mam dużo z flegmatyka...
Motionell - ja oglądałam DB! Chętnie bym zobaczyła Twojego Vegetę 
Lillchen - o kurka, brzmi poważnie O.o do kogo teraz piszesz? Bo ja się na sporcie nie znam odkąd sprzedali klub piłki nożnej z mojego miasta...
Foxglove - Zaczęłam... o matko, 10 lat temu...! Na początku bawiłam się dużo w dollmakery, układanie ciuszków na lalkach i te sprawy XD Potem odkryłam, że jest sporo ludzi, którzy nie robią dollek w dollmakerach, ale sami rysują ubranka na bazach-ciałach. Też zachciałam i zaczęłam zabawę z pixel artem - jeszcze wtedy nie wiedziałam, że tak to się nazywa. Z czasem przestałam używać cudzych baz - mocno je edytowałam albo rysowałam bez bazy (ciałka). Nie jest to nic profesjonalnego, ale daje duuuużo satysfakcji. Tym bardziej jak się zdobędzie DD na deviantarcie
Możecie zerknąć na moje dA, nick mam hildegarna (bez adresu, żeby nie było, że reklamuję jako moderaotor)
#293 04-01-2014 o 00h10
O matko O_O Nie umiałabym tak się babrać z pixelkami żeby stworzyć takie cudeńka. Naprawdę imponujące, jestem zachwycona Twoimi dziełami ^^ Zawsze uważałam, że pixel art to jest jakaś zupełnie odmienna forma sztuki, bo jak się robi kropka po kropce w takim powiększeniu i to ma jakiś kształt, kolor i (o matko!) poprawne cieniowanie, to już podpada pod czarną magię XD
A za jaki dostałaś DD? ;] Bo łażę po galerii, ale łatwiej będzie jak podasz tytuł 
EDIT
Znalazłam! Śliczne <3
Ostatnio zmieniony przez Foxglove (04-01-2014 o 00h12)
#294 04-01-2014 o 00h12
Dziękuję! Za Like a rose, za Nature Princess i za Raybo base set 
A babranie się to dla mnie czysta przyjemność <3
#295 04-01-2014 o 00h14
Hildee, dollmakery <3 Też zawsze chciałam robić ciuszki dla lalek tak od podstaw, ale brakowało mi cierpliwości. Podziwiam, że Ci się chce babrać w pikselach
) Zaraz zerknę na deva, tylko zdejmę świecę z ognia
)
Pisałam do Patryka Mirosławskiego, a teraz mam na celowniku Bogdana Chruścickiego. Pracowałam nad jego książką, więc mam jakiś punkt zaczepienia, będzie od czego wyjść
Ale stresuję się jak małolata.
#296 04-01-2014 o 00h22
Hildee, zapraszam w dzień na priv, podeślę ;D
#297 04-01-2014 o 00h25
Motionell, chętnie XD
Lillchen - aż wygooglowałam, bo przyznam się szczerze i bez bicia, że nie kojarzę, ale z tego co widzę to panowie to niemal celebryci w swoich kręgach, woah! Winszuję 
#298 04-01-2014 o 00h26
Hildee, oddaj mi te puzzle *.* Jestem biedne dziecko, dawno nie miałam normalnych puzzli w ręku, a tak je kocham układać, że mam aplikację na tablet z puzzlami
I obrazki na dA cudne. Ja to jestem noga w takich rzeczach.
Miss Fashion Info – Misje Halloween 2017 | Instagram
#299 04-01-2014 o 00h38
Hildee, właśnie zajrzałam na dA. Cierpliwości nie można Ci odmówić, ale przed wszystkim talentu! Cudne są 
#300 04-01-2014 o 00h43
Dziękuję!
Dziubanie mnie naprawdę mocno relaksuje. Czy to puzzle, czy dollowanie w paincie <3
Eufrozyma, chętnie bym Cię zaprosiła do układania - towarzystwo przy puzzlach zawsze super