Strona główna

Forum - Missfashion.pl, gra o modzie dla dziewczyn!

Strony : 1 ... 8 9 10 11 12 ... 29

#226 30-12-2013 o 00h58

Moderator
Motionell
Poznańsko-śląska Pyra!
Miejsce: „Potęga wiatru jest do Twej dyspozycji!

U mnie znajoma,rok młodsza ode mnie, ma 2 albo 3 letnią córeczkę ( nie chcę skłamać,nie pamiętam). Mała jest cudowna, no nic tylko przytulać i całować.
A jej matka rozstała się z chłopakiem,poznała nowego i bach! Zaręczyny i druga córka w drodze. Przykre to wszystko,że najlepsze lata,gdzie powinno się jeszcze poimprezować, popodróżować po świecie, poznać życie będą spędzać przy pieluchach i gerberach.

Oczywiście,każdy ma inne cele,marzenia,plany i nie każdy lubi imprezowe życie przeplatane alkoholem ale myślę,że 3/4 z tych dziewczyn nie tak wyobrażało sobie swoją młodość.

Geralt, nie będąc pewien, czy czarodziejka magicznie czyta w myślach, czy wyłącznie trafnie zgaduje, milczał, uśmiechając się krzywo. Magia wymaga czasu.

#227 30-12-2013 o 00h58

Miss'Brązowa
eufrozyma
You only live once so don't be afraid of living
Miejsce: Warszawa

Motionell
Ze stolicy, ze stolicy. I chociaż mieszkam tu od urodzenia, to zupełnie jej nie znam xD Dopiero wczoraj odkryłam, jak dojść za rondo z palmą, a podobno to każdy w Warszawie wie. xD
Moi rodzice z prawkiem na motor się spieszyli w zeszłym roku, żeby zdawać na starych zasadach /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/wink.png
A do Warszawy zapraszam, Francuzki były oczarowane galeriami handlowymi, jak przyjechały do mnie na wymianę xD Zdziwione, że w polskim mieście może być ich tak dużo /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/big_smile.png Sama rzadko bywam w tych "ważnych" miejscach (typu Stare Miasto), ale to w końcu stolica /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/wink.png Gdybym w niej nie mieszkała to bym odwiedziła /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/big_smile.png

Miss Fashion Info – Misje Halloween 2017 | Instagram

#228 30-12-2013 o 01h09

Moderator
Motionell
Poznańsko-śląska Pyra!

Mam bliską osobę pracującą w Warszawie, a nigdy jakoś tam nie dotarłam. Za to organizowałam dla znajomych wycieczki krajoznawcze po Poznaniu ^^

Geralt, nie będąc pewien, czy czarodziejka magicznie czyta w myślach, czy wyłącznie trafnie zgaduje, milczał, uśmiechając się krzywo. Magia wymaga czasu.

#229 30-12-2013 o 01h19

Miss'Brązowa
eufrozyma

Och, ja to bym się nie nadawała na przewodniczkę po Warszawie xD Dopiero niedawno odkryłam, że wiem, gdzie leżą Łazienki i jak tam dojechać xD A dla mnie był to tylko jakiś park, który mijam, gdy autobusem jadę do dziadków /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/big_smile.png A chyba dopiero rok temu ogarnęłam, jak dojść na Nowy Świat, a stamtąd na Starówkę. I to był szok podobny do Łazienek: "To ta ulica to Chmielna? Tym się dojdzie na Nowy Świat?". Zawsze myślałam, że trzeba iść hen daleko, a to tak blisko metra Centrum /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/big_smile.png
I właśnie dlatego w telefonie mam cudowną funkcję zwaną nawigacją /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/big_smile.png

#230 30-12-2013 o 01h23

Moderator
Motionell
Poznańsko-śląska Pyra!

Ja nie, korzystam ze skrótów w Poznaniu, wiem co jak obejść. Nie lubię tylko jeździć i chodzić po Wildzie. Pełno bocznych uliczek, nie wiadomo w którą wejść. A poza tym zawsze też dobrze mieć wiedzę, których miejsc raczej unikać /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/smile.png

#231 30-12-2013 o 01h37

Miss'Brązowa
eufrozyma

Najlepiej jest u mnie z południowo-wschodnią Warszawą, bo to moje okolice i jeszcze mniej-więcej się orientuję, gdzie co jest (chociaż i tak "ja tu tylko mieszkam" i "tylko" jest tu kluczowe /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/wink.png), ale niech ktoś mnie wyśle na przykład na takie Bielany albo Targówek – nie wrócę. Och, wiem, co jeszcze wczoraj odkryłam! Nową, tajną wiedzę pozyskałam – wiem, jak dojść na Stadion Narodowy! /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/big_smile.png
Idealnie za to znam okolice w promieniu kilku ulic – nawet przez najdziwniejsze skróty w lesie przeprowadzę. Wystarczy kilka razy się zgubić, a świat otworzy przed tobą zupełnie nowe możliwości /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/big_smile.png
Zresztą co się dziwić marnej orientacji w terenie, kiedy ma się do czynienia z blondynką.

#232 30-12-2013 o 22h13

Miss'Żółtodziób
MilkaM50
...

Dobry wieczór.Nie chce mi się spać dlatego przybyłam tutaj do klubu nocnych marków.Mam nadzieję ,że porozmawiamy na jakiś interesujący temat /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/smile.png)

#233 30-12-2013 o 22h22

Miss'Fuzja
Paululusia
~ As long as I have a want, I have reason for living. Satisfaction is dead. ~
Miejsce: Sosnowiec

MilkaM50 napisał

Dobry wieczór.Nie chce mi się spać dlatego przybyłam tutaj do klubu nocnych marków.Mam nadzieję ,że porozmawiamy na jakiś interesujący temat /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/smile.png)

Witaj, ja jestem w klubie pierwszy raz. /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/big_smile.png
Może zamówimy drinki i pogadamy przy stoliku ? xd

#234 30-12-2013 o 22h41

Miss'Żółtodziób
MilkaM50
...

Paululusia napisał

MilkaM50 napisał

Witaj, ja jestem w klubie pierwszy raz. /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/big_smile.png
Może zamówimy drinki i pogadamy przy stoliku ? xd

Z chęcią /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/smile.png.Ja w sumie też tutaj pierwszy raz.Nie licząc wczoraj ale to tylko na chwilę bo zasnęłam /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/tongue.png

23:20

Ja teraz też już mykam bo widzę,że nikogo tutaj nie ma.Widać słaby ze mnie nocny marek /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/big_smile.png

Ostatnio zmieniony przez MilkaM50 (30-12-2013 o 23h20)

#235 30-12-2013 o 23h22

Moderator
Motionell
Poznańsko-śląska Pyra!

eufrozyma napisał

Zresztą co się dziwić marnej orientacji w terenie, kiedy ma się do czynienia z blondynką.

Tej,ja też jestem blondynką i sobie radzę! /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/big_smile.png

#236 30-12-2013 o 23h26

Miss'Sensei
ScarletWitch
...
Miejsce: England / London

Witam wszystkich nocnych marków, dziś nie śpię bo naginam na gg xD ... nie ma to jak pisać z przyjaciółką po nocach ... xD
A zresztą widziałam się z nią dziś ... dobijające xD

#237 30-12-2013 o 23h28

Moderator
Motionell
Poznańsko-śląska Pyra!

Ja już ze dwa lata nie włączam GG.
Wszystko wyparł fejs i viber /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/big_smile.png

#238 30-12-2013 o 23h30

Miss'Żółtodziób
MilkaM50
...

Ja to teraz tylko twitter i fashion style.Ewentualnie skype /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/tongue.png

#239 30-12-2013 o 23h32

Moderator
Motionell
Poznańsko-śląska Pyra!

To ja może zadam standardowe pytanie,patrząc na to,że mamy 30.grudnia.
Jakie plany na jutro? ;>

#240 30-12-2013 o 23h34

Miss'Żółtodziób
MilkaM50
...

Hmm....Więc rano pochodzę z kol po mieście a jeśli chodzi o samą "imprezę" sylwestrową to chyba siostra cioteczna przychodzi do mnie więc nie będzie nudy /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/smile.png. I oczywiście picolo za którym nie przepadam ale tradycyjnie musi być ;p

#241 30-12-2013 o 23h35

Miss'Brązowa
eufrozyma

Motionell napisał

Tej,ja też jestem blondynką i sobie radzę! /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/big_smile.png

A tam, oszukujesz. Prawdziwa blondynka sobie nie radzi xD

#242 30-12-2013 o 23h36

Moderator
Motionell
Poznańsko-śląska Pyra!

eufrozyma napisał

A tam, oszukujesz. Prawdziwa blondynka sobie nie radzi xD

Jestem blondynką z krwią i kości,udowodnić? /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/big_smile.png
Radzę sobie, czasami aż za dobrze, bo wszystkim muszę tłumaczyć jak gdzie dojadą /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/big_smile.png

#243 30-12-2013 o 23h39

Miss'Brązowa
eufrozyma

Motionell napisał

Jestem blondynką z krwią i kości,udowodnić? /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/big_smile.png

Prove it! /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/big_smile.png

A co do planów na jutro: standardowe – u mnie na ulicy! /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/big_smile.png Już nie mogę się doczekać składania noworocznych życzeń, o północy wszyscy są już baaaardzo wylewni /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/big_smile.png I mnóstwo fajerwerków, bo jest bitwa międzysąsiedzka, kto będzie miał więcej! <3
Kocham swoją okolicę /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/big_smile.png

#244 30-12-2013 o 23h41

Miss'Żółtodziób
MilkaM50
...

Nie kazda blondynka jest glupia to tylko stereotypy (ktorych nienawidze)

#245 30-12-2013 o 23h41

Moderator
Motionell
Poznańsko-śląska Pyra!

Jak mi powiesz jak to udowodnię/vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/big_smile.png

U nas też tak jest,wszyscy sąsiedzi o północy wychodzą z szampanami /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/big_smile.png

#246 30-12-2013 o 23h43

Miss'Żółtodziób
MilkaM50
...

Motionell napisał

Jak mi powiesz jak to udowodnię/vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/big_smile.png

U nas też tak jest,wszyscy sąsiedzi o północy wychodzą z szampanami /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/big_smile.png

Zazdroszczę.U nas nikt nie wychodzi z szampanem ;/

#247 30-12-2013 o 23h44

Miss'gadułka
Sszyszka
...
Miejsce: Okolice Jeleniej Góry

Witam panie (bo panów tu nie ma, prawda). Widzę, że macie ciekawą rozmowę na temat blondynek.

|Ask|Blog|Instagram|

WRÓCIŁAM~~

https://45.media.tumblr.com/5e1ed6549c0d6ceeb4a08a5434504f7b/tumblr_nxw2qxPJIa1up7gxfo5_400.gifhttps://45.media.tumblr.com/57397f448f8e7f4e15ba1dba6d386309/tumblr_nxw2qxPJIa1up7gxfo1_400.gif

#248 30-12-2013 o 23h46

Moderator
Motionell
Poznańsko-śląska Pyra!

MilkaM50 napisał

Zazdroszczę.U nas nikt nie wychodzi z szampanem ;/

Ja akurat mam takich sąsiadów,że się dobrze dogadujemy i zawsze z życzeniami na ulicę /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/big_smile.png Wypijemy szampana,pośmiejemy się i wracamy. Przedział wiekowy 11- ~80 /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/big_smile.png

Sszyszka - blondynki są fajne! /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/big_smile.png

#249 30-12-2013 o 23h46

Miss'Brązowa
eufrozyma

MilkaM50 – kochanie, ja jestem blondynką, dlatego kocham żartować ze swojego koloru włosu i wszystko na niego zwalać (głupi ma szczęście xD); sama uważam się za osobę inteligentną, co więcej – uważają tak też moi znajomi i nauczyciele, więc źle być nie może /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/wink.png Co nie zmienia faktu, że kocham stereotyp głupiej blondynki <3

Motionell – tylko jak i jak! Trochę własnej inicjatywy xDD

#250 30-12-2013 o 23h48

Moderator
Motionell
Poznańsko-śląska Pyra!

eufrozyma, czy rysunek w Paincie Ci wystarczy, czy odpalić PS'a i tam pogrzebać? /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/big_smile.png

Strony : 1 ... 8 9 10 11 12 ... 29