kawajka napisał
Mnie Hubert trafił się za pierwszym razem
Mi również nie uciekał - oby tak dalej
Strony : 1 ... 12 13 14 15 16 ... 43
kawajka napisał
Mnie Hubert trafił się za pierwszym razem
Jak ja Wam zazdroszczę... Co prawda poluję na Eddiego, a nie na Huberta, no ale ile można czekać : x
Mi się wydaje że lepiej pobyć kilka-klikanaście dni z jednym chłopakiem, później następnego da się poderwać szybciej niż gdy się ich zmienia ich jak rękawiczki 
Charlotte, to raczej nie kwestia "pobycia x czasu" tylko zwykłego szczęścia. Gra jest tak zaprogramowana, żeby każdego dnia istniało ileś tam % szans na pojawienie się faceta.
Poluję na Dżordża i jak na razie, to statystyka jest przeciwko mnie, drań się ukrywa.
Jak rzucić chłopaka
czy poderwie się chłopaka czy nie zależy tylko od szczęścia, niekiedy udaje się za pierwszym razem a czasem za którymś z rzędu...i wiem, że jest to denerwujące ale trzeba cierpliwie czekać. To prawda, że dużo zależy od samopoczucia, ale tak naprawdę trzeba mieć po prostu dużo szczęścia i tyle 
Kicia3339 napisał
Jak rzucić chłopaka

Kicia3339 napisał
Jak rzucić chłopaka
Lexa0 napisał
Charlotte, to raczej nie kwestia "pobycia x czasu" tylko zwykłego szczęścia. Gra jest tak zaprogramowana, żeby każdego dnia istniało ileś tam % szans na pojawienie się faceta.
Poluję na Dżordża i jak na razie, to statystyka jest przeciwko mnie, drań się ukrywa.
Przecież mawiają że szczęściu trzeba pomagać
Za 2 godziny 4.próba poderwania Kounette'a.
Już wolałabym mieć rzadziej gwiazdy ale go poderwać 
Ja podejmę kolejną próbę upolowania tego paskudnego Huberta. :<

A ja powiem coś, czego żadna z was jeszcze nie przeżyła i żadna z was nie zrozumie ;c *uroki tego najwyższego poziomu nie zawsze są fajne*
Od kiedy jestem na 57 próbuję odzyskać Christophe i kiszka T_T
Kurczę, facet! Ja tylko byłam psychofanką, nie ma się co bać!
(Zainteresowanych zapraszam na bloga, tam jest spis wszystkich poziomów. Serio mówię. Skończyłyśmy go wreszcie!)
EDIT
OŻ DO STU FISTASZKÓW! Wreszcie! Wreszcie! Mam go <3
Ostatnio zmieniony przez Amik (24-07-2013 o 00h12)
Gratuluję wszystkim, którym się udało wyrwać jakieś ciacho, lub mniej-ciacho : 3
Też bym już chciała. Piąta, nieudana próba za mną. Chyba Eddiego odstrasza twarz mojej Miss : D
Z poderwaniem chłopaka nigdy nie miałam problemu
na 2 dzień zawsze się pojawiał, ale za to gwiazdy mnie nie lubią 
Hubert totalnie się na mnie obraził za odrzucanie jego zalotów, bo mnie sukcesywnie unika od kilku dni. xd

szukam chłopaka !!!
Aldonisko, to mnie miejsce na takie wyznania, radzę zapoznać się z regulaminem, bo dalsze jego łamanie będzie skutkowało banem.
nivata napisał
Hubert totalnie się na mnie obraził za odrzucanie jego zalotów, bo mnie sukcesywnie unika od kilku dni. xd
Motionell napisał
nivata napisał
A mój Kounette woli grzebać w komputerach niż przyjść na dyskotekę
CHOROBLIWY HUBERCIE PRZESTAŃ SIĘ UKRYWAĆ. ;_;

Kounette,odejdź od komputera i wbij na dyskotekę! 
Pewnie byli na tej samej imprezie co Christophe, tylko jeszcze nie doszli do siebie. Mój to muzyk - zaprawiony w bojach ♥
(Swoją drogą - to imię brzmi jak urwane pod koniec!)
Motionell napisał
Kounette,odejdź od komputera i wbij na dyskotekę!
Ach te chłopy... Mi najdłużej zajęło podrywanie Klona, bo aż tydzień, a z późniejszymi było z górki.
Jak tylko skompletuję Heroic Fantasy, to od razu rzucam tego starego dziada. 

Dżooordż, jak dalej się będziesz tak ukrywać, to "na zaśkę" przejdę wszystkie zadania do jakiegoś 30 levla (które nie wymagają znalezienia roboty lub faceta - ze strojem kapturka i Heroikiem czekam na wielkie przeceny). Utknął mnie drań na amen, a potrzebuję go tylko na jeden dzień -_-'