Na Walentynki jest Kupidyn, Walentynka i chyba Afrodyta..
Na Nowy Rok Chiński: Mulan, chyba Lucy Li, Zi Yang..
i pewnie jeszcze kilka + może pojawią się nowe 
Ostatnio zmieniony przez Shiawase (19-01-2014 o 20h26)

Strony : 1 ... 88 89 90 91 92 ... 227
Na Walentynki jest Kupidyn, Walentynka i chyba Afrodyta..
Na Nowy Rok Chiński: Mulan, chyba Lucy Li, Zi Yang..
i pewnie jeszcze kilka + może pojawią się nowe 
Ostatnio zmieniony przez Shiawase (19-01-2014 o 20h26)

Oprócz tego są jeszcze gwiazdy wielkanocne 
Ooo, fajnie jakby pojawiły się nowe! 
<obym tylko zdążyła z tym szkoleniem na prawniczkę>
ojej Mulan jaka piękna <3 mam nadzieję, że zdarzę do tamtej pory ze zmianą chłopaka 
Justin Bieber... Za 2 probą. Nie chciałam jego, ale na promenadzie pusto, więc cyknęłam... A tak go nie lubię.
Gdyby nawet zależała od tego moja misja nie zrobiłabym mu zdjęcia ;/
Dobrze, że jest ta zniżka i że udało Ci się za 2 razem... ale i tak szkoda kasy.
Ja miałam wczoraj Biebera na promenadzie, ale nie mogłam zrobić mu zdjęcia xD to chyba będzie jedyna gwiazda, której nie pstryknę fotki, bo mam do niego ogromne uprzedzenie 
Terefere. Mi dał się sfotografować za 10 razem a i tak nie odpuściłam. Jak każdy to każdy. I tak nie ma to dla mnie znaczenia, póki mam świadomość, że nie nadaje się na piosenkarza. (oczywiście nie żebym miała coś do opinii innych)
Pytam tak z ciekawości. Co ile Wam się pojawiają gwiazdy? Bo mi średnio jedna na dzień i nie wiem czy to dużo czy mam narzekać 
Ostatnio częściej pojawia mi się jedna czy dwie gwiazdy a później tydzień pustki
Więc jeszcze nie masz na co narzekać ^^
Zdecydowanie nie masz na co narzekać 
Resztki MM... Katy Ferry za 1 razem! 
Raz jest, raz nie ma. Tak samo jak MM na koncie xD. Chociaż nie jest źle. Może po jakimś. czasie pojawi się fajna gwiazda ;> Tym bardziej że te dwie nowe są takie śliczne.
U mnie jakieś 1D...
A wiecie może kiedy będzie kolejna wycieczka/event?
Ok, mam wszystkie. Została już z 100 poziomu, więc i tak też na potrzebę misji i te specjalne. 
Metropolice napisał
U mnie jakieś 1D...
A wiecie może kiedy będzie kolejna wycieczka/event?
Christina Agillera za pierwszym razem 
Michasia0001000000 napisał
Hej! ^^kto gra w minecrafta ?
ja mam nowego lepszego!
suupcio ! Kto gra???
Ja dostałam poprawne 
W sensie takie jakie ona ma na sobie 
Ja miałam podczas robienia fotki taką jaką ty masz teraz. Potem zmieniono je gdzieś na Halloween i strój w szafie również został zmieniony na ten aktualny.
Misa napisał
Ja miałam podczas robienia fotki taką jaką ty masz teraz. Potem zmieniono je gdzieś na Halloween i strój w szafie również został zmieniony na ten aktualny.
Misa napisał

Trzy dni posuchy...I tak oto legła w gruzach moja teoria sugerująca, że dłuższy czas oczekiwania mają jedynie użytkowniczki posiadające ilość zdjęć z gwiazdami na pograniczu maksimum do zdobycia fotek (na chwilę obecną). Mam nadzieję, że jutrzejszego dnia będę mogła w edycji obecnego posta wpisać kolejną upolowaną 
Ostatnio zmieniony przez Ikan (23-01-2014 o 19h18)
Ikan zgadzam się 
Mam mało zdjęć, ale pustki są coraz bardziej odczuwalne.
Trzy dni bez gwiazdy...
Ok, a teraz niech mi ktoś łaskawie powie, kiedy pojawią się nam te gwiazdki, bo nie kojarzę ich z żadnego ważnego eventu ani święta:
Spoiler (kliknij, aby zobaczyć)