u mnie w ostatnich dwóch dniach Natsu (chyba) za drugim i Kate za 7. Hmf...nie jest źle, ale raczej daruję sobie kolejne gwiazdy. Za dużo funduszy mi na to idzie
nawet jak na promocje
Strony : 1 ... 86 87 88 89 90 ... 227
u mnie w ostatnich dwóch dniach Natsu (chyba) za drugim i Kate za 7. Hmf...nie jest źle, ale raczej daruję sobie kolejne gwiazdy. Za dużo funduszy mi na to idzie
nawet jak na promocje
Mi ze zwykłych gwiazd zostały 3. Sarah-Jessica Poker, Miley Cirus i jak na złość Rose (pewnie będzie na końcu dla większej beki). Oh, ciężko będzie się przyzwyczaić nie musząc już czyhać w zwykłe dni na gwiazdy, ale teraz przeczuwam zastoje, bo na dzisiejszą Vanessę czekałam jakieś 3 dni.
Bella za 7 razem. Jakieś postępy, ostatnio wszyscy za 10 razem ;d
Milene Farmer nie złapana. Brakło mi kasy na 10 podejście, jej strój jest brzydki i nawet mi sie nie podobał, ah, ale jestem wściekła.
mam pytanie gdzie w supermarkecie jest zakładka z przedmiotami bo nie widzę jej ?
Lady Gragra dziś za pierwszym razem! 
Birdi za 1 razem! To już 3 gwiazdka pod rząd za pierwszym. W końcu jakieś szczęście ;]
O błooooże! To Miley i Rose!! Jakże się cieszę xDD
Została mi Sarah i to będą już wszystkie zwykłe gwiazdeczki. Niepokoi mnie fakt, że teraz pobiera mi tak mało prób. Ciekawe ile kasy ta mi zeżre~
A u mnie znowu nikogo nie ma:<
Od paru dni same pustki...
Co się dzieje?! Czy to nowa gwiazda?! D:
Jakaś Chic Vivian mi się pojawiła. Tego się nie spodziewałam. D:
Ostatnio zmieniony przez Misa (17-01-2014 o 16h04)
Hmmmm są jakieś nowe gwiazdy? Bo ja złapałam dziś Chic Vivian, a nie widziałam jej wcześniej u innych użytkowniczek (chyba, że ją przegapiłam
)
Też ją złapałam, za 1. razem!
To chyba jeszcze nie żadne gwiazdy specjalne,bo są za 5000 MN.
dona2 napisał
Hmmmm są jakieś nowe gwiazdy? Bo ja złapałam dziś Chic Vivian, a nie widziałam jej wcześniej u innych użytkowniczek (chyba, że ją przegapiłam)
OOO super, mogliby co jakiś czas dawać nowe, żeby gra była ciekawsza.
Chic Vivian za 10
Ostatnio wszystkie gwiazdy idą mi za 10 razem. Przez to nie złapałam wczoraj Meridy a tak chciałam jej sukienkę.
Czy to nie są przypadkiem dwie wersje Julii Roberts z Pretty Woman? Przynajmniej tak to wygląda.
Pazerna ta nowa gwiazda (9 prób), ale warto było 
chii, spostrzegawcza jesteś
to faktycznie Vivian z "Pretty Woman". Sama nie tak prędko bym skojarzyła 
I oszczędności na wycieczkę do Chin poszły fiuuu.. razem z nową gwiazdą :<
Ale była taka słodka i urocza, że nie mogłam się oprzeć, a ona złośliwa chyba to wyczuła i musiałam 10 razy próbować :<
Nowa gwiazda za pierwszym razem! Tyle wygrać <3
Moje oszczędności ;_; paskuda zżarła mi 10 sztuk papieru... ale jaka ładna jest!
Ostatnio mam szczęście do 4 podejścia. Vivien ma taką śliczną bluzeczkę i spódnice, paski będą pasować do wielu stylizacji a ten kapelusz... must have dla każdej preety Miss 
Udało mi się złapać Vivien!Wydałam wszystkie oszczędności+podałam się do dymisji
żeby wystarczyło ale, się udało! 
Czyżby moja zła passa została przełamana?! Vivien za pierwszym podejściem! nawet nie liczyłam, ze mi się uda zrobić jej zdjęcie ale się udało ,3
Pocieszenie, ostatnio wszyscy za 10 razem, a Vivien za 2 ;D