Znam twój ból ;_; gwiazdki, gwiazdki, a ja od dwóch tygodni nie mogę dorwać Ediego 

Strony : 1 ... 90 91 92 93 94 ... 227
Znam twój ból ;_; gwiazdki, gwiazdki, a ja od dwóch tygodni nie mogę dorwać Ediego 

I właśnie strzeliłam fotkę Kleopatrze. ^^''
Wlaśnie, Kleopatra na promenadzie.
Czuję się totalnie skonfundowana ;x
Ale ciuchy sliczne no i za 1 razem :3
Mi wyszła za 7 razem, ale i tak miło widzieć nową twarzyczkę.
Teraz czekamy cierpliwie na Chiński Nowy Rok~
U mnie Kleopatra za 2 

Ha! Kleopatra za pierwszym razem ;3 Tyle wygrać a już się przygotowywałam psychicznie na co najmniej 8 zdjęć.
Ej, a u mnie nie ma Kleopatry ( foch ) >.<. Pustki...
Rainbow napisał
Kleo za pierwszym! 
Spoiler (kliknij, aby zobaczyć)
ScarletWitch napisał
Rainbow napisał
A miałaś jakąś gwiazdę po 14 ? ... A jak nie to nie wiem dlaczego ...
Ja Kleo zdobyłam po 5 razach xD
Za trzecim razem 
Ta spódnica ♥

A ja mam Cleo za 10 razem,jak ja tego nie lubię,pocieszeniem jest to, że mamy wyprzedaż.

Przecudna Kleo za 3 razem
I to w 10 wersjach kolorystycznych co daje więcej możliwości w kombinowaniu ^^
Ostatnio zmieniony przez Ikan (24-01-2014 o 17h10)
Kleopatra za 3 razem, świetnie 
Jak na złość dzisiaj musiałam mieć dwie gwiazdy. Jak by się przydało by któraś się pojawiła to nie ma żadnej przez dwa tygodnie, a jak nie trzeba to się od nich nie mogę odpędzić -.-
mi Kleo zjadła 10papierów!
coś mnie te gwiazdy nie kochają
dobrze, że jest wyprzedaż..
Kleo się nie chce dac upolować, jak na złość...
A z bankiem znów mam problemy, bo nie dostałam MM... Ciekawe czy choć raz dostanę tę kasę po napisaniu do wsparcia =.=
Jesli nie zrobię Kleo zdjęcia dzisiaj, mimo że jest na promenadzie, to pojawi mi się jeszcze kiedyś? ;o
Kleo za czwartym razem, ale jak nie dorwę Huberta to będzie cienko z moimi funduszami 
Aeriss, możliwe, że się pojawi, chyba, że na każdy dzień będzie po jednej gwieździe..
Ale ona nie jest (chyba) żadną specjalną gwiazdą, więc może... ;-; weźcie mnie pocieszcie ;-; Kasy pewnie nie odzyskam, paskudny bank ._.
Wydaje mi sie Aeriss, ze jutro moze sie pojawic z rana. Jak byla nowa Vivian to nie cykalam jej zdjecia od razu jak sie pojawila a na nastepny dzien dalej mialam ja na promenadzie 
"pozyczylabym" Ci troche ode mnie kasy, bo mam za duzo, ale nie masz na tyle kasy zebym mogla Ci jakies wysokie wyzwanie z zakladem rzucic ;x
Ona nie jest specjalną gwiazdą
Specjalne gwiazdy mają 10 000 MN, a ona ma chyba 5 000 MN 
I Shillo tchnęła we mnie nadzieję ;.;
Dzięki, mam nadzieję, że się to sprawdzi, w każdym razie będę zerkać po północy czy Kleo jeszcze jest na promenadzie. A nóż widelec... XD
I dziękuję za propozycję ; D Bardzo miła ^^ No ale trudno.
poza tym z tego co kojarzę, nowe gwiazdy nie pojawiają się zaraz po północy, tylko gdzieś w okolicach 1... Za to Hubercik kasę daje od razu... Może faktycznie uda mi się ją złapać 
KimDallas no właśnie wiem, stąd moje pytanie czy byłaby szansa na to, że pojawi się kiedy indziej, skoro jest zwyczajną gwiazdą.
I czy jeśli wcześniej jakąś przegapiłam, to mi się jeszcze kiedyś pojawi, czy przepadła na wieki wieków. (cały czas mowa o zwykłych gwiazdach)
Ostatnio zmieniony przez Aeriss (24-01-2014 o 17h56)
Zawsze możesz złapać zwykłą gwiazdę
Jeśli zużyłaś na zrobienie jej zdjęcia 9 papierów i Ci się nie udało jej złapać to następnym razem robisz jej zdjęcie i normalnie otrzymujesz punkty
Ta kasa nie poszła w błoto, bo ilość prób zapisuje się
Trochę to pokrętnie napisałam, ale chyba jest wszystko jasne 
O boże!
Kleo za 1 razem! Jej strój jest śliczny! Ale miałam farta... <3
A ktoś ma z Was zdjęcie z jedną z tych gwiazd ze strony głównej ?
Bo myślałam że dzisiaj będzie jedna rano tak jak zawsze przy nowych gwiazdach, a mam Królewnę Śnieżkę.