Uw...może ma ktoś jakiś preparat przyciagający Gwiazdy? Ta pustka na Promenadzie aż boli xd
Strony : 1 ... 84 85 86 87 88 ... 227
Uw...może ma ktoś jakiś preparat przyciagający Gwiazdy? Ta pustka na Promenadzie aż boli xd
Heh.. mam to samo, od kilku dni pustki na promenadzie.. ale cierpliwie czekam 
Mi się wreszcie dziś po długim oczekiwaniu trafiła gwiazdka. Nie podoba mi się w ogóle, no ale pstryknęłam z tej radości... i za 10 razem złapałam.
Gwiazdy...! Czemu nie ma was jak zostało was tak mało?! X_X
Chcę w końcu złapać Rose... na serio. Ewentualnie jakoś zaczęło mnie ciągnąć do Sissi, choć na początku mojej kariery tu pojawiała mi się pierdyliard razy, kiedy była nową gwiazdą. Mogła się obrazić... Chyba mogę się domyślać kto się pojawi jako ostatni.
A ja nie wiem ile mi jeszcze zostało tych zwykłych gwiazd do złapania,ale dziś popołudniu miałam i to chyba za 2.razem nawet:)
Złapałam Johnnego Depea dwa dni temu... od tego czasu chyba żadna gwiazda nie czuje się godna aby wejść w taką kolekcję 
współczuje
a ja znowu dzisiaj dwie
a w tym jedna za 1 razem 
Ostatnio zmieniony przez nina208 (04-01-2014 o 20h18)
Dzisiaj 0, wczoraj 0... Masakra jakaś.
Mam dziwne wrażenie, że jak nie robi się każdej gwieździe zdjęcia, tylko co którejś, to wychodzi bardzo często za 1,2 i 3 razem. Im częściej robi się zdjęcia tym więcej się płaci. Tak wywnioskowałam z profili niektórych użytkowniczek.
Wchodzę sobie ja rosyjską wersję gry, a na promenadzie Psy: Пси Стиль xD
Czy sukienka Kim Kardechian ma kilka wersji kolorystycznych? Bo szczerze mówiąc kreska mnie odpycha, a mogłoby to tak ładnie wyglądać 
dyokira napisał
Czy sukienka Kim Kardechian ma kilka wersji kolorystycznych? Bo szczerze mówiąc kreska mnie odpycha, a mogłoby to tak ładnie wyglądać
eufrozyma, dzięki, wygląda na jednoczęściowy strój
Po bliższym przyjrzeniu się jednak nie robię zdjęć 
U mnie ostatnia gwiazda pojawiła sie 25/12 D:
Haha~! Sissi za 1 razem. Wiedziałam, że mnie kocha. xD
Nooooooou
Marylyn Monrou a mnie skończyła się kasa na klisze... Liczyłam, że ją złapię za 5 razem maksymalnie. Tyle przegrać! 
Naruto (czy jak to on tam jest napisany) za jakimś 7/8 razem
tyle kaaasy, a tyle czekania. Liczyłam na coś lepszego.
U mnie pustka, ale w sumie żadna szkoda, bo zbieram na suknie, a tak to bym roztrwoniła kasę na zdjęcia 
Do mnie przybył Ron!
Dał się cyknąć za 4 razem
U mnie od dłuższego czasu posucha...Ani jednej gwiazdy; ani nawet pół 
Kolejna gwiazdka za 3.razem! <3
THE BEST PIC' EVER!
Ostatnio zmieniony przez Yuki18 (06-01-2014 o 00h47)
Shaime 1 próbą ^^.
Od kilku dni kompletne pustki ;c
Yuki18, rozwaliłaś system. Widzę Billa i... Majli? xD
U mnie od czasu mojej nieszczęsnej Sissi, która sobie poszła bez uwiecznienia jej pustki, ale to dobrze, bo zabrałam się w końcu za przejście 30 misji i przez 10 dni będę z kontem na 0 ;P