Aww ten wąż od mumii *.* do tego mój ukochany Kruk ♥
"Przyszłość potrafi być bardziej świetlna niż mroczna przeszłość"

Strony : 1 ... 205 206 207 208 209 ... 227
Aww ten wąż od mumii *.* do tego mój ukochany Kruk ♥

No mumia jest świetna <3
Harley średnio lubię miałam nadzieję, że jej nie będzie wśród nowych gwiazd.
Są strasze, nie? Koszmarnie nierealistyczne.serowakanapka napisał
O.o
o co chodzi z tymi rajtami harley, serio xD
Ostatnio zmieniony przez Saeniver (20-10-2016 o 18h33)
Harley <3 I ta mumia!
Też jestem za mumią ^^
Co do Harley... Nie przypomina mi kreską nowych gwiazd, bardziej średnią. Ta ekscytacja nią i filmem jest dla mnie dziwna, bo już nawet robią wersje piosenek z Harley ( sensie teledyski, muzyka jak w oryginale). W sumie mogłam przewidzieć, że ona się pojawi, ale taka nieładna? No cóż, nie muszę o nią walczyć ^^ Wystarczy mi, że zgarnę samą mumię 
Hehe, szkoda, że by dostać mumię trzeba będzie zapewne zrobić fotę harlejowi, serce mi pęknie :<
KanapkaczusHighus, wydaje mi się, że mumia może być darmowa wiec jeśli ją bedziesz chciała musisz wcześniej złapać wszystkie pozostałe gwiazdy 
A to nie jest tak, że po prostu ustrzelę jej zdjęcie i nie muszę pozostałych 4 by dostać 6? Po chińsku trochę, więc jeśli tak będzie to nie strzelam w ogóle.
Nie zależy mi na innych, a poza tym chciałabym Nazgulę, czy co to jest. MM brak...
Nazgula też działa tym samym systemem, musisz ustrzelić 5 gwiiazd z jej kompletu byś mogła zrobić sobie z nią (dzięki boku darmowe) zdjęcie...
Harley szału nie robi, to prawda, ale nie przesadzajmy, nie jest taka zła. xD Rajtki kiepskawe, ale tak poza tym to makijaż, wlosy (różnokolorowe kucyki - kocham <3) i dwukolorowe pazurki są całkiem spoczko (co prawda paznokcie w MF są słabo widoczne i praktycznie ich nie używam, ale i tak cieszę się jak dzieciak, że będą dwukolorowe opcje, bo sama tak maluję ^^).

Spoiler (kliknij, aby zobaczyć)
Czyli nowe gwiazdy będą od poniedziałku

Byłam niemal pewna, że będzie Harley... nie szczególnie jest ona Helołinowa, w dodatku słabo narysowana, no cóż.
Ale Mumia za to jest Boska!

Liczyłam trochę na coś innego ale w sumie nie ma co też narzekać 
Harley jest pewnie jako ta stojąca z boku duża miss. xD
Ta mumia jest super. <3 Męskie też, ale na co mi faceci? '-'

Kocham tłumaczeniowe perełki. "6 nowe gwiazdy". Ech, polska język - trudna język...

Jakby ktoś mi mógł coś wytłumaczyć, bo nie chcę zrobić tej samej wtopy co rok temu - czy Voldermort, Barbolla czy jakikolwiek inny facet jest mi jakkolwiek potrzebny do zdobycia zdjęcia np. Urszuli? xD Już za Chiny ludowe nie pamiętam, a mam teraz Voldzia na promenadzie 
Rozumiem, że gwiazdy będą pojawiać się tak jak normalne? Czyli około godziny 14 i następna w nocy o ile pamiętam? Bo w dzień zrobiłam dwa zdjęcia (udało mi się dzięki bonusom) i od tamtej pory cisza 
Tak, gwiazdy wyświetlają się z tą samą regularnością, co normalne gwiazdy 
KanapkaczusHighus napisał
A to nie jest tak, że po prostu ustrzelę jej zdjęcie i nie muszę pozostałych 4 by dostać 6? Po chińsku trochę, więc jeśli tak będzie to nie strzelam w ogóle.
Nie zależy mi na innych, a poza tym chciałabym Nazgulę, czy co to jest. MM brak...

I mam wszystkie zdjęcia gwiazd! Pękam z dumy 
Nooo i mamy nowe gwiazdy.
Eric Raven przy 8 próbie ;_;
Ale przynajmniej ma fajnego kruka, to trzeba mu przyznać.
Ostatnio zmieniony przez Shiawase (24-10-2016 o 00h15)

Ja złapałam Kruka przy 1 próbie xD
NOSZ @##$!#$##@@
MIAŁAM PONAD 51 TYSIĘCY
A DOPIERO TERAZ WRZUCAJĄ HARLEY QUINN
IDĘ SIĘ ZABIĆ, DO WIDZENIA
Ostatnio zmieniony przez Wreia (24-10-2016 o 01h30)
Harley za 10 razem, no proszę ;-; słabo się zaczyna
U mnie tak samo :v nie dość, że ma masakryczne ciuchy, to jeszcze nie chce ich tanio sprzedać :<