A mi dość łaskawie faceci za 4 a damska za 2 więc nie jest źle 
Ktoś zapytał znowu mnie,czy już odnalazłam czego chce,to przypadek stworzył plan,że odpowiedź znam.
Link do zewnętrznego obrazka
"Quod cibus est aliis, aliis est atrum venenum"
Strony : 1 ... 203 204 205 206 207 ... 227
A mi dość łaskawie faceci za 4 a damska za 2 więc nie jest źle 
Nikola Tesla i Pitagoras za 1 próbą, a George za 10 .3.

George za pierwszym razem. Cały czas czekam na Teslę, ale kiedy nie spojrzę to widzę Pitagorasa, który akurat mnie nie interesuje. :')
Jak tak patrze na przyszłotygodniowe gwiazdy, to po raz pierwszy mam naprawdę na poważnie ochotę odpuścić je sobie O.o Dobrze, że wpadły darmowe próby z kuferków, bo kasy na to szkoda jak diabli...
Spoiler (kliknij, aby zobaczyć)

Haha pierwszy raz jestem zadowolona z ,,przed-helołinowych" gwiazd, idealnie, tyle kasy zostanie w kiszeni.
Te gwiazdy są koszmarne, ja napewno im zdjęć nie zrobię, bo szkoda kasy i tego bonusu z kuferków xD
Gwiazdy rzeczywiście okropne, ale dla MN pewnie i tak zrobię im zdjęcia. Lepiej więc, żeby szybko dały się złapać...
Ło matko.. Okropne.. Z jednej strony MN, a z drugiej niepotrzebna strata bonusów..
Tyle, że czy w tym miesiącu już nie było gwiazd przypadkiem 
Ostatnio zmieniony przez Nerra (23-09-2016 o 22h11)

Saeniver napisał
Plastikowa Dama coraz bardziej szaleje. Czyżby Nine odeszła na wcześniejszą emeryturę?
Nerra napisał
Tyle, że czy w tym miesiącu już nie było gwiazd przypadkiem

O rany pierwszy raz w życiu szczerze odpuszczam sobie gwiazdy. Wyglądaj jak gwiazdy z początku gry o.O

Ja też chyba na razie odpuszczę - pomyślę nad tym jeszcze, bo bonusów mi szkoda. Zwłaszcza, że muszę Lucjusza i Voldka złapać z Halloween, a coś czuje że dziady jak na złość dadzą się złapać po wielu próbach

Oprah Winfrey, Ellen DeGeneres i rozpoznaje ktoś 3 panią?
czy to mogłaby być Martha Stewart?
Ostatnio zmieniony przez Yubin (26-09-2016 o 23h46)

Bleh, ale paskudne te gwiazdy. Zupełnie nieprzydatne.. 
Same gwiazdy (poza krawatem od tej środkowej - przynajmniej dla mnie) nie przydatne , ale MN (dla zbierających owszem) i doszłam do wniosku, że lepiej stracić na nie bonus niż MM

Byłoby jeszcze dobrze, żeby tego bonusu na wszystkie wystarczyło... 

No nic, przynajmniej zaoszczędzę zarówno MM jak i darmowe próby na Halloween 

Taaa. Jednak to zawsze 6 prób, czyli o jakieś 4.500 MM (nie mam pewności) do przodu.
Biorąc pod uwagę fakt, że ja z regularnymi gwiazdami idę na bieżąco i tak będą się pojawiały, wiec co za różnica, czy teraz je cyknę czy później. Teraz stracę bonus, a później straciłabym MM ( i to więcej xd)
Ostatnio zmieniony przez Nerra (27-09-2016 o 10h37)

A cóż to za "gwiazdy" O.o

Nivata, są w którejś z powyższych wiadomości, w spoilerze.
Bu, myślałam, że chociaż fotel się do czegoś nada, ale okazało się, że nie zasłania nóżek ;_; No to klops.

Dash wydaje mi się, że to była raczej sarkastyczna ocena gwiazd xd
W sumie było to do przewidzenia. Skoro jest zwykły układ. No, ale nie przecze, że mogli zrobić go tak, aby zasłaniał..

Głupia ja, nie wyłapałam sarkazmu xD
Mogli, mogli, tym bardziej, że elementów dających się wykorzystać z nowymi pozami jest wciąż niewiele. ;_; Liczę jeszcze na helołiny, może dadzą jakieś fajne rzeczy, zwłaszcza pod siedzące nóżki (ta, przespałam ten fotel z SC, bo nie sądziłam, że zabiorą nam możliwość zakupów po evencie).
Ale po zastanowieniu chyba jednak skuszę się na te gwiazdy. Paskudne co prawda jak noc listopadowa, ale MN piechotą nie chodzą... No i instynkt łowcy pokemonów pewnie weźmie górę xD

Dylemat łowcy pokemonów - Miałam to samo xd . Dlatego postanowiłam wykorzystać fakt, że jest bonus, przyjemniej się trochę oszczędzi. Fakt może niewiele, ale zawsze coś
W sumie mi obojętne czy zabrali, czy nie. Bo i tak nie korzystałam z tego xd

Nie no, widziałam grafiki, ale zastanawiałam się, któż to jest. 

nivata to prezenterki telewizyjne