Oskarówki oskarówki tylko czemu nie mam pieniędzy...

Strony : 1 ... 118 119 120 121 122 ... 227
Oskarówki oskarówki tylko czemu nie mam pieniędzy...

O właśnie, właśnie - oscarówki w końcu na horyzoncie
Jennifer Lorens za 5 razem, więc nie było tak pazernie 
theodora za 1/szym - mhm...dzień dobroci dla Steno 
Poczekajcie, dostałam jedną z oskara, na szczęście dosyć szybko, a teraz Tonny Stark stoi mi na promenadzie CZY TO SĄ JAKIEŚ JAJA? Myślałam że pojawią mi się wszystkie a tu tylko jedna...

Też miałam dwie z Oskarów, a później Theodora (czy jak to tam się pisze), więc chyba jest to losowa kwestia 
Ostatnio zmieniony przez KimDallas (15-05-2014 o 19h59)
Ja mam na razie same stare, za to trafiła mi się ta druga Selena za 1 razem i jestem happy
!

Nie wiem czy jest to kolejny bonus, ale dzisiaj ustrzeliłam TRZY (!) gwiazdy. Marilyn była jakąś darmową gwiazdą czy po raz pierwszy w życiu mi się poszczęściło?
Ostatnio zmieniony przez KimDallas (15-05-2014 o 22h37)
Mi zostały tylko oskarowe i po 4, pojawiła mi się ostatnia, która była darmowa.
Prawdopodobnie gwiazdy oskarowe zmieszane z tymi zwykłymi pojawiają się ciągle na promenadzie podczas Festiwalu i jeśli podczas tego eventu ustrzeli się 4, to 5 pojawi się za darmo, bez względu na to jaka będzie to gwiazda. To kwestia losowa.
Czy ktoś miał teraz jakieś zwykłe gwiazdy za 10 k MM, czy to dotyczyło tylko oskarowych?
Mam pytanie - czy ktoś gra w zagraniczne MF?
Mam już 190/194 fotek z gwiazdami i chciałabym wiedzieć jakich 4 gwiazd mi brakuje albo z jakiej okazji.
Ktoś wie?
Ja mam ciągle te stare, ale wam fajnie :-( na dodatek prawie samych facetów :-P

U mnie pojawiła się jedna nowa. Obecnie mam "stare" gwiazdy i to w dodatku płci męskiej
Jednak wszystkie są po 10k MM, więc nie narzekam aż tak 
Solomona, te 4 gwiazdy, których nam brakuje to najpewniej gwiazdy z Once Upon a Time, które z okazji jakiegoś eventu były okresowo dostępne na francuskiej wersji 
Foxglove napisał
Solomona, te 4 gwiazdy, których nam brakuje to najpewniej gwiazdy z Once Upon a Time, które z okazji jakiegoś eventu były okresowo dostępne na francuskiej wersji
Aha, bardzo dziękuję za powyższe informacje.
Solomona pojawiło się 5 nowych gwiazd, info na stronie głównej, więc to może to 

Plavalagoona za pierwszym razem
Aż mam ochotę na "Piąty element" (znowu ^^).
Btw, nowe gwiazdki całkiem spoko i jeszcze to podwojone MN ;]
O matko, matko, gwiazda z "Piątego elementu", a ja jestem spłukana! Jaram się i chyba złamię postanowienie o niedoładowywaniu D:
A Wolverine ma twarz bardziej jak Nicolas Cage niż Hugh Jackman 
Ostatnio zmieniony przez Kaede (16-05-2014 o 14h22)
Jej nowe gwiazdy
i będą nowe,świetne elfie uszy/mam nadzieję że są dodatkiem . Ja mam volverina za 10 razem,jak on tak moze

Charlie Chaplynn za 5 nieźle, najbardziej rozbawiła mnie funkcja z tym wąsem 

YooSti masz rację, uszka są dodatkiem i cieszę się z nich jak głupia
Już nie muszę wyczekiwać Halloween żeby je mieć 
TAAAK TAK TAK! Nie dość, że elfka, to jeszcze jako pierwsza mi się pojawiła na promenadzie! Jestem w elfickim niebie, zaraz lecę majstrować coś nowego w tejże tematyce
So happy!

Rosette napisał
TAAAK TAK TAK! Nie dość, że elfka, to jeszcze jako pierwsza mi się pojawiła na promenadzie! Jestem w elfickim niebie, zaraz lecę majstrować coś nowego w tejże tematyceSo happy!
Chciałabym jeszcze zdobyć pannę pastereczkę (jaki to film?), ale brak mi funduszy...
Pani pastereczka będzie ostatnią darmową gwiazdą, ale też nie wiem z jakiego filmu/serialu ona jest 
KimDallas napisał
Pani pastereczka będzie ostatnią darmową gwiazdą, ale też nie wiem z jakiego filmu/serialu ona jest
Kaede napisał
KimDallas napisał
To Scarlett O'Hara z "Przeminęło z wiatrem"