Blair Łaldorf za 5 razem. Wyżarła moje oszczędności, ale baaardzo długo na nią czekałam <3
Jeśli MASZ MNIEJ MN ODE MNIE RZUĆ MI WYZWANIE bez zakładu!!! 818/1000 WYGRANYCH. Link do zewnętrznego obrazkaLink do zewnętrznego obrazka
Strony : 1 ... 116 117 118 119 120 ... 227
Blair Łaldorf za 5 razem. Wyżarła moje oszczędności, ale baaardzo długo na nią czekałam <3
Powiem szczerze, że mi się udaje zrobić zdjęcie zazwyczaj za 10 razem i to strasznie wkurza że zjada mi aż 7500MM, na prawdę powinni dać mniejszą ilość MM za 1 foto albo zmniejszyć limit oddanych zdjęć.
Tak to jest.. jak się ma gwiazdy i robi się zdjęcie za 10 razem
ja nie mam gwiazd od dawna ( oprócz teraz wielkanocnych co były ) i powiem, że troche smutno, gdy takie pustki na promenadzie.
Upolowałam Miley za 5 razem, bo jej ciuchy są całkiem niezłe, jednak żałuję, że nie ma więcej wariantów kolorystycznych 

Uwaga uwaga, licznik gwiazdek do zdobycia w albumie wzrósł o 3. Kroją się nowości! 
Sprawdziłam sobie te nowe numerki i wygląda na to, że nowe gwiazdki będą z pamiętników wampirów. Nie jestem zachwycona, ale im więcej gwiazd tym lepiej. 

Rzeczywiście, są już nawet dodane
Spoiler (kliknij, aby zobaczyć)
Ostatnio zmieniony przez Kaede (30-04-2014 o 19h20)
Lucrecia napisał
Sprawdziłam sobie te nowe numerki i wygląda na to, że nowe gwiazdki będą z pamiętników wampirów. Nie jestem zachwycona, ale im więcej gwiazd tym lepiej.

Oni ciągle dodają, a ja nawet nie mam jeszcze połowy buu... 

No i pojawiły się nasze nowe gwiazdki.
Stef na 10 razem. Co jest ze mną nie tak?!
Ostatnio zmieniony przez Misa (02-05-2014 o 00h08)
Daymon za 10 razem, a wcześniej Bill też za 10... Eh, czemu ja mam takiego pecha T_T
Elena bodajże za 5 razem nieźle jak na fotkę z gwiazdą.
Daymon za 4 razem, yay ;w;
Elena za trzecim - ładna kieca i makeup.
Stef cudem trafil mi sie za drugim. Jestem batdzo zadowolona
Daymon przy 4-tej próbie. 
no nie jest źle, tym bardziej, że nie przepadam za PW, ale to tam.
(marzy jej się gwiazda z Czystej *.*)
Stef za pierwszym razem! Muszę zebrać wszystkie z PW.
Ostatnio zmieniony przez Evely (02-05-2014 o 11h36)
Daymon za 2
a już się bałam, że tak jak z tymi z gry o tron będą trzy dziesiątki 
edit: Stef za 6, nie aż tak źle, ale mogło być lepiej....
Ostatnio zmieniony przez Ojsa (02-05-2014 o 14h05)

"Dajmon" za 7 razem - udawał niedostępnego (-.-)
No dziewczyny u was nie jest tak źle jak u mnie. Ja prawie każdą gwiazde łapie za ponad 5,6 razem, tak np. Elena za 10:(
Ostatnio zmieniony przez Moridiana (02-05-2014 o 14h17)
Łohohoho, Daymon też za 2 razem. Takich facetów mieć powinnyśmy a nie taki brzydok jak te co w ogóle mamy. Może coś zmienia jak będą dawać nowe poziomy
Oho, Stef czy jak mu tam za 10 razem. Eh ;_; Może chociaż ta kobitka (nie oglądam serialu, nie pamiętam nawet jak jej na imie q.p) da się złapać szybciej, bo w miarę strój mi się podoba D:
Upolowałam dziś dwóch panów, jednego za 10,a drugiego za 8 razem... Dobrze, że nie zrywałam z chłopakiem, bo ciężko bym to odczuła 
Daymon upolowany za 2 razem. Chyba jemu bardziej przypadła do gustu moja chłopięca wersja. xD