Stef za 7. Jeszcze tylko Elena 
Strony : 1 ... 117 118 119 120 121 ... 227
Stef za 7. Jeszcze tylko Elena 
Eleana przy 6 próbie. No, mogło być lepiej, ale i tak się cieszę, że mam już komplet, bo ostatnio te robienie zdjęć tylko mi szkodzi. 
Elena za pierwszym razem. No nie powiem, miła niespodzianka 

Daymon za drugim, Stefcio za dziesiątym i Eleana za piątym. Ja nie lubię TVD to i gwiazdki z TVD mnie zbyt nie polubiły :< Mszczą się xD
Elena za 4 <3 ;___; Chociaż tyle dobrze, w moim przypadku przynajmniej się nie zemściła za to, że nie oglądam TVD (@up) xD
Elena za 3-cim, czyli mam już komplecik i biorę się za robienie zadań 
Eleana za 3 razem 
Yaaaaay te zdjęcia wyszły mi zachwycająco. Stef za 2, Daymon za 2 i Elena za 1. Nigdy nie miałam takich dobrych wyników. Zazwyczaj musiałam stracić te 7500MM
Lucky! ^. ^
Ostatnio zmieniony przez Sartani (03-05-2014 o 10h15)
Podsumowując nowe gwiazdy Stef za 1, Damon za 1, a Elena za 2. Jestem baaardzo zadowolona, jednakże nadal czekam na dzień, gdy pojawią się gwiazdy z Darów Anioła.
Ja czekam na kolejną część znaków zodiaku
Gwiazdki sporo ze mnie zdarły ale warto było.. Elena ma prześliczne buty!
Sartani, znaki zodiaków były u Nine a nie jako gwiazdy
ale też czekam 
Ostatnio zmieniony przez Yuki18 (03-05-2014 o 12h42)
Evely napisał
Podsumowując nowe gwiazdy Stef za 1, Damon za 1, a Elena za 2. Jestem baaardzo zadowolona, jednakże nadal czekam na dzień, gdy pojawią się gwiazdy z Darów Anioła.
Oczywiście, nie pogardziłabym również tatuażami w postaci runów.
;-; straciłam na te gwiazdy 12 tysięcy.
A co do Darów Anioła, chciałabym Jace *^* Aleca i Clary :33 Isabelle mogą dorzucić jako bonus xDDD
Aż się dziwnie czuję bo Stefa, Daya i Elkę dostałam za 1szym razem. ._. I po południu Andżelinę też. ._.
Szczęście? 
Ja mam Leję za 1 podejściem
Tak długo czekałam na ten łańcuch na szyję *-*
annelise: WoW 4 jedynki z rzędu, zazdroszczę
U mnie takie serie zdarzają się tylko dziesiątek x'D
Ostatnio zmieniony przez Ojsa (04-05-2014 o 14h15)

Królowa za 1. Cudownie!
Rozpacz ;( Miałam 5300 postanowiłam zaryzykować i zrobić foto (ostatnio miałam na 10 to myślałam, że teraz zrobi się szybciej) i nic jak zwykle, ale ja mam pecha do tych zdjęć ;(

annelise napisał
Aż się dziwnie czuję bo Stefa, Daya i Elkę dostałam za 1szym razem. ._. I po południu Andżelinę też. ._.
Szczęście?
Ostatnio wszyscy za 10, dlaczego ja ;( ?!

Teodora za drugim razem yaay tyle wygrać. Psychicznie byłam przygotowana na to, że zdjęcie wyjdzie za 10 razem.
Współczuje Jessica masz zwyczajnie pecha ;/ no ale pewnie po tych seriach dziesiątek będziesz mieć gwiazdy za 1 razem.
No to ostatnie zdobycze:
Zain- 8 prób (nie był tego wart D: )
Hilary Daf- 2 próby
Peppy- 1 próba
Sarah-Jessica Poker- 1 próba
Johnny Depe- 10 prób
Jak na razie jest okej, niech się tak utrzyma do końca moich funduszy proszę ;__;
Edit: Edward za 4. Dobrze dobrze, tak trzymać. Nie więcej niż 5 prób do końca pieniążków ;v;
Ostatnio zmieniony przez nelumi (09-05-2014 o 15h54)
Jest misja, są fundusze, tylko gwiazdy nie chcą mnie odwiedzić. Przyzywam was! 

Ow...jak na razie nie mam co narzekać:
Cameriion Biaz- 1,
Olivia Riz - 2,
przynajmniej raz udało mi sie cos szybko ustrzelić ;___; to teraz koniec fotowania na następny miesiąc xD
Ostatnio zmieniony przez Steno (14-05-2014 o 16h36)
Charli Teron za 10 razem... Nie powiem, żebym była zadowolona, ale cieszę się, że stare gwiazdy które nas ominęły, jednak nas NIE ominęły! xD