Tyle sukni a ja nie mam kasy ;<
„Wolę być niedoskonałą wersją samej siebie, niż najlepszą kopią kogoś innego."
Szybko zrezygnowałeś jak na kogoś, kto mówił, że jestem kobietą jego życia
— Guillaume Musso, "Kim byłbym bez Ciebie?"
Strony : 1 ... 100 101 102 103 104 ... 227
Tyle sukni a ja nie mam kasy ;<
Piękna za 3, Bestia za 3... Coś ostatnio mam szczęście z tymi gwiazdkami
.
Bestię już złapałam, teraz tylko pragnę aby po 14 pojawiła się u mnie Piękna. No i oby starczyło mi kasy bo nie mam za wiele ;//
Bestia za 6 razem, piękna za 2
Uwielbiam jej suknie, jest przecudowna 
Kupidyn za 10, te gwiazdy takie pełne miłości że chcą ze mnie zedrzeć ostatnie pieniążki ;_; chyba jednak nawet one mnie nie kochają D,:
Walentynka za 4 razem. W ostatniej chwili, jeszcze jedna próba i nie starczyło by mi kasy
Julia za 10. Na 4 gwiazdy, ktore zlapalam przez ostatnie 2 dni, 3 zjadly 10 papierkow. Niby mam spory zapas funduszy, ale serio moglyby zabierac mi ich mniej -.-
Julia za 2 razem! <3 Jestem szczęśliwa, ten strój jest przepiękny. 
No wiedziałam, że na Piękną już mi nie starczy.. teraz pozostaje mieć nadzieję, że jeszcze po północy będzie na mnie czekać i da się szybko złapać 

Łabędź na pierwszym 
ile jest łącznie starych gwiazd walentynkowych?
Ostatnio zmieniony przez nina208 (15-02-2014 o 14h38)
Afrodyta za pierwszym. Tak! Jestem spelniona. Aczkolwiek zbyt piekna to ona nie jest. Czekam na polnoc.

O matko! Łabędź za 10 razem! Czemu te gwiazdy mi tyle zżerają kasy? Czy to dlatego, że inne użytkowniczki mnie ubiegają i robią zdjęcia za 1 razem? O_O
Tak... na pewno coś w tym jest. Ugh!
Takie piękne gwiazdy, a u mnie kasy brak, może jutro któraś szybko da się złapać 
Piękna za 1, a Bestii wolę nie wspominać... ;D
Walentynka za 9
Już mi kasy zaczyna brakować...
Afrodyta za 4 razem. Wolałabym jednak by trafił mi się ktoś kto od razu da się złapać, ale jakoś na razie bez paniki. 
Ostatnio widziałam listę gwiazd z którymi można zrobić sobie zdjęcia i widziałam tam postaci z serialu Once Upon A Time, ale przeglądnęłam zdjęcia z gwiazdami około 60 miss, ale u żadnej nie widziała żadnej z tych postaci. Czy komuś udało się na kogoś z nich trafić?
Julia za trzecim 
Arashi napisał
Ostatnio widziałam listę gwiazd z którymi można zrobić sobie zdjęcia i widziałam tam postaci z serialu Once Upon A Time, ale przeglądnęłam zdjęcia z gwiazdami około 60 miss, ale u żadnej nie widziała żadnej z tych postaci. Czy komuś udało się na kogoś z nich trafić?
Misa napisał
Arashi napisał
To są specjalne gwiazdy oferowane bodajże na Wielkanoc, choć pewności nie mam. Ale na pewno zaliczają się do specjalnych.
Julka za 4. Ah, chociaż tyle że nie zeżarła mi 10, bo zdecydowanie nie jest tego warta ;_;
Mój boże, ten czepek jest genialny XD szkoda że nie ma różowego, pasowałby do pewnej koncepcji stylizacji którą mam zamiar kiedyś wykonać XD
Ostatnio zmieniony przez nelumi (16-02-2014 o 00h17)
Piękna za 10 razem..
Jak tak dalej pójdzie to dużo tych specjalnych gwiazd nie uzbieram :<
Tym razem miałam trochę szczęścia, ponieważ : Bestia dała się złapać za 2 razem, Piękna i Afrodyta za pierwszym i teraz Łabędź za 2.
No, ale po tym jak ostatnio miałam pecha i zabierało mi po 10 prób, to należało mi się ;3 Swoją drogą to ile jest w sumie tych walentynkowych gwiazd?
Jakie są wersje kolorystyczne stroju Afrodyty?
CharlotteYork napisał
Jakie są wersje kolorystyczne stroju Afrodyty?
Spoiler (kliknij, aby zobaczyć)
Ostatnio zmieniony przez Misa (16-02-2014 o 09h28)