Mythology napisał
Swoją drogą to ile jest w sumie tych walentynkowych gwiazd?
Pomijając piękną i bestię wydaje mi się że 7
Spoiler (kliknij, aby zobaczyć)
Strony : 1 ... 101 102 103 104 105 ... 227
Mythology napisał
Swoją drogą to ile jest w sumie tych walentynkowych gwiazd?
Spoiler (kliknij, aby zobaczyć)
Rose czerwona za 8 razem :>
Mam afrodytę ale nie robię. Mam mało kasy, a strój nie powala. Poza tym żałowałabym gdyby o 14.00 trafiło mi się coś lepszego a nie miałabym za co cyknąć fotki.
HankaPL napisał
przepraszam mam taki problem.... nie wiem jak zrealizowac zakupy w butiku
nie wiem jak przejsc do koszyka bd wdzieczna za pomoc 
nisiam napisał
HankaPL napisał
Rosa czerwona ma więcej opcji kolorystycznych czy tylko czerwień?
A ja złapałam Panią Łabędzia ^^
Rose czerwona za 2
Czekam na 14.00, może trafi się ktoś ciekawy 
Ps. Sukienka Rose nie powala, myślałam że róża będzie oddzielnie i będzie można coś ciekawego wykombinować :<
Edit. Próbowałam złapać Afrodytę, ale uparcie mi ktoś przeszkadzał.
Ostatnio zmieniony przez Majerankowa (16-02-2014 o 14h06)

Coś mnie te gwiazdy nie lubią... dają się łapać średnio za 6-7 razem... Ale mam już Piękną, Bestię, Czerwoną Różę, Kupidyna (jakoś bardzo przypadł mi go gustu ♥) a teraz właśnie upolowałam Walentynkę ;3
Walentynka za drugim. Milo, ze nie wciagnela wiecej
Mam juz 5 walentynkowych gwiazd i mam nadzieje, ze nie zabraknie kasy na nastepne.

Julia za pierwszym razem
Dobrze, bo na więcej prób nie miałam MM 
Julia za 10 - gwiazdy żrą mi kasę jak oszalałe, ale przynajmniej sukienka jest do rzeczy. Ostatnio odnowiłam "dumę i uprzedzenie" za sprawą serialu z 1995 roku z Colinem Firthem a sukienka od Julii idealnie pasuje do stylizacji wiktoriańskiej.
Rose za 3 *o*
Czy tylko mnie smuci fakt, że gwiazdy z długimi sukniami nie mają butów? :<

Majerankowa nie tylko Ty 
Też za każdym razem się cieszę z nowych butów a tu buu nie ma :<
Ostatnio zmieniony przez nisiam (16-02-2014 o 14h57)
Czerwona Rose była bardziej łaskawa i dała się złapać za 2 razem. To chyba najczęstsza liczba jaka mi się trafia.
witam mam pytanie czy mozna jakos pozbyc sie chlopaka ktorego przypisano mi w grze? Bo nie chce go :PP
To jest temat o gwiazdach a nie o chłopaku
Wszystko opisane jest tutaj
//www.missfashion.pl/forum/t292,1-ch%C5%82opak.htm
a pytania zadajemy tu
//www.missfashion.pl/forum/t708,100-wasze-pytania-na-temat-gry.htm
Jeśli zrobię zdjęcie bestii to będę mogła w końcu dotrzeć do innych gwiazd czy będę musiała zrobić też zdjęcie pięknej?
Lowsip - myśle, że po zrobienu zdjęcia Bestii na promenadzie będzie czekać Piękna
Jakie inne gwiazdy, z poprzednich lat z okrsu walentynkowego można złapać?

laska159: w poście na górze, pierwszym na tej stronie wrzuciłam screeny wszystkich gwiazd. Wystarczy poświęcić minutę na przejrzenie ostatnich postów...
Ach, Walentynka i Łabędź mają przepiękne stroje - marzę o nich! <3
Cały czas miałam nadzieje, że Bestia sam zniknie mi z promenady, bo mam mało kasy i wolałabym wydać je na lepszą gwiazdę, ale on tam się przywiązał ogromnym metalowym łańcuchem i nie chce nigdzie iść. T_T Mam nadzieje chociaż, że da się złapać za pierwszym razem.
Bestia za pierwszym razem to samo Afrodyta. Yah<3

Labedz za 10 :< Szkoda, bo ciuchow pewnie i tak nie wykorzystam. Eh... Przynajmiej 10k MM zarobilam.