A u mnie pusto i napis "Wkrótce z nową gwiazdą ..."
„Wolę być niedoskonałą wersją samej siebie, niż najlepszą kopią kogoś innego."
Szybko zrezygnowałeś jak na kogoś, kto mówił, że jestem kobietą jego życia
— Guillaume Musso, "Kim byłbym bez Ciebie?"
Strony : 1 ... 98 99 100 101 102 ... 227
A u mnie pusto i napis "Wkrótce z nową gwiazdą ..."
Bo zaraz pojawi się gwiazda walentynkowa! 
Spoiler (kliknij, aby zobaczyć)
O tak
Może już o 15 się pojawi
Bestii się nie spodziewałam O_o
Walentynkowe gwiazdy!

A ja nie ma nikogo 
Bestia za 1 razem 

Ja mam u siebie Bestie byłam pierwsza która to zobaczyła ale nie mam wystarczająco kasy aby zrobić sobie z nim zdj. 
Na stronie startowej pisze, że są dwie nowe gwiazdy, czyli, że nie będzie innych? Myślałam, że będzie Romeo i Julia, Amor itp... hmmmm
Bestia za 10 ;x
Mysle ze najpierw pojda dwie nowe tak jak na francuskiej, a potem dostaniemy stare ;P
Bestia za 1 razem, ta druga jest ładna, czekam do jutra 
Besta za 1 razem! Miałam nadzieje, że dostanę te drugą gwiazdę... cóż będę musiała poczekać do jutra
Bestia za 2 razem 
Jaka sexy Bestia 
Spoiler (kliknij, aby zobaczyć)
Oh Bestyjka biutiful *.* Upolowana za pierwszym razem ^^ Modły me zostały wysłuchane przy halloweenowym lamencie nad brakiem włochatego stworka w ekipie 
Bestyja przy 3 próbie i życie staje się piękniejsze, portfel też się cieszy 
Bestia za drugim. Szkoda tylko, że nie dostaje się jego głowy 
Bestia przy 10 próbie. Dlaczego jak dużo pobiera mi prób to musi być 10 D:
Chyba tylko raz miałam 9. Odpuściliby te jedne 750 MM. Ok... skończyłam narzekać. Boję się tylko, że nie zdążę złapać starych gwiazd walentynkowych zanim event się skończy.
Bestia za 10. DLACZEGO AKURAT ZA 10 Q.Q
Misa napisał
Chyba tylko raz miałam 9. Odpuściliby te jedne 750 MM. Ok... skończyłam narzekać. Boję się tylko, że nie zdążę złapać starych gwiazd walentynkowych zanim event się skończy.
Mam Bestię na arenie, ale robię fotki, bo mnie nie stać. Poczekam na coś lepszego... Choć strój dla mężczyzny by się przydał, choć ta maska jest brzydka.
Ja za 6 razem zrobiłam zdjęciem Bestii jest super<3
A dziewczyna jest piękna jutro zrobię jej fote <3 
KimDallas napisał
Misa napisał
Misa, ile jest starych gwiazd?
To masz rację, może braknąć czasu na zebranie wszystkich gwiazd
A u mnie Bestia za 1 (poprzednie miały po kilka razy, to przynajmniej raz mi się trafiło
). Jesteście pewne, że oprócz tych dwóch będą jeszcze jakieś stare gwiazdy walentynkowe?