Prosta stylizacja ale zarazem świetna! 
Troszkę mi buty nie pasują,ale to drobiazg.
9/10
Geralt, nie będąc pewien, czy czarodziejka magicznie czyta w myślach, czy wyłącznie trafnie zgaduje, milczał, uśmiechając się krzywo. Magia wymaga czasu.
Strony : 1 ... 3 4 5 6 7 ... 61
Prosta stylizacja ale zarazem świetna! 
Troszkę mi buty nie pasują,ale to drobiazg.
9/10
Jest tak ciemno ale ten topik rozjaśnia a to uwielbiam. Innymi słowy fajny casual. 10/10
Estetyczna jasna stylizacja, ładna sukienka, ale czegoś mi brakuje może jakiejś wyraźnej ozdoby 8,5/10
Ładne zestawienie, ale bardzo brakuje mi czegoś, co przełamałoby tę czerń. 8,5/10
Lillchen
Nie podoba mi się twoja miss bluzka jest ok, kotek super ale reszta koszmar. Buty okropne, oh i te okulary. 1/10 ( sorki że jestem wybredna)
Oczy Twojej miss są straszne! Wygląda jakby miała zeza :c Wyrzuciłabym też kapelusz. Stylizacja prosta i bez szału 5/10
Nie podobają mi się włosy i ten tatuaż. Zmieniłabym też bluzkę.
6/10
Evelyn: Bardzo biało i szaro. Niby wszystko do siebie pasuje, ale mnie się nie podobają tego typu stylizacje. 5/10
Stylizacja za ciężka jak na mój gust,jednak coś w niej jest co przykuwa wzrok.
8/10
Motionell: czemu zmieniłaś fryzurę? Tamta była perfekcyjna!
Fajny strój, nic mu nie brakuje, rozważałam, czy nie czepnąć się braku marynarki, ale jemu nawet marynarki nie potrzeba.
9,5/10 za tę zmianę fryzu 
Marynarka, włosy i okulary są okropne. Nie mogę patrzeć na ten róż... 3/10
Nie podoba mi się ten miecz i fryzura.
7/10
Piękna królowa. I w dodatku w moim ulubionym kolorze - kobiecej bieli. Jak najbardziej mi się podoba. 10/10
Nie podoba mi się. Jest nijaka. Nie ma w sobie niczego niesamowitego. Kolorystyka ok... pięć.
Bardzo fajne połączenie kolorów i genialna mina Miss ! <3 Dycha!
lillchen,fryzura powróciła 
Całkiem przyjemna stylizacja. Może niespecjalnie w moim guście, ale nie mam się do czego przyczepić. Podoba mi się także dobór subtelnych dodatków, które w dyskretny sposób dodają uroku Twojej miss. 9,5/10
Bardzo kolorowo,bardzo pozytywnie.
No i odważnie.
Jedynie co,nie podobają mi się oczy 
9/10
Ładna, prosta stylizacja, błękitna bluzka ślicznie kontrastuje z czernią
9,5/10
Ikuna: zmień buty, a będę Cię wielbić do końca żywota 10/10
mroczna wojowniczka 
Daje 10/10
Załóż czarne rajstopy i wymień torebkę na inny kolor. A tak poza tym, to pierwszy raz od bardzo dawna spodobał mi się kolorowy strój 8/10
Sentis prawdziwa perełka, tylko kolor miecza nie pasuje, spróbuj czarnego 9,5/10
Ikuna bardzo fajna ta stylizacja, ale przyczepie się do makijażu, soczewki są zbyt duże do tych oczu i wystają na policzki. 7/10
Bez większych rewelacji. Poza tym spódnica jest zbyt wąska albo bluzka zbyt obszerna, bo miss wygląda, jakby miała wielki brzuch. 6/10
Pewnie wyglądałoby super, gdyby nie ten wielgachny miecz. Za to duży plus za wmontowanie w stylizację tego płaszcza - wygląda, jakby był elementem większej całości.
7/10