Solelei bardzo fajnie,tylko ten kapelusz trochę nie pasuje,albo dodaj coś szerszego,albo z niego zrezygnuj. 9/10

Solelei bardzo fajnie,tylko ten kapelusz trochę nie pasuje,albo dodaj coś szerszego,albo z niego zrezygnuj. 9/10

Solelei: Torebka jest jakaś taka zwyczajna... Buty są okropne, a tak poza tym to wszystko super 8/10
Ostatnio zmieniony przez Sentis (12-10-2013 o 21h22)
bardzo fajnie
orginalny kolor włosów, stylizacja wydaje się połączeniem mroku z elegancją , tylko te pióra czy co to jest:) nie przemawiają do mnie 8/10
Stylizacja ma potencjał, ale dałabym więcej dodatków i lepszy makijaż.
6,5/10
Stylizacja jest fajna. Chociaż szczególnie za różem nie przepadam tutaj wygląda dobrze. Makijaż i kolczyki też pasują do całości. 9,5/10
Taki fajny casual, z ciekawie dobranymi butami.
Zmień tylko minę swojej Miss i będzie idealnie 
9/10
Bardzo fajnie,tylko czemu tak goło,brakuje żakietu lub czegoś podobnego. I Zmień te kozaki na jakieś botki lub szpilki. I będzie wyglądało na pannę która wybrała się na zakupy. 9/10

Stylizacja doskonała na imprezę, tylko brakuje mi jakiejś delikatnej ozdoby we włosach 9,5/10
10/10 uwielbiam tę mroczą stylizację - już od dawna
Zanim mnie ocenisz zlukaj mój opis. Moja miss to cosplay mało znanej mangi i przez co niedocenionej, a genialnej.
Cóż mogę powiedzieć? Świetny cosplay wyglądasz pięknie... 10/10
Jako cosplay bardzo dobre, jako stylizacja sama w sobie... dość nijakie. Orientalność, no. I tyle. I te puste oczy jakoś nie pasują. Ale jako że w charakterze cosplaya wypada rewelacyjnie, masz 7/10.
Podoba mi się pani fioletu i pochodnych
. 10/10
Metropolice przykro mi to mówić ale twoja miss mi się nie podoba.
Źle dobrany strój nic nie pasuje do siebie.
Moja ocena to 5/10 na zachętę

Ostatnio zmieniony przez Zorma (13-10-2013 o 11h13)
Strój super, ale czy to przypadkiem nie komplet? Nie podoba mi sie jednak fryzura, źle wygląda z tym kapeluszem, i zmieniłabym makijaż.
5/10
Jedyne do czego mogę się przyczepić to pasemka, ale one i tak nie psują tej stylizacji 10/10
Nic specjalnego. 6/10
nie mój styl , ale fajne piegi i kolor włosów 5/10
Metropolice
Bardzo skromna stylizacja, niczym się nie wyróżniająca, dla mnie zbyt prosta.
3/10
Katalonka
Strój dosyć interesujący, choć nie jestem przekonana do tych butów razem z kurtką. Zmieniłabym makijaż oczu na bardziej drapieżny.
6/10
Ostatnio zmieniony przez dyokira (13-10-2013 o 11h36)
Dyokira
Bardzo mi się podoba , ale te usta za bardzo mi się rzucają w oczy , wolę bardziej trochę taki naturalny makijaż ;3 9/10

fajny pomysł z czapką i okularami:) reszta to nie moja bajka 3\10
Uważam, że bluzka jest za krótka. Poza tym stylizacja fajna, ale nie zachwyca.
7,5/10
fajna stylizacja .Widać że chciałaś uzyskać taki efekt i wyszło bardzo dobrze.Po zmienieniu policzków daje Ci 10\10
Gratuluje pomysłu i wykonania. 
Ostatnio zmieniony przez katalonka (13-10-2013 o 12h26)
Nie podoba mi się połączenie spodni jeździeckich i butów na obcasie, niby oryginalnie ale jestem na NIE. Zdjęłabym rękawiczkę i dodała jakąś bransoletkę. 6/10 Sorry.
Zmieniłabym tylko kolor włosów.
Podoba mi się taka stylizacja 
9.5/10
Urocza stylizacja na zakupy brakuje mi tylko czegoś na ręce i kolczyki mi sie nie podbaja 7/10