Zwyczajnie i nie byłoby źle, ale te buty... Nie, kompletnie nie. 7/10
Spoiler (kliknij, aby zobaczyć)
Strony : 1 ... 6 7 8 9 10 ... 51
Zwyczajnie i nie byłoby źle, ale te buty... Nie, kompletnie nie. 7/10
Dziękuję za uwagę już zmieniłam
ja nic do Ciebie nie mam 10/10
Pikna nic do ciebie nic bym nie dodawała! 10/10
Dziekuję. W Twojej stylizacji zmieniłabym maakijaż nie za bardzo mi się podoba. Reszta nie jest zła ale jakoś tak hm... czegoś mi brakuję. Może więcej dodatków jakieś rajstopy, płaszcz, kapelusz ? Jak an razie jest dla mnie tak jakoś za 'goło' tylko bluzka sponica i buty
na pewno mozesz do tego coś dobrać
Jak na razie 6/10
Podoba mi się!! Lubię tego typu stylizacje. Wszystko jest świetnie dopasowane także kolorystycznie
10/10
gdybys miala blond włoski bardzo przypominalabys mi w tych okularach lady gage
pieknie 10/10
mi się bardzo podoba ten fiolet 10/10

Chyba lepsza byłaby bielsza sukienka, ale ta jest okey. Podobają mi się twoje oczy. Bukiecik mógłby być w innym kolorze, by trochę ożywić stylizację. 9/10
Bardzo lubie Twoja miss i zawsze wszystko mi sie podoba
Może tylko butki z zakrytmi palcami wyglądałyby lepiej ale i tak 10 
Ashanti słodziutka miss. nie wiem czy turystka czy raczej hipster - nie znam się na takich rzeczach, ale bardzo przypadła mi do gustu. kreacja zrównoważona i godna uwagi 10/10
Hmm wygląda ciekawie, jednak nie daje mi spokoju fryzura, tzn jak układa się grzywka na czole. Ale to detal
Dla mnie jednak trochę nudno.
9/10
Tak jak napisałam w temacie "Twoja postac" czy jakoś tak, bardzo ładnie, korona może być, ale popracowałabym nad gorsetem. 8/10
Bardzo fajna spódnica, pasek idealnie łączy ją z topem, szpileczki super. Twoje złoto-rude włosy pięknie kontrastują z niebieskim kolorkiem. Makijaż i bizuteria uzupełniają całość. 10/10
Fajna kolorystycznie dobrana stylizacja, serio ten gorset jest lepszy niż poprzedni 10/10

Bardzo ładna twarz
ale cala stylizacja wydaje mi się trochę za jasna dałabym raczej jakieś ciemniejsze spodenki albo butki
ale ogolnie fajnie 9/10
Aparat trochę zawadza, kolor włosów mógłby być inny, ale reszta jest okej. Podoba mi się
9/10
Ciekawy strój, naprawdę. Dobrze dobrany, zwłaszcza kolorystycznie. Te gołe pół nóg jakoś nie pasuje do tego płaszcza, mimo to dam 10/10
Kupeczka-No teraz to przegielas... wygladasz super !
a buty sa po prostu nie z tej ziemi
zauwazylam ze w mojej miss zawsze Ci cos nie pasuje ale trudno wazne ze szczerze oceniasz
Ty -super
10/10
Ostatnio zmieniony przez Ashanti (13-09-2013 o 18h13)
Kolorystycznie do siebie zbytnio nie pasuje. Zdjęłabym okulary bo nie wyglądają ładnie moim zdaniem. Daję 6/10 wybacz. ;c
Tak jakoś pusto mi się wydaje i buty nie pasują. 6/10
Bardzo mi się podoba (btw, twarz twojej miss jest świetna). Zmieniłabym jednak torebkę, bo moim zdaniem nie pasuje kolorem.
9/10
Ostatnio zmieniony przez Evelyn (13-09-2013 o 19h39)
Evelyn bardzo fajna stylizacja jednak nie pasuje mi kolor tych spodenek do rajstop. Więc myślę, że albo mysisz zmienić rajstopy albo spodenki na inny kolor. a tak to super. 8/10
Zupełnie nie mój styl ale na Tobie wygląda fajnie. 8/10
Bardzo ładny strój, ale przeciętny. Buty mi nie pasują i brakuje czegoś co przyciąga wzrok 6/10
AIice kawa z mlekiem i czarno-złote dodatki. Wygląda apetycznie
jednak nie jestem przekonana co do bransoletki. Może jakaś inna? Ale tak to twoja miss wygląda smakowicie. 9/10