A gdzie książę się podział? Bardzo mi się podoba,wszystko razem współgra 10/10

Strony : 1 ... 7 8 9 10 11 ... 51
A gdzie książę się podział? Bardzo mi się podoba,wszystko razem współgra 10/10

Sorry za tamten post to miało być do Kaiken. A więc YooSti wygląda świetnie jak zawsze 10/10. 
Ostatnio zmieniony przez Metropolice (13-09-2013 o 20h48)
Brakuje mi czegoś co by się w tej stylizacji wyroznialo... dorzucilabym moze jakas marynarke, kurtke lub cos w tym stylu bo jest troche za golo no i buty raczej dobralabym inne do tych spodenek 7/10
Ashanti już oceniałam twoją uroczą różowowłosą miss. I zdania nie zmieniam co do równowagi w jej słodkości. Kojarzy mi się z jakimś słodkim śmietankowo truskawkowym deserem. yummy! 10/10
Świetna stylizacja,dużo lepsza niż ta pierwsza,którą pokazałaś w innym temacie:)
Wywaliłabym jednak pasek,jakoś mi nie pasuje ten.
10/10
Te rajstopy jakoś mi do całości nie pasują. Poza tym jednak ciekawie i pomysłowo, 10/10
Spódnica i rajstopy tworzą niesamowicie piękne połączenie:D buty trochę nie pasują, ale reszta okej. 9/10
Piękny zieleń! Jedyne co bym zmieniła to buty i spodnie w mogłyby być w kolorze płaszczyka i kapelusza. 9/10
Fajna, czarna stylizacja ta kiecka jest śliczna ;3 Fajna minka. Fryzura też. 10/10
Ostatnio zmieniony przez Metropolice (13-09-2013 o 21h02)
Metropolice cóż za uroczy piegus. Fajna stylówka, chociaż nie w moim stylu. Jedyne do czego się przyczepię to buty. Jakoś mi one zbytnio nie pasują. ale tak, to bardzo fajnie. 8/10
Ocenię Cię ponieważ zmieniłaś strój.Spodnie 'marynarka' krawat buty wszystko do siebie pasuje jedynie królik nie zbyt, ale również dodaje słodyczy więc 10/10.
Wzorowa uczennica
bardzo podoba mi się makijaż (piegi!) i Twoja fryzurka. 9/10
Fajna, szalona stylizacja. Podobają mi się te kolorki. 10/10
Dla mnie trochę stylizacja pozbawiona charakteru
Takie buty lepiej zgrałyby się z lekką sukienką. Ogólnie elementy niezbyt do siebie pasują. Może oceniam tak, bo kompletnie nie mój styl
6/10
@Chardonnay hmmm, nie podoba mi się. Marynarka jest za długa i źle współgra ze spódnicą. Białe pończochy/rajstopy dają wrażenie nóg białych jak u córki młynarza. Nie mój styl... bez efektu wow, pospolicie i niedopracowane, 4/10
Oj nie, wolałam lata przeszłe, zwłaszcza królewicza. To jest jakieś.. bez wątku przewodniego. I ten królik... dla mnie zmiana na gorsze, 6/10
Spoiler (kliknij, aby zobaczyć)
Twoja miss wygląda Elegancko ale też seksownie Rudy kolor włosów idealnie pasuje do ciemnego i intensywnego koloru sukienki , daje 10/10 ; )
Ostatnio zmieniony przez Lavilette (13-09-2013 o 23h25)
Wszystko do siebie pasuje, tylko nie to że bluzka i spódnica są w innym kolorze niż reszta. 9/10
Sama stylizacja jest zgrabna i ładna ale czegoś mi w niej brakuje. Skrzydełka mi nie pasuja tutaj. Dam Ci 6/10.
Bez kamizelki byłoby lepiej, i gdyby opaska była w kolorze spodni 7/10
Z inną bluzką byłoby lepiej. 8/10
Łowca... bez kolczyków byłoby lepiej również 8/10
Śliczna bardzo prosta stylizacja z polotem, która ma w sobie to coś. Kiedy na nią patrze od razu przychodzi mi na myśl szkoła i tak zapewnie miało być. Dam Ci 8/10 bo ja dla mnie za prosta troszku.
@Solelei kojarzy mi się ze sceną visual kei, czy coś ogólnie w tym guście. Jest fajnie, ale troszkę za ciemno? hmmm... ciężko określić, ale podoba mnie się. 9/10
Mój strój to cosplay Lady Elizabeth z Kuroshitsuji.
Brak kasy na makijaż i fryzjera, dlatego wyjątkowo dzisiaj będę lady Elizabeth...