Bardzo ładnie, wyglądasz jak księżniczka 10/10
(Na przyszłość będę wiedzieć i dziękuję za miły opis i to że się podoba
)
Ostatnio zmieniony przez Marii-chan (15-09-2013 o 19h44)
Strony : 1 ... 12 13 14 15 16 ... 51
Bardzo ładnie, wyglądasz jak księżniczka 10/10
(Na przyszłość będę wiedzieć i dziękuję za miły opis i to że się podoba
)
Ostatnio zmieniony przez Marii-chan (15-09-2013 o 19h44)
marii-Chan, uzasadnienia na przynajmniej jedną linijkę, nie pół 
Ooo, to Ciebie widziałam na finałach w tej stylówce? Wpadła mi w oko, jest naprawdę fajnie zrobiona. Podobają mi się kolory i połączenie tego kapelusza z narzutką i długą spódnicą. Jedyne, co bym zmieniła to kolor parasolki. Ten element różu brudnego mi trochę nie pasuje. Poza tym ekstra, 9/10
Ostatnio zmieniony przez Hildee (15-09-2013 o 19h33)
Prosto, ale fajnie, wygląda jak pani domu z amerykańskich filmów! Pieknie dopasowana fryzura!
8/10
(moja stylówa to cosplay, więcej w opisie)
Spoiler (kliknij, aby zobaczyć)
Cosplay'u nie znam ale podoba mi się
wszystko fajnie razem wygląda, tylko dla mnie osobisty minusik za samą czerń
9,5/10
Preeti, no niestety, postać cosplayowana się tak nosi 
Co do stroju... oj oj oj... dobrze żarło, a zdechło! ten gorset... brakuje mu czegoś. Może stare złoto byłoby by lepsze od limonkowego? I parasolka lepiej by wyglądała... Póki co, te złocenie są ni w kij ni w oko.
Komentarz kierowany do Preeti : Och boże.. nie wiem od czego zacząć.. parasolka jest tutaj kompletnie zbędna.. połączenie czerni z żółtą bluzeczką wypadło całkiem ładnie jednak ta bluzeczka mnie nie przekonuje swoim srebrnym dodatkiem w postaci tych zbędnych pasków.. w dodatku ten pasek? psuje efekt.. przyczepię się jeszcze to mało pasującej czapeczki.. 2/10 za cudowną spódnicę.
(Jestem leniwa i nie chce mi się usuwac mojej wypowiedzi)
Co do Arii (mam nadzieję, że tak odmienia się twoją nazwę) Twój cosplay jest cudowny, jak dla mnie nic dodac nic ująć 10/10
Ostatnio zmieniony przez Hallucinatie (15-09-2013 o 20h08)
Hm, zdjęłabym złote kolczyki, bo nie pasują do całości.
9/10
Wszędzie jesień ... wszędzie jesień kolorystyka jest ciekawa bo żaden kolor się nie powtarza dwa razy ... masz tylko kolory pokrewne .. a jakoś mi tutaj tak pasuje ... bo często jestem przeciw, bo nie którzy nie umieją dobrać odpowiednich odcieni do siebie i wychodzi sztucznie... Tutaj jest ok ... może czepeczka mi się zbytnio nie podoba .. za dużo jej .. widzę ją od 4 wyborów .. a to już dawno temu było ;p
9/10
8/10 fajna kurtka w ręce !!!
@Miśka002 wypowiedź powinna być dłuższa
Jednym słowem za dużo się dzieje i na górze i na dole,do takiej sukienki pasują gładkie rajstopy,lub ich brak. Ta niby kurtko-koszula jeansowa nie pasuje w ogóle. Jak dla mnie kiczowato 5/10
Ostatnio zmieniony przez YooSti (15-09-2013 o 20h50)

To wygląda jak cosplay, ale nie umiem powiedzieć, czego. Głowa wygląda płasko, a ubranie jest jakby... niedopracowane. Może pasek? Albo coś. Bo póki co, nie ma żalu, nie ma szały. 6/10
Ja już się wypowiedziałam w innym wątku o tym cosplau - uwielbiam to anime i mangę - mam wszystkie tomy xD ...
A więc jeśli to jest Lady Undertaker jest świetnie ... Co by tu jeszcze napisać... musiałaś kombinować z ciuszkami pod spodem, bo to wielka tajemnica co on tam ma pod dwoma płaszczami - nie wiem po co mu tyle xD
10/10
za dużo wszystkiego jak dla mnie
złote dodatki kompletnie tutaj nie pasują io psują efekt.. jak dla mnie 5/10
Ładna delikatna stylizacja + te krótkie włosy ładnie do tego pasują
10/10
Ashanti
ładna, ale nie wnosi nic, czego bym już nie widziała... no i zmień buty. 6.5/10
Ostatnio zmieniony przez Aria (15-09-2013 o 21h41)
Ario, przyłączam się do ciebie ... Także zrobiłam długo planowany cosplay z Kurosza ... Ten strój jest tylko w jednym odcinku, ale i tak jest cudny xD...
Co do twojego stroju, to może buty z Halloween się bardziej nadadzą co? mają paski z klamerką ... a to tak mi pasuje do jego wizerunku ... czy tam jej- w twoim przypadku ...
10/10 ...
Pięknie, nawet nie jako cosplay tylko sama stylizacja
Nie mam żadnych uwag, 10/10
piękna, wieczorowa suknia..ale ten naszyjnik nie pasuje i jest za długi, włosy też bym zmieniła bo wyglądają niechlujnie przy tej sukni..reszta super;) 8/10
Lola886 Widzę stylizację typowo późno jesienną, nawet powiedziałabym, że na przełom jesień/zima. Wszystko w odcieniach niebieskiego daje poczucie chłodu, dlatego ciepły odcień złota przy torebce gryzie się z resztą stylizacji. Do tego tak ciemna torebka mocno się odcina od reszty... może ciemniejsze buty by zrównoważyły ten efekt? 8/10
Super piracka stylizacja. Podoba mi się to, że robisz stylizacje z tą samą twarzą - jest po prostu genialna. Cały strój jest spójny, dobrze dobrany. Jedyne do czego mogę się przyczepić, to że wystaje ci prawa pierś, marynarka jej nie "przykrywa". Nie wiem czy to zamierzony efekt, ale lepiej byłoby ją zakryć(tak mi się wydaje). 9/10
Kupeczka
ciekawa, fajna stylizacja;) kolorystycznie dopracowana idealnie (oprócz pierścionka w całkiem innym kolorze - nie pasuje), makijaż śliczny, włoski też mi się podobają..no i kolor stroju, który zaproponowałaś..w końcu coś świeżego w tej grze..
super..9,5/10
Super ! bardzo mi sie podoba !
10/10
8/10 wygląda jak studentka, wybacz ale nie lubię różu oraz tej mody na te takie okulary
Zanim mnie ocenisz zlukaj mój opis. Moja miss to cosplay mało znanej mangi i przez co niedocenionej, a genialnej.
Struj ładny tylko do jednej no może do dwóch żeczy moge się przyczepić.
1.Fryzura moim zdaniem nie pasuje
2.Oczy są straszne bardzo
Wiem że to cosplay, ale i tak bym zmieniła te dwie rzeczy które wymieniłam.
Daje ci 6/10
Śliczna stylizacja. Wszystko idealnie pasuję.Dobrze dobrane włoski oraz ich kolor. Piękny makijaż.
10/10