Ładna twarz i fryzura. Strój ciekawy, w kolorze, który bardzo lubię. Kłóci mi się trochę jasny kapelusz z ciemnym dołem. 9/10
Link do zewnętrznego obrazka
jestem lisem udającym kaczkę Link do zewnętrznego obrazka
Link do zewnętrznego obrazka
Strony : 1 ... 10 11 12 13 14 ... 51
Ładna twarz i fryzura. Strój ciekawy, w kolorze, który bardzo lubię. Kłóci mi się trochę jasny kapelusz z ciemnym dołem. 9/10
Krokodo
świetna cyganka;) podobna do Esmeraldy z "Dzwonnika z NotreDame".. ładne kolory, fajne dodatki bez zbędnego przepychu..podoba mi się..9/10
Ogólnie fajna stylizacja, choc niestety troche ciemna i caly efekt psuje lateksowa suknia. 5/10
Ciemno i niezbyt ciekawie. Taka tam wieczorowa stylizacja. Przydałby się jakiś kolorowy akcent. 5/10
Krokodo twoja cyganka jest urocza, jednak ten pas w tym kolorze mi średnio pasuje.... ale tak poza tym szczegółem jest super. z czystym sumieniem daje 9,5/10
Gdyby nie fakt, że okularki nachodzą na włosy (ale na to już nic niestety nie poradzimy DD: ) byłoby idealnie. Poza tym wszystko ładnie się komponuje. 9.5/10
Nelumi
interesująca i seksowna stylizacja;) suknia bardzo oryginalna, fajny kolor włosów dobrany do intensywnego koloru ubioru, makijaż świetny..bardzo delikatna twarzyczka..super..10/10
fajne ciuchy ale takie połączenie widziałam już wiele razy więc 8/10
bardzo fajnie tylko te spodenki czy spódniczka wogóle nie pasują do całości.. reszta bez zarzutu;) 9/10
Nika2
ładna sukienka..ale w sumie to nic od siebie nie dodałaś..skromnie i mało kreatywnie.. 7/10
Ostatnio zmieniony przez Lola886 (14-09-2013 o 22h12)
Twoja Miss wygląda tak jak (teoretycznie) powinna wyglądać Miss na tej stronie. Słodko i różowo
Jednak czarna opaska i buty troszkę mi nie pasują. 8/10
piękna, wieczorowa suknia..ale ten naszyjnik nie pasuje i jest za długi, włosy też bym zmieniła bo wyglądają niechlujnie przy tej sukni..reszta super;) 8/10
Normalnie, szkolnie dla mnie nie robi wrażenia ale nie powiem że nie podoba mi się. Daje 8/10
Całkiem słodko i dziewczęco. Połączenie tego stroju ze starym dziadem obok jest mocno niepokojące xD. Buty kolorystycznie kompletnie nie pasują. 8/10
monia2001
Heh, zła dziewczyna. Nawet wygląda jakby miała bliznę na oku. Jedynie spodnie mi nie pasują, mają zbyt intensywny kolor. 8/10
Ostatnio zmieniony przez krokodo (14-09-2013 o 22h57)
Cyganka jak się patrzy, a ten fiolet z zielenią - wyszło fajne zestawienie... mi tylko coś razi kolor twoich oczu, ale to się nie wlicza ... a więc nie mam do czego się czepić ...
10/10
Świetna stylizacja. Kojarzy mi się z Emilie Autumn ^.^ Fajne połączenie czerni i słodkich odcienie różu i fioletu. Pasujący delikatny makijaż.
10/10
Strój piekarki. 5/10 :\
Jakoś dziwnie całość wygląda... Spodenki, opaska i kolczyki kompletnie nie pasują do reszty. Nie powaliło, 6/10
10/10 stylowo i z gracją (uwielbiam twojego avka)
Zanim mnie ocenisz zlukaj mój opis. Moja miss to cosplay mało znanej mangi i przez co niedocenionej, a genialnej.
Jako cosplay ok, ale mnie osobiście się nie podoba. Jednak doceniam odwzorowanie
6/10
Genialna jak zwykle
Elegancko i z pazurem jednocześnie, 10/10
Bluzka i spódnica są dobrze dobrane. Naszyjnik mógłby być krótszy, opadający na biust tylko. Kapelusik może inny byłby lepszy, ale ten jest okej. 9/10 
Świetna stylizacja. Wszystko dobrze dobrane także kolorystycznie. Piękne włoski. 10/10 ;P
Ogólnie fajny strój, ale okulary moim zdaniem psują efekt. 9/10