Fryzura świetnie dobrana do Miss. Piękna czerwień ślicznie komponuje się z butami i szminką, a dzięki tym loczkom całość wygląda rockowo i dziewczęco. Niestety mogę dać tylko 10/10

Fryzura świetnie dobrana do Miss. Piękna czerwień ślicznie komponuje się z butami i szminką, a dzięki tym loczkom całość wygląda rockowo i dziewczęco. Niestety mogę dać tylko 10/10

DemOlkaGirl Fajnie rozswietla całość. Pasuje do stylizacji. Jednak nie powala na kolana. NIe ma takiego efektu WOW.
7/10
Fryzura świetnie dobrana do stroju i klimatu, jaki wybrałaś, intensywny kolor ożywia całość. No po prostu pasuje.
10/10

Fryzura nie w moim stylu, pasuje do stylizacji 9/10
10/10 fryzura świetnie komponuje się z strojem 
10/10 ciekawy efekt włosów na wietrze Ci wyszedł. Uwielbiam tę grzywkę, a nigdy nie dopasowałam do niej tak fajnie włosów.
Trochę taki jajogłowy kosmita xD Niemniej fryzura sama w sobie fajna, tutaj - ładnie komponująca się ze strojem. Faktycznie, te włosy najbardziej pasują do cosplay'a Mavis
10/10

Uch... taki ciemny pudelek na glowie
jszcze taka dziwna dlugość- tzn. nie pasująca do tej fryzury
3/10 za fajny kolor, który miała moja miss przez dluższy czas 
Fryzura dobrana fajnie do stroju i makijażu, choć niezbyt podobają mi się fryzurki odkrywające czoło to tutaj mi to nie przeszkadza <3
Co mi się nie podoba to chyba dobór koloru, przez ten blond wyglądają tak troche jak dorysowane 
Sam kolor dobrany fajnie ale zaproponowałabym ci spróbowanie z innymi odcieniami blondu
Daje 8/10 bo ogólnie podoba mi się 

Bardzo podoba mi się jak ten odcień włosów współgra z kolorystyką stylizacji. Sama fryzura również dobrze się wpasowuje, choć nie powala oryginalnością 9/10
ah połączenie zieleni z rudym nigdy mi się nie znudzi. Do tego taka flirciarska delikatna fryzura do makijażu pasuje idealnie 10/10
Świetna fryzura i kolor włosów, który idealnie pasuje do całej stylizacji. Wszystko idealnie połączone i przemyślane. Nie mam się do czego przyczepić, więc 10/10 
Fryzurka ogólnie fajna, choć bardzo mało kreatywna ale niesamowicie fajnie zastosowane cienie nadają charakterku. Wygląda to tak jakby fruwające włosy na końcówkach przemieniały się w powietrze, poza tym, a to też ważne pasuje do stylizacji
Daje 8/10 

10/10 jak najbardziej pasuje do kreacji. Podoba mi się to, że jest równowaga/ symetria. Z jednej strony jest kokarda , a z drugiej puszyste włosy.
zanim ocenisz zalukaj opis
Cóż mogę rzec, mamy cosplay Legolasa i fryzurę dobraną idealnie, właściwie wygląda tak samo jak prawdziwej wersji, więc nie pozostaje mi nic innego jak dać 10.

Fryzura śliczna, masz taką stylizacje (choć fajną), że ciężko ją przyuważyć!
Ale udało mi się to 3 razy ładując strone 
Fryzek jest śliczny w bardzo fajnym kolorze pasującym do stylizacji
Jest to też dość oryginajny wybór <3
Daje 10/10 

Fryzura typowo japońska (tak jak stylizacja). Pasuje do ubioru, ale ta kokardka na czubku głowy jest trochę dziwna. Daję 7/10
.
Wygląda fajnie. Ja ogólnie lubię tę fryzurę - jest spora i dość...kiczowata, ale chyba właśnie to dodaje jej takiego uroku. x3 Szkoda tylko, że nie ozdobiłaś jej jeszcze jakąś grzywką. Taki mały drobiazg, a tak bardzo wpłynąłby na całość. 9/10
Trochę mało widoczna i nawet ciężko oceniać
ale w kontekście całej stylizacji to myślę, że dyszka. Nie zawadza a dodaje "tego czegoś"
8/10, dałabym włosy, które nie zasłaniają bluzki. Ale to chyba elf, więc jest OK.
super, ładnie dopełniają ciekawą stylizację. Świetny kolor 10
5/10, jakoś mi tu nie pasuje, ale poza tym intrygujący kolor...
Do tej stylizacji pasują, więc daje 6/10, ale nie jestem fanką tego koloru.
Mi nie zbyt podoba się kolor włosów. Fryzura troszkę za długa i nie zbyt pasuje do stroju. Może inny kolor był by już troszkę lepszy. Każdemu podoba się coś innego. Daje 6/10
Nie jest najgorzej 
Dam takie mocne 5/10 bo szczerze to mi się średnio podoba. Przy tej sukience odsłoniłabym dekolt i ramiona. I nie podoba mi się rozjaśnienie końcówek w tym przypadku. Może lepsze byłyby ciemne? Nie wiem, sorka ale jakoś mnie nie powaliła xD