7/10 fryzura niby pasuje, bo nie wystaje zza tek parasolki, ale zasłania twarz. No i nie do końca cieniowanie mi pasuje.
zanim ocenisz zalukaj opis
Strony : 1 ... 13 14 15 16 17 18
7/10 fryzura niby pasuje, bo nie wystaje zza tek parasolki, ale zasłania twarz. No i nie do końca cieniowanie mi pasuje.
Jak na cosplay to świetne
W sensie pasuje bardzo, chociaż jakbym nie wiedziała że to cosplay powiedziałabym że słabe . 10/10
Fryzura twojej miss jak najbardziej pasuje ^^ Dodaje jej uroku i bycia takiej srogiej xD 10/10
Idealne połączenie fryzury i koloru do makijażu, stylizacji (i kokardy
), 10/10.
[img]https://i.imgur.com/1dzp4zx.g10/10 te zwiewne włosy pasują to tejj kreacji, kolor także. Nie trzeba kombinować.
(nawet nie wiecie jak się musiałam nakombinować by tę fryzurę zrobić, cienie w tym wypadku posłużyły za dodanie objętości).
10/10 - nie pozostaje mi nic innego. Pasuje do stroju i moim zdaniem odzwierciedla to, co się dzieje na głowie Szpadki. (; Inwencja twórcza jest i gratuluję cierpliwości do tych eksperymentów z cieniami, bo sama chyba mówiąc szczerze dałabym sobie spokój. 
Szczerze mówiąc fryzura mi się nie podoba , może by było fajnie w innym kolorze , ten mi nie pasuje do stylizacji i makijażu. 5/10
Ładnie pasuje do stylizacji. Gdybym miała się do czegoś przyczepić, to drażni mnie nieco ten odcień brązu, ale na mój gust jeszcze się zmieścił w pasujących do stylizacji odcieniach. 9/10
Fryzurka pasuje idealnie do stroju. Do kolorystyki też nie mam się przyczepić, jednak zrobiłabym ją jednokolorową, a nie dwu. 8/10
Tutaj w zasadzie nie mam nad czym się zastanawiać . Na pierwszy rzut oka widać , że do tego demona zarówno fryzura , pasma, jak i kolorystyka pasują idealnie. 10/10
Poza tą kokardą twoja fryzurka mnie zachwyca. Wszystko ładnie do siebie pasuje. Ogólnie Przepiękna.<310/10
10/10 fryzurka pasuje do kreacji, jasna kreacja to i jasne włoski
Idealnie pasuje do tego cosplayu
Jakbym nie wiedziała jak ma być to też byłaby super. Leci dyszka.
Według mnie nie wygląda ona tutaj aż tak źle jednakże ciekawa jestem jak wyglądałaby w burzy loków...(np fryzura 630 ze świątecznej wycieczki)... Ogólnie nie jest źle więc 8/10 @-}--
10/10 fryzura świetnie dopasowana ,kolorystycznie również , lubię wszelkie rozwiane fryzurki
Fryzura jest ładna i pasuje kolorystycznie, jednakże nie podoba mi się w jaki sposób wystaje zza kapelusza. 5/10

Ogólnie nie lubię tej fryzury, ale u ciebie tworzy spójną całość ze stylizacją, więc 8/10

Mnie się z damską wersją Posejdona skojarzyło. Myślę, że kolor pasuje. Bo włosy na wietrze idealnie.
Zanim ocenisz zalukaj opis
Jako, że jest to cosplay Kurisu...włosy są idealne *>*
a różnica w grzywce nawet nie rzuciła mi się w oczy...(taki ze mnie wielki znawca...)
10/10
myśle że jest cool
Trochę nie za bardzo! Fryzura opada na twarz, kompletnie zasłania oczy! 4/10
Szkoda, że do każdej stylizacji masz ciągle tą samą fryzurę. :c Tutaj widziałabym jakiegoś słodkiego koczka w mocnym, odważnym kolorze. 2/10
Fryzura twojej miss jak najbardziej pasuje do całej reszty. Bardzo podoba mi się jej kolor i to, że nie jest ''przylizana''. 10/10

fryzurka cudnie dobrana do stroju. Wszystko do siebie pasuje, a fryzura właśnie dodaje uroku Twojej miss.
10/10 Musiałabym być zołzą, żeby dać mniej:)
Jak dla mnie za dużo szarości. Może jakiś bardziej rzucający się kolor w oczy lepiej by wypadł? 7/10